Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
bryant56
aktív tag
Sziasztok!
Van 2 Drive fiókom. De csak abból tudok letölteni, ami az alapbeállításos e-mail címemhez tartozik. A másikból bárhogy próbálok letölteni mindig azt írja ki, hogy "Meghiúsult - Tiltott".
Már töröltem a chrome gyorsítótárát és a cookie-kat, de nem segített. Többször ki-bejelentkeztem a Gmail-be és a Drive-ba, újra indítottam a gépet és Chrome-ot is, de ez sem segített. Feltöltöttem egy új fájlt, hogy megbizonyosodjak róla, hogy csak a régi fájlokat nem tudom letölteni vagy az újakat sem. Az új fájlt sem engedte letölteni, ugyan az volt a hiba.
Viszont ami érdekes megnéztem, IE-ben, hogy ott is ez e a helyzet. De nem, ott mindent letudtam tölteni gond nélkül. Ezért is írok ide, mert ez nekem Chrome problémának tűnik.
Más. A Chrome-ban a könyvjelzőimnek kb. a felének nincs ikon képe. Hogy tudom megoldani, hogy mindnek legyen újra?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Ingatlanos topic!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest