Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Vasinger!
üzenetére
A speedtracer az fejlesztőknek van, hogy tudják elemezni az oldal működését, főleg ami a sebességet illeti (a neve is mutatja).
A törölgetős biztos jó, én nem élek ilyesmivel, szerintem felesleges. Néha a beépített törlőre, ami a motorháztető fülön található a beállításoknál, rányomok (persze csak mielőtt a megfelelő dolgokat kipipáltam) és ennyi. Néha tényleg nem árt, mert a chrome hajlamos ész nélkül cache-elni.
(#4037) Tibii91: Mert a chrome böngésző nem szab neki korlátot, így akár gigabájtos méretűre is dúzzadhat, ami már nem gyorsít, hanem lassít, tekintve, hogy ekkora méretű tárat minden egyes oldalletöltésnél végig kell fésülnie...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest