- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Vasinger!
üzenetére
A speedtracer az fejlesztőknek van, hogy tudják elemezni az oldal működését, főleg ami a sebességet illeti (a neve is mutatja).
A törölgetős biztos jó, én nem élek ilyesmivel, szerintem felesleges. Néha a beépített törlőre, ami a motorháztető fülön található a beállításoknál, rányomok (persze csak mielőtt a megfelelő dolgokat kipipáltam) és ennyi. Néha tényleg nem árt, mert a chrome hajlamos ész nélkül cache-elni.
(#4037) Tibii91: Mert a chrome böngésző nem szab neki korlátot, így akár gigabájtos méretűre is dúzzadhat, ami már nem gyorsít, hanem lassít, tekintve, hogy ekkora méretű tárat minden egyes oldalletöltésnél végig kell fésülnie...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest