Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Meg lehet azt oldani (a kiegészítések nélküli megoldást preferálnám, de akár jöhet az, ha muszály), hogy egy háttérbe rakott Chrome böngészőben (lepattintva a tálcára, és akár egy játék, vagy filmlejátszó is fut teljes ablakos módban) néhány kiválasztott (vagy az összes) fül soha ne "hibernálódjon"?
Egyre sűrűbben fordul elő, hogy csak akkor kezd elk csipogni egy emlékeztető, mikor legközelebb arra a fülre navigálok (és rég lekéstem a dolgot), vagy akár gyakorlatilag "össze is omlik" a fülben a tartalom, mert real-time frissülne, de leáll, így utána csak egy F5 állítja helyre.
Mondjuk az szerintem nem a Chrome hibája, hogy mostanában nem sikerül előtérben/láthatóan nyitva hagynom egy második monitoron a Chrome-ot játék közben, mert amikor átvált a játék fullscreen-be, akkor arrébb csúszik a Chrome a "semmibe". Régen szerintem ez segített "mozgásban tartani".
16Gb RAM van a gépben + 8Gb pagefile, általában a RAM >50%-a szabad és nincs 70% felett a CPU terhelés (esetleg egy-két játék és sok nyitott böngészőfül + még pár háttérprogram egyidejű futása esetén megy tartósan 50% fölé a RAM használat, de nem fogy el, nincs pagefile-trashing), szóval nem értem miért takarékoskodik ennyire.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Crimson Desert
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MiPC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest