- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor
üzenetére
Néztem chrome bővítmények áruházában, éppen ma frissült a speed dial. Most vagy ott ment el valami, vagy épp frissítéskor lőttem ki. Bár ettől még nem kellene teljesen nulláznia magát. Egy régebbi mentést előszedtem, sajna mostanába nem mentegettem le, nem számítottam ilyesmire. (ki lehet exprotálni fájlba és onnét vissza lehet importálni később). Végülis elég lenne ami alapból van a chrome-ban, csak picit kevés a 10 könyvjelző. Lehet megpróbálok valami mást, nem ismerem mik vannak, régóta a speed dial-t használom.
Köszönöm szépen az ötleteid!

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest