Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Ez azért van mert maszkolja magát mindenféle böngészőnek magától a chrome, operában ezt meg kell tenni."
Hmm, ezt az infót honnan szeded?
Én ilyen maszkváltogatásról még soha nem hallottam, elég furcsa is lenne, ha rontaná a saját statisztikáit a Chrome...A méret tényleg furcsa, az alapértelmezett telepítési könyvtár rugalmatlansága meg tényleg nagyon idiótán van beállítva, egyáltalán nem is értem, hogy lehet ennyire betonba öntve, miért nem lehetett úgy megoldani, mint bármelyik kutyaközönséges programnál, tárolja a telepítési útvonalat, és ahhoz képest hivatkozik a saját szaraira. Tulajdonképpen nem látom az indokát az ilyen teljes bebetonozásnak.

Tényleg, meg akarom már írni az első extensionömet Operában, ki kéne már próbálni, mennyiben más.

Összességében nem vagyok elájulva a Chrome-tól sebesség tekintetében sem (Opera nálam gyorsabb!!) és funkcionalitás, testreszabhatóság terén sem, mégis vannak tulajdonságai, amik miatt azért még mindig "az egyik" marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Energiaital topic
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PayPal
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest