Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Vasinger!
üzenetére
A speedtracer az fejlesztőknek van, hogy tudják elemezni az oldal működését, főleg ami a sebességet illeti (a neve is mutatja).
A törölgetős biztos jó, én nem élek ilyesmivel, szerintem felesleges. Néha a beépített törlőre, ami a motorháztető fülön található a beállításoknál, rányomok (persze csak mielőtt a megfelelő dolgokat kipipáltam) és ennyi. Néha tényleg nem árt, mert a chrome hajlamos ész nélkül cache-elni.
(#4037) Tibii91: Mert a chrome böngésző nem szab neki korlátot, így akár gigabájtos méretűre is dúzzadhat, ami már nem gyorsít, hanem lassít, tekintve, hogy ekkora méretű tárat minden egyes oldalletöltésnél végig kell fésülnie...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest