Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mert a probléma már régóta fennáll és egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni, hát ha találkozott már valaki ilyennel.
Van egy HP Probook 440 G3 notim, Intel HD GPU-val (nincs más).
Legújabb driver van fenn a vidi karinak.Olyan jelenség játszódik le, hogy ha külső monitorra HDMI-n ki van kötve a noti (az esetek 90%-ban), fut a böngésző és mondjuk felállok a gép elől, monitor kikapcs, majd eltelik egy kis idő, visszajövök, megmozgatom az egeret, hogy vissza kapcsoljon a monitor és olyan kép fogad, hogy a chrome fejléce fekete lesz, a tálca is teljesen fekete, ha mozgatom az egeret akkor villog a kép, de semmit nem lehet tenni.
Ahhoz, hogy ez elmúljon ki kell húzni a hdmi kábelt, majd vissza. S ez a jelenség csak akkor jön elő, ha chrome-ot használok, másnál nem.Próbáltam a következőket:
- Kikapcsolni a hardveres gyorsítást -> Ilyenkor a böngészőben lejátszott videóknál sajnos művel érdekes dolgokat (screen tearing pl)., youtube stb.
- Totális rendszer újra telepítés.
- Plugins alatt kiszedtem az igény szerint használhat flash tartalmat, semmi.
- Próbáltam kiegészítők nélkül
- Kikapcsoltam a finom görgetést.
- Használtam a HP oldalán lévő VGA drivert, A windows update-en lejövő VGA drivert. Az intel oldaláról letöltött drivert nem fogadja el a GPU, hogy notebook gyártó specifikus és tőle kell letöltenem a legújabbat.
- Driver beállításokban semmi olyat nem találtam, ami segítene.
- Google nem válaszol, HP meg elintézi annyival h frissítsek drivert, hiába írtam meg ugyan ezt a sztorit.Én már nem tudok mire gondolni, tényleg. Évekig megelégedéssel használtam a Chrome-ot, most meg elkezdte ezt a marhaságot és már több verzió óta semmi nem változik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen autót vegyek?
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Napelem
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest