Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raaf
csendes tag
Sziasztok Mindenki !
Kérdésem lehet valahogy közvetlenül G
. ben Flasht cserélni, nekem is 3db van fennt!
De nem cserélném a 235 végű flasht mert azt használja minden Mozz. Fox, a You Tube, stb azok mennek hála!
De látom/olvasom van akinek más Flash jön be!
De itt ma a frissen feltett G.C. a Farmeraman ( ott ahol most a nyereményjátékban a sorsjegyeket kell feltenni! ) kidob, csak a keret marad meg a kikapcsoló gomb! 1 szó mint 100 mi a sza.... tudok csinálni ????
Van valkinek valami ötlete még?? Korábban már SPAMMER segített hálás is vagyok neki nagyon ezért, de hátha nektek is van még valami ötletetek amit nem próbáltam még ki?!Ja és nagyon köszönöm mindenkinek aki segített a kép közvetlen berakásában a javaslatával!
A PrtScr ismerem csak doc-ba és a képfeltöltésre full méretben tettem fel és a linkjét csatoltam eddig!üdv Raaf
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OTP Bank topic
- E-roller topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. ben Flasht cserélni, nekem is 3db van fennt!