- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Nem vesztettél sokat. Persze eleve a hírneve meg a sztárolása, plusz az erőltetett belemagyarázások miatt (eleve már az is az, ahogy elkészítették - a dialógusok, az események, stb.) sokan azt hiszik, hogy ez a film menő és művészi. Amikor sokan haverokkal elmentünk megnézni, akkor persze erős kisebbségben voltunk a társaságban azokkal szemben, akiknek tetszett, de nekem sokszor már szinte fizikai fájdalmat okoztak a film nézése közben az elcsépelt, sablonos jelenetek és mondatok.
Felőlem lehet a színészi játék akármilyen jó, ha az előbb említettek teljesen elrontják.
De ez itt nagyon OFF.
Remélem nem sértettem meg senkit, akinek tetszett, én elfogadom az ellenkező véleményt is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Felőlem lehet a színészi játék akármilyen jó, ha az előbb említettek teljesen elrontják.