- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Újraraktam ezt a f@stalicskát és nem akarja az igazat. Bezárom és megnyitom a chromeot ugyanúgy elfelejti a megnyitott lapokat. Nem hiszem el. Mi a szarért? Áh..
Meglett. Ezek a hülyék, már elnézést, készítettek egy tray ikont aminek következtében mindig fut háttérben a chrome és ha becsukom a lapokat nem érzékeli úgy, mintha kiléptem volna a chrome-ból....vicc.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Mostanában el kezdett szórakozni a Chrome.
Olyat csinál, hogy mikor becsukom a lapokat, aztán újra megnyitom a Chrome-ot nem jegyzi meg, elfelejti azokat, amik meg voltak nyitva, hiába úgy van beállítva, hogy az előző munkamenet folytatása. Minden profilnál eljátsza.
Egyébként nemrég volt egy kis tray icon-ja is a Chrome-nak, ami nem tudom mire szolgált, de már nincs lent az óra mellett.
20.0.1132.11 beta-m van fent. Esetleg mennyek át stabilra? Ha igen akkor hogyan tegyem?
Help!
-
-
Vasinger!
nagyúr
Azt nem tudjátok, hogy miért léptet ki csomó helyről rendszeresen a Chrome? Szóval megjegyeztettem vele már jó pár éve, hogy maradjon bejelentkezve, de pl. egyik nap PH!-ról is kidobott.
-
Vasinger!
nagyúr
Egy gyors kérdés. Mikorra várható nagyjából a 18 stabil? Már alig várom, hogy áttérjek 18 bétáról rá..
-
Vasinger!
nagyúr
Ezt láttátok már? [link]
Eléggé imponáló. -
Vasinger!
nagyúr
Jut eszembe, nálam a 18 béta egyáltalán nem működik felhőtlenül. Eléggé sok jelszót elfelejtett és csinált már furcsaságokat, nem is egyszer. Az biztos, hogy több bétát nem rakok fel.
hackeeeee:
Én is szívesen áttérnék, de annyira megszoktam már ezt és néhol olyan kényelmet tud nyújtani a böngésző a többivel szemben, hogy el tudja felejtetni az ilyen dolgokat. Meg ugye eléggé gyors is.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Ha meg van nyitva 100-200 oldal, el lehet menteni valahogy egyszerre őket egy könyvjelzőmappába, hogy legközelebb ha kellene, akkor egyszerre meg tudjam nyitni őket?
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
OKé, akkor ha kijön a stabil, akkor ugrik majd a majom a vízbe, remélem nem lesz baj.
Egyébként most érzem azt a Chromeban (18b) először, hogy meg van nyitva rengeteg youtube fül és mellette még sok-sok tab és nem fagy. Hiába eszik 1-2 GB-ot, de folyamatos marad minden végre.
-
Vasinger!
nagyúr
Ha a 18 béta van fent, akkor ugyanúgy le fog frissíteni a stabil 18-as verzióra és így tovább?
-
Vasinger!
nagyúr
Miért van az, ha kiteszem egész képernyőre youtubeon a videót akkor egy lila pacnit látok csak?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
hackeeeee #8459 üzenetére
Akkor valszeg nem értettelek meg teljesen.
Én egy google accot használok 2 gépen is egy időben, így mind a két helyen megvan minden beállításom stb.
A Te esetedben, ha nem szűz profilt szinkronizáltál, lehet hogy úgy érzékelte, hogy ez már egy újabb változat és lefrissítette. -
Vasinger!
nagyúr
Backupolni akarom a profiljaim Chromeban. Van 5 profilom, azok közül csak egy van összekapcsolva egy e-mail címmel.
Azt akarom, hogy miután újrarakom a Windowst mindent ugyanaz legyen, ugyanúgy nézzen ki mint most.
Elég lementem a C:\Users\felhnév\AppData\Local\Google\Chrome\User Data mappát és akkor minden oké lesz?
Esetleg kéne még valamit csinálnom?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
hackeeeee #8350 üzenetére
Az a baj, hogy sajnos van benne valami amit ír.
Eléggé vicc, hogy pont a youtube-bal nem kompatibilis a Chrome amikor egy cég csinálja a kettőt. Ez szvsz. megafail és mint egy rendíthetetlen Chrome tulaj azt vallottam, hogy csak a Chrome, semmi más, de most már ha youtubeon videót akarok nézni akkor muszáj elindítani egy másik böngészőt. (Jah és hozzáteszem, hogy a hiba máshol is előjön ahol flash van még, szóval nem csak youtubenál hibázik)
-
Vasinger!
nagyúr
Nekem sosem fagy a youtube se HTML5-be, se flashbe, csak simán akad akármelyikben is van.
Firefoxban megnyitom ugyanazokat a lapokat, semmi szaggatás. Nem értem. Komolyan mondom mintha kb. 10 évvel ezelőtt néznék youtubeot olyan érzésem van. Egyfolytában csak beakad.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Komolyan mondom, hogy fszom ki van ezzel a böngészővel már 4 magos 3.9 GHz-es proci és 12 GB 1700 MHz-es ram nem lehet igaz, hogy kevés legyen böngészéshez mert összehugyozom magam.
Szaggat a youtube videólejátszás és csomószor befagy. Mitől lehet ez?
Hardveres gyorsítás:
GPU gyorsított 2D képernyő onGPU általi feldolgozás minden oldalon off
Youtube HTML5 módban.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
9gag görgetés Nektek is szaggat? Nem lehet tenni ellene valamit?
-
Vasinger!
nagyúr
Meg lehet oldani azt, valahogy egyszerre 3-4 különálló e-mail fiókba legyek bejelentkezve? (leginkább gmail/hotmail-ről lenne szó)
(Lehet, hogy nem teljesen ide való, de ennél jobb topikot nem találtam)
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
laszlohu #7773 üzenetére
Flash (2 files) - Verzió: 11,1,102,55
Shockwave Flash 11.1 r102
Név: Shockwave Flash
Leírás: Shockwave Flash 11.1 r102
Verzió: 11,1,102,55
Hely: C:\Users\****\AppData\Local\Google\Chrome\Application\16.0.912.63\gcswf32.dll
Kikapcsolás
MIME típusok:
MIME-típus Leírás Fájlkiterjesztések
application/x-shockwave-flash Adobe Flash movie
.swf
application/futuresplash FutureSplash movie
.spl
Név: Shockwave Flash
Leírás: Shockwave Flash 11.1 r102
Verzió: 11,1,102,55
Hely: C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\NPSWF32.dll
Kikapcsolás
MIME típusok:
MIME-típus Leírás Fájlkiterjesztések
application/x-shockwave-flash Adobe Flash movie
.swf
application/futuresplash FutureSplash movie
.spl
KikapcsolásCsak két kikapcsolás gomb van összesen. Akkor ez így jó?
A legújabb driver van fent vga-hoz.
A javascript ellen egy következő (lehetőleg stabil) verzió a
Chrome - ból a megoldás, A 16-os chrome van fent. Bétákat nem szeretek feltenni.Adblockot nem szeretem, nem akarom letiltani a hirdetéseket.
Megnéztem a memóriát, de igazából olyan túl sokat használó nincs. Bár azt sem tudom, mit lehet túl soknak nevezni?!
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Az miért van, hogyha meg van nyitva mondjuk 30 tab Chromeban, akkor már el kezd szaggatni a böngészés, nem lesz folyamatos stb. (Pl.: tabok közötti váltás vagy tabok bezárása nem azonnal történik, görgetésnél késés, )
Hardveres gyorsítás ki van kapcsolva.
Kétlem, hogy nem lenne elég a 12 GB ram és a 4 magos 3.9 GHz-es Phenom II proci internetezésre. Bár már ebben az SSD-s világban, lehet a HDD-m kevés...
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
hackeeeee #7287 üzenetére
Oké, akkor az lesz. Bár iszonyatosan nem szimpatikus ez a Sync, mert nem értem, hogy hogyan működik. A múltkor már tárgyaltuk, hogy ha bekapcsolva marad a snyc és valamit elcseszünk, akkor azt is felszinkrózza. Meg ha szűz Chromeot felteszek és bekapcsolom ugye a sync-et, akkor honnan tudja, hogy nem a szűz Chrome-ot kell lesyncelni?!
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Jövőhéten teszem újra a gépet és szeretném lementeni a Chrome minden beállítását, jelszavát, könyvjelzőjét stb. google acc szinkronizálás nélkül, ha lehetséges és nem az egész könyvtárat kelljen átmásolnom, hanem csak ezek legyenek backupolva, más ne.
Máshogy fogalmazva: sok ideje használom a böngészőt, biztosan tele van már sok szeméttel, igazából le akarom teljesen pucolni, majd felrakni a szűz böngészőt úgy, hogy a személyes beállításaim megmaradjanak.
Firefoxnál van egy ilyen program, hogy Mozbackup. Valami hasonló megoldást keresek.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Vasinger! #7131 üzenetére
Kicsit átfogalmazom, mert késő volt már tegnap este és ideges is voltam...
Az miért van, hogy egyszer lefagyott egy játék és miután a játék kifagyott a chrome is behalt. Szétesett a Chrome, egyfolytában összeomlott stb.
Szóval újraindítottam a gépet és a Chrome-ba csak a könyvjelzők és a jelszavak maradtak meg, a kiegészítők, beállítások elvesztek. Van rá valami mód hogy visszanyerjem a régi állapotot?
-
Vasinger!
nagyúr
Nos, megcsináltam. Egyelőre úgy néz ki minden stimmel. Bár lassan lesz egy winresi mert nagyon nem olyan az egész amilyennek kell lennie, de addig kibírom így.
A sync kicsit megtréfált, mikor először indítottam nem rakott mindent vissza a helyére, így újraindítottam a Chromeot és jó lett.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
#16820480 #6537 üzenetére
Oké, beállítottam a szinkronizálást, megadtam az e-mailem és a jelszavam. Ha most újrarakom az egészet, akkor ugyanezt kell megcsinálnom és letölti? Nem igazán értem ezt a rendszert, nem újra fel fogja szinkrózni a frissen telepítettet?
hackeeeee:
De a jelszavakat is kéne.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vasinger!
nagyúr
Kéne egy hozzáértő segítsége.
Feltettem a 15-ös bétát innen és az a bajom, hogy az összes bővítményem eltűnt és a megnyitott oldalaim is elvesztek.
Hogyan tudnám visszaállítani a 13-asra az állapotát a Chromenak? Egyébként a névjegy még mindig csak 13-at jelez.
A nemrég bezárt oldalak közül vissza tudnám nyerni a munkamenetemet, de ha új lapot nyitok, akkor nincsen. Az előzményekben nincs valahol ilyen hely?
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Tudnátok mondani egy videó vagy youtube videó letöltő kiegészítőt? A YouTube Video Download - Verzió: 3.0.3 nem működik már. :\
-
Vasinger!
nagyúr
Nálatok nincs olyan youtube videó közben, hogy elsötétül a kép, ha beletekertek vagy teljes képernyőre rakjátok?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
koshmar #4189 üzenetére
Egyébként amit még kifelejtettem, hogy igazából ennek csak akkor van értelme, ha valakinek nem annyira izmos a procija, vagy a VGA-ja sokkal erősebb mint a CPU-ja. Nekem volt különbség be vagy kikapcsolva se. Egy 4 magos 3.7 GHz-es proci szerintem böngészéshez elégnek kell lennie
.
Laptopoknál kifejezetten jól jön ez a dolog, vagy régebbi gépeknél.
A GPU viszont jobb 3D-s dolgokban, ami animációs/videós és nem számítási feladat van előtérben.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
bekapcsoltam about:flags-ben azt a 2 GPU gyorsítós beállítást
Amikor először olvastam, azt hittem, hogy CF-ed vagy SLI-d van és azért kell a dupla GPU-s gyorsításSzóval akkor érdemes bekapcsolni? Emlékszem FF flash videók alatt pl.: Youtube alatt megemelte a GPU órajelei az IDLE-hez képest.
-
Vasinger!
nagyúr
Értem. Köszi a választ, világos!
Bár még az fb-s alkalmazást nem tudom mire jó.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy azt hogyan lehetne megcsinálni, hogy valamira rámegyek, hogy letöltés, akkor ajánlja fel ugyanúgy, mint a Firefox hogy mentés vagy megnyitás a Chrome.
Lehet ilyet? Mert így akármire rámegyek egyből le is tölti.
-
Vasinger!
nagyúr
Köszi a válaszokat.
Most ahogy nézelődtem találtam csomó hasznos kiegészítőt még.
Bár van amiben kéne egy kis segítség:
1, 2
Ezek mit csinálnak?Továbbá GoodSpeed cikkében olvastam erről: katt
Szóval van e értelme törölgetni a gyorsítótárat? Nem pont attól gyorsabb a böngészés, ha abban van valami?[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
A feladatkezelőben a sok Chrome.exe közül melyiket kell nézni? Vagy hogyan lehet megnézni, hogy mennyi CPU-t/RAM-ot használ a Chrome?
-
Vasinger!
nagyúr
Köszi szépen mindenkinek! Minden működik már!
Tibii91: RealPlayer? Azzal hogyan?
Azt meg lehet csinálni Chrome-mal, hogyha bezárnák a Chrome-ot, akkor megkérdezze, hogy elmentse e az előző munkamenetet?
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
koshmar #4008 üzenetére
Oké, ez eddig szuper. Működik. Minden beállítás, jelszó és könyvjelző átjött. Most jön a nehezebb része.
Kellene olyan kiegészítő amivel youtube-ról vagy bármilyen videómegosztóról tudok letölteni zenét/videót. FF alatt a downloadhelper-t használtam.
Akkor kéne egy proxy kiegészítő is. FF alatt FoxyProxy néven volt.
És kéne egy olyan is, ami a nem aktív linkekből linket csinál. Szóval van egy ilyen szöveg valahol: www.ize.hu akkor ezt kattintható linkké alakítja át. FF alatt Linkification program volt.
Ha Chrome-hoz is van ilyen kiegek, leemelem a kalapom a Google előtt, pedig nem szimpatizálok annyira velük.
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Átszeretnék térni FF-ról Chromera. Csak ez ugye nem olyan egyszerű, mert firefoxban elvan mentve kb. 100 db oldal felh. neve és jelszava, továbbá több száz könyvjelző és jó néhány kiegészítő.
Szóval Chrome, mint böngésző sokkal jobban bejön, mert gyorsabbnak érzem, kényelmesebb vele a böngészés, de minden funkciót meg akarok őrizni, amit FF-ben használtam. Ha ezt nem lehet maradok a FF-nál.
Nos, hogy tudnék mindent átvinni? -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Psychonaut #3310 üzenetére
Ha a gmailes sync-re gondolsz, azt nagyon nem szeretem. Vagy nem erre gondoltál?
-
Vasinger!
nagyúr
Hol találhatom a Chrome beállításait, jelszavait és könyvjelzőit. Holnap új wint rakok fel és le szeretném menteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Vallás
- További aktív témák...