Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhorvat
senior tag
Jó, megoldottam a dolgot. A sima vissza/előre gombokra, ha kattintottam, akkor megfelelően működött, de az egerem görgőjére rá volt programozva Firefox-ban a back/forward funkció, a Chrome ezt nem tudta jól kezelni. Beállítottam neki ugyanezekre az "Alt+Leftarrow" és "Alt+Rightarrow" makrot, így már működik a navigáció a görgő balra/jobbra pöccintésével is.
Köszönöm a segítséget!
Még egy apró kérdésem lenne, üres lap megjelenítése esetén levehető a könyvjelző sáv, ami egy külön kis csíkban nyílik meg felül? Tudom, hogy eltűnik, mihelyt egy oldalra megyek, de üres lap esetén nem vehető le?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest