Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Nálam most csak a drónosnál jelent meg, de az csak egy sima anim gif (mozgókép), nem videó (nem flash, nem html5). Az simán blokkolható:
Ha Adblock Plus van, akkor jobb klikk a képen és ott kellene lennie a Block Element menüpontnak, lásd: [link]
Majd felugrik az ablak, rákérdezve, hogy biztos blokkolni akarod-e, lásd: [link]
A drónosnak ez a címe:
http://kep.index.hu/1/0/560/5607/56074/5607432_7ed90d2594697010de313babc5262507_wm.gifEzt amúgy én hiába blokkoltam, újra betöltötte.
De így már működött:
http://kep.index.hu/1/0/560/5607/56074/*_wm.gifA csillag (*) ugye joker karakter, azaz minden ilyen végződésű gifet blokkolni fog, ez ugyan visszaüthet, szóval lehetséges, hogy más ilyen képet is elrejt, tehát ennek tudatában használd.
A kép Opera Next alatt készült, de elvileg Chrome alatt is kellene lennie ilyen menüpontnak. Ha nincs, akkor csekkold, hogy friss Adblock Plust használsz-e, vagy fel kell tenni az Element Hiding Helper bővítményt.
No de a lényeg: egyenként tudod őket blokkolni, mert mind más-más kép, vagy talán url alapján ki tudod hámozni, de nem biztos, hogy mindig azonos helyről töltögeti be, szóval nem tudom, megéri-e vele szórakozni. Annyira szerintem nem zavaró 1-2 gif

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- 3D nyomtatás
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Autós topik
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Netfone
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, magyar bill számla, 6 hó gar
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest