Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Pontosan.
Nekem ugye nincs kieg (Opera, remélem előbb-utóbb lesz), de az e-mail be van állítva. Szépen archiválja egy PH mappába őket, outlookban meg csoportosítva van tárgy szerint és azon belül idő szerint rendezve így rögtön látszik hány üzenet érkezett. Sajnálom, hogy linux alá még nem találtam klienst, ami tudná a csoportosítást (csak többszörös rendezést tudnak, de az nekem nem jó). Legjobb az lenne, ha bekerülne ez a funkció az Opera Mailbe 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem ugye nincs kieg (Opera, remélem előbb-utóbb lesz), de az e-mail be van állítva. Szépen archiválja egy PH mappába őket, outlookban meg csoportosítva van tárgy szerint és azon belül idő szerint rendezve így rögtön látszik hány üzenet érkezett. Sajnálom, hogy linux alá még nem találtam klienst, ami tudná a csoportosítást (csak többszörös rendezést tudnak, de az nekem nem jó). Legjobb az lenne, ha bekerülne ez a funkció az Opera Mailbe