Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Fasza, az Image Properties-t mindig is hiányoltam, és a mai napig nem értem, mégis mi a francért nem teszik bele a Chrome-ba teljesen alapvető elemként.
Az ilyen gyökérségeket tényleg nem értem Google-éknál. Ilyen pár órásnak tűnő melókat minek spórolnak meg? Nagyon kétlem, hogy csak engem érdekelnének bizonyos képek tulajdonságai.Van még jópár dolog, amit mondjuk Operánál alapelemként fel tudnék sorolni, amitől egyáltalán nem lassul a böngésző, viszont kényelmesebbé válik a használata, de a kettőt nem akarom megint összehasonlítani, mert értelmetlen, és a legtöbb dolog a Chrome minimalista hozzáállásából fakad. Ettől függetlenül opcionális elemként be lehetne rakni egy-két nagyon alap dolgot, olyasmiket, mint a fenti képtulajdonságok megjelenítése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest