Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Egy nemrég óta jelentkező gond miatt írok. Az index.hu oldalnak van egy Blog.hu (!B) rovata. Ezen belül bármelyik cikk címére rámegyek, a színe átvált pirosra, de a cikk nem nyílik meg. Csak úgy tudom a cikket elolvasni, ha jobb gombot nyomok, és a helyi menüben kiválasztom a Link megnyitása új lapon pontot. Használom az uBlock Origint, de a kikapcsolástól sem változik. Az Incognito módban is ugyanígy működik, azaz nem működik. Az MS Edge pontosan ugyanezt csinálja, más böngészőt nem telepítek, annyit nem ér a dolog.Van még néhány oldal, amelyiknél csak a kezdőoldal jön be, de onnan tovább már semmi sem reagál: port.hu, videa.hu, indavideo.hu. Ezek viszont az Edge-ben működnek, nem akadály az uBlock sem.
Próbáltam a cache törlést, cookie törlést, de nem változott. Mindig szoktam frissíteni, nem tudom pontosan mióta van ez a jelenség, talán 3-4-gyel ezelőtt még rendben volt, de mérget nem vennék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest