Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Az miért van, hogyha meg van nyitva mondjuk 30 tab Chromeban, akkor már el kezd szaggatni a böngészés, nem lesz folyamatos stb. (Pl.: tabok közötti váltás vagy tabok bezárása nem azonnal történik, görgetésnél késés, )
Hardveres gyorsítás ki van kapcsolva.
Kétlem, hogy nem lenne elég a 12 GB ram és a 4 magos 3.9 GHz-es Phenom II proci internetezésre. Bár már ebben az SSD-s világban, lehet a HDD-m kevés...
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz laszlohu #7773 üzenetére
Flash (2 files) - Verzió: 11,1,102,55
Shockwave Flash 11.1 r102
Név: Shockwave Flash
Leírás: Shockwave Flash 11.1 r102
Verzió: 11,1,102,55
Hely: C:\Users\****\AppData\Local\Google\Chrome\Application\16.0.912.63\gcswf32.dll
Kikapcsolás
MIME típusok:
MIME-típus Leírás Fájlkiterjesztések
application/x-shockwave-flash Adobe Flash movie
.swf
application/futuresplash FutureSplash movie
.spl
Név: Shockwave Flash
Leírás: Shockwave Flash 11.1 r102
Verzió: 11,1,102,55
Hely: C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\NPSWF32.dll
Kikapcsolás
MIME típusok:
MIME-típus Leírás Fájlkiterjesztések
application/x-shockwave-flash Adobe Flash movie
.swf
application/futuresplash FutureSplash movie
.spl
KikapcsolásCsak két kikapcsolás gomb van összesen. Akkor ez így jó?
A legújabb driver van fent vga-hoz.
A javascript ellen egy következő (lehetőleg stabil) verzió a
Chrome - ból a megoldás, A 16-os chrome van fent. Bétákat nem szeretek feltenni.Adblockot nem szeretem, nem akarom letiltani a hirdetéseket.
Megnéztem a memóriát, de igazából olyan túl sokat használó nincs. Bár azt sem tudom, mit lehet túl soknak nevezni?!
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Meg lehet oldani azt, valahogy egyszerre 3-4 különálló e-mail fiókba legyek bejelentkezve? (leginkább gmail/hotmail-ről lenne szó)
(Lehet, hogy nem teljesen ide való, de ennél jobb topikot nem találtam)
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
9gag görgetés Nektek is szaggat? Nem lehet tenni ellene valamit?
-
Vasinger!
nagyúr
Komolyan mondom, hogy fszom ki van ezzel a böngészővel már 4 magos 3.9 GHz-es proci és 12 GB 1700 MHz-es ram nem lehet igaz, hogy kevés legyen böngészéshez mert összehugyozom magam.
Szaggat a youtube videólejátszás és csomószor befagy. Mitől lehet ez?
Hardveres gyorsítás:
GPU gyorsított 2D képernyő onGPU általi feldolgozás minden oldalon off
Youtube HTML5 módban.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Nekem sosem fagy a youtube se HTML5-be, se flashbe, csak simán akad akármelyikben is van.
Firefoxban megnyitom ugyanazokat a lapokat, semmi szaggatás. Nem értem. Komolyan mondom mintha kb. 10 évvel ezelőtt néznék youtubeot olyan érzésem van. Egyfolytában csak beakad.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz hackeeeee #8350 üzenetére
Az a baj, hogy sajnos van benne valami amit ír.
Eléggé vicc, hogy pont a youtube-bal nem kompatibilis a Chrome amikor egy cég csinálja a kettőt. Ez szvsz. megafail és mint egy rendíthetetlen Chrome tulaj azt vallottam, hogy csak a Chrome, semmi más, de most már ha youtubeon videót akarok nézni akkor muszáj elindítani egy másik böngészőt. (Jah és hozzáteszem, hogy a hiba máshol is előjön ahol flash van még, szóval nem csak youtubenál hibázik)
-
Vasinger!
nagyúr
Backupolni akarom a profiljaim Chromeban. Van 5 profilom, azok közül csak egy van összekapcsolva egy e-mail címmel.
Azt akarom, hogy miután újrarakom a Windowst mindent ugyanaz legyen, ugyanúgy nézzen ki mint most.
Elég lementem a C:\Users\felhnév\AppData\Local\Google\Chrome\User Data mappát és akkor minden oké lesz?
Esetleg kéne még valamit csinálnom?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz hackeeeee #8459 üzenetére
Akkor valszeg nem értettelek meg teljesen.
Én egy google accot használok 2 gépen is egy időben, így mind a két helyen megvan minden beállításom stb.
A Te esetedben, ha nem szűz profilt szinkronizáltál, lehet hogy úgy érzékelte, hogy ez már egy újabb változat és lefrissítette. -
Vasinger!
nagyúr
Miért van az, ha kiteszem egész képernyőre youtubeon a videót akkor egy lila pacnit látok csak?
-
Vasinger!
nagyúr
Ha a 18 béta van fent, akkor ugyanúgy le fog frissíteni a stabil 18-as verzióra és így tovább?
-
Vasinger!
nagyúr
OKé, akkor ha kijön a stabil, akkor ugrik majd a majom a vízbe, remélem nem lesz baj.
Egyébként most érzem azt a Chromeban (18b) először, hogy meg van nyitva rengeteg youtube fül és mellette még sok-sok tab és nem fagy. Hiába eszik 1-2 GB-ot, de folyamatos marad minden végre.
-
Vasinger!
nagyúr
Ha meg van nyitva 100-200 oldal, el lehet menteni valahogy egyszerre őket egy könyvjelzőmappába, hogy legközelebb ha kellene, akkor egyszerre meg tudjam nyitni őket?
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Jut eszembe, nálam a 18 béta egyáltalán nem működik felhőtlenül. Eléggé sok jelszót elfelejtett és csinált már furcsaságokat, nem is egyszer. Az biztos, hogy több bétát nem rakok fel.
hackeeeee:
Én is szívesen áttérnék, de annyira megszoktam már ezt és néhol olyan kényelmet tud nyújtani a böngésző a többivel szemben, hogy el tudja felejtetni az ilyen dolgokat. Meg ugye eléggé gyors is.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Ezt láttátok már? [link]
Eléggé imponáló. -
Vasinger!
nagyúr
Egy gyors kérdés. Mikorra várható nagyjából a 18 stabil? Már alig várom, hogy áttérjek 18 bétáról rá..
-
Vasinger!
nagyúr
Azt nem tudjátok, hogy miért léptet ki csomó helyről rendszeresen a Chrome? Szóval megjegyeztettem vele már jó pár éve, hogy maradjon bejelentkezve, de pl. egyik nap PH!-ról is kidobott.
-
-
Vasinger!
nagyúr
Mostanában el kezdett szórakozni a Chrome.
Olyat csinál, hogy mikor becsukom a lapokat, aztán újra megnyitom a Chrome-ot nem jegyzi meg, elfelejti azokat, amik meg voltak nyitva, hiába úgy van beállítva, hogy az előző munkamenet folytatása. Minden profilnál eljátsza.
Egyébként nemrég volt egy kis tray icon-ja is a Chrome-nak, ami nem tudom mire szolgált, de már nincs lent az óra mellett.
20.0.1132.11 beta-m van fent. Esetleg mennyek át stabilra? Ha igen akkor hogyan tegyem?
Help!
-
Vasinger!
nagyúr
Újraraktam ezt a f@stalicskát és nem akarja az igazat. Bezárom és megnyitom a chromeot ugyanúgy elfelejti a megnyitott lapokat. Nem hiszem el. Mi a szarért? Áh..
Meglett. Ezek a hülyék, már elnézést, készítettek egy tray ikont aminek következtében mindig fut háttérben a chrome és ha becsukom a lapokat nem érzékeli úgy, mintha kiléptem volna a chrome-ból....vicc.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest