Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Ez azért van mert maszkolja magát mindenféle böngészőnek magától a chrome, operában ezt meg kell tenni."
Hmm, ezt az infót honnan szeded?
Én ilyen maszkváltogatásról még soha nem hallottam, elég furcsa is lenne, ha rontaná a saját statisztikáit a Chrome...A méret tényleg furcsa, az alapértelmezett telepítési könyvtár rugalmatlansága meg tényleg nagyon idiótán van beállítva, egyáltalán nem is értem, hogy lehet ennyire betonba öntve, miért nem lehetett úgy megoldani, mint bármelyik kutyaközönséges programnál, tárolja a telepítési útvonalat, és ahhoz képest hivatkozik a saját szaraira. Tulajdonképpen nem látom az indokát az ilyen teljes bebetonozásnak.

Tényleg, meg akarom már írni az első extensionömet Operában, ki kéne már próbálni, mennyiben más.

Összességében nem vagyok elájulva a Chrome-tól sebesség tekintetében sem (Opera nálam gyorsabb!!) és funkcionalitás, testreszabhatóság terén sem, mégis vannak tulajdonságai, amik miatt azért még mindig "az egyik" marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest