- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
üzenetére
Te is tudod, hogy 4 féle Google böngészőt kell megkülönböztetni. Van a Chromium, ez totál fejlesztői ág, és ugye teljesen nyílt, bárki építkezhet rá, ha akar. Van a Chrome, ezen belül dev, beta és stabil. Ezeket már sokszor részleteztem. Linuxon még sokan a Chromiumot használják, amiből valóban szinte minden nap jön egy build, mert ugye ennek a fejlesztése a leggyorsabb, de egyben a leginstabilabb is. Nekem linuxon hihetetlen összeomlásokat és megjelenési hibákat tudott produkálni. Ezzel szemben a Chrome dev -habár totál Google arculatú-, de nagyságrendekkel stabilabb, mert a Chromium "stabilabb" változataiból hozzák ki, ráadásul linuxon is szépen fut már (nem is értem sokan miért erőltetik a nightly chromiumot, mikor csupa bugos tud lenni néha (volt, hogy úgy elcsesztek valamit, hogy egy nap kétszer is frissült)). És a Chrome dev fejlesztési ciklusa is hosszabb, hiszen erről jönnek a beta és stabil Chrome verziók, ergo itt átlag heti egyszer jön frissítés.

Új hozzászólás Aktív témák
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest