Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
mi történik mostanában a chrome-al?
kezdeném azzal, hogy időnként letörlöm (előzményekkel, könyvjelzőkkel együtt), majd 0-ról rakom újra, tehát nem egy beragadt chrome-ot használok.
rendszeresen előfordul, hogy elindítom a youtube-ot, és nincs hang, fel-le tekerem semmi, elindítok egy másikat annál sincs, majd hirtelen lesz hang. az is ismerős, hogy akadozva indul el a videó, a notimmal semmi gond mert simán viszi az 1080p-t, de időnként 720-nál is akadozva indul el. szokott lenni olyan is, hogy lefagy egy ablak, majd várok, és fél perc után összeomlás nélkül folytatódik. eddig azt hittem ez csak a firefox-nál van, de ott a 18-as alatt semmi hasonló nem jön elő.
kérdem én, mi történt a chrome-al? pár napja már írtam itt a 'seach' nevű keresések lementésére vonatkozó nem tetszésemről, és mivel nem reagált senki, úgy gondolom, erre sincs megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest