Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raaf
csendes tag
Sziasztok Mindenki !
Kérdésem lehet valahogy közvetlenül G
. ben Flasht cserélni, nekem is 3db van fennt!
De nem cserélném a 235 végű flasht mert azt használja minden Mozz. Fox, a You Tube, stb azok mennek hála!
De látom/olvasom van akinek más Flash jön be!
De itt ma a frissen feltett G.C. a Farmeraman ( ott ahol most a nyereményjátékban a sorsjegyeket kell feltenni! ) kidob, csak a keret marad meg a kikapcsoló gomb! 1 szó mint 100 mi a sza.... tudok csinálni ????
Van valkinek valami ötlete még?? Korábban már SPAMMER segített hálás is vagyok neki nagyon ezért, de hátha nektek is van még valami ötletetek amit nem próbáltam még ki?!Ja és nagyon köszönöm mindenkinek aki segített a kép közvetlen berakásában a javaslatával!
A PrtScr ismerem csak doc-ba és a képfeltöltésre full méretben tettem fel és a linkjét csatoltam eddig!üdv Raaf
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. ben Flasht cserélni, nekem is 3db van fennt!