Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Nem vesztettél sokat. Persze eleve a hírneve meg a sztárolása, plusz az erőltetett belemagyarázások miatt (eleve már az is az, ahogy elkészítették - a dialógusok, az események, stb.) sokan azt hiszik, hogy ez a film menő és művészi. Amikor sokan haverokkal elmentünk megnézni, akkor persze erős kisebbségben voltunk a társaságban azokkal szemben, akiknek tetszett, de nekem sokszor már szinte fizikai fájdalmat okoztak a film nézése közben az elcsépelt, sablonos jelenetek és mondatok.
Felőlem lehet a színészi játék akármilyen jó, ha az előbb említettek teljesen elrontják.
De ez itt nagyon OFF.
Remélem nem sértettem meg senkit, akinek tetszett, én elfogadom az ellenkező véleményt is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gran Turismo
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Felőlem lehet a színészi játék akármilyen jó, ha az előbb említettek teljesen elrontják.