Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
mi történik mostanában a chrome-al?
kezdeném azzal, hogy időnként letörlöm (előzményekkel, könyvjelzőkkel együtt), majd 0-ról rakom újra, tehát nem egy beragadt chrome-ot használok.
rendszeresen előfordul, hogy elindítom a youtube-ot, és nincs hang, fel-le tekerem semmi, elindítok egy másikat annál sincs, majd hirtelen lesz hang. az is ismerős, hogy akadozva indul el a videó, a notimmal semmi gond mert simán viszi az 1080p-t, de időnként 720-nál is akadozva indul el. szokott lenni olyan is, hogy lefagy egy ablak, majd várok, és fél perc után összeomlás nélkül folytatódik. eddig azt hittem ez csak a firefox-nál van, de ott a 18-as alatt semmi hasonló nem jön elő.
kérdem én, mi történt a chrome-al? pár napja már írtam itt a 'seach' nevű keresések lementésére vonatkozó nem tetszésemről, és mivel nem reagált senki, úgy gondolom, erre sincs megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- SONY LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Tudományos Pandémia Klub
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest