Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Ez azért van mert maszkolja magát mindenféle böngészőnek magától a chrome, operában ezt meg kell tenni."
Hmm, ezt az infót honnan szeded?
Én ilyen maszkváltogatásról még soha nem hallottam, elég furcsa is lenne, ha rontaná a saját statisztikáit a Chrome...A méret tényleg furcsa, az alapértelmezett telepítési könyvtár rugalmatlansága meg tényleg nagyon idiótán van beállítva, egyáltalán nem is értem, hogy lehet ennyire betonba öntve, miért nem lehetett úgy megoldani, mint bármelyik kutyaközönséges programnál, tárolja a telepítési útvonalat, és ahhoz képest hivatkozik a saját szaraira. Tulajdonképpen nem látom az indokát az ilyen teljes bebetonozásnak.

Tényleg, meg akarom már írni az első extensionömet Operában, ki kéne már próbálni, mennyiben más.

Összességében nem vagyok elájulva a Chrome-tól sebesség tekintetében sem (Opera nálam gyorsabb!!) és funkcionalitás, testreszabhatóság terén sem, mégis vannak tulajdonságai, amik miatt azért még mindig "az egyik" marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Utolsó raktáron! Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD - 27% ÁFA
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest