Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- potyautas: Okos?telefon
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Namelesske
üzenetére
Jah, pont ezt hagytam ki, és tényleg végzek, nem akarok trollkodni.
Tegyük fel gugliék nem stableznának meg betáznának, csak jönnének sorba az újabb verziók ahogy eddig is, 18.0.1025.137, 18.0.1025.140, 18.0.1025.142... stb. de nem auto frissítéssel, akkor az Tény, hogy nagyon sokan frissítgetnének maguknak... pedig csak ugyanazt kapnák, mint beta jelzéssel.És hogy nincs türelmed pár órányi szívásra se: hisz hetekig is szívsz, és Te mondtad hogy addig átváltasz operára.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tudod mi még az ide kapcsolódó jó poén? Igaz hogy off: Sokan évek óta várják a Total Commanderből a 64bites változatot, Én vagy fél éve a 64 bites betát használom, pedig nem is vártam, de akik annyira várták, azok közül sokan most is csak várnak, meg panaszkodnak hogy ezt vagy azt nem látják/nem tudják használni a 32bitesben... miközben majdhogynem tökéletes a beta (én nem is találkoztam hibákkal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)