Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raaf
csendes tag
Sziasztok!
Erről halottatok Google Chrome felhasználók?!

http://sampforum.hu/index.php?topic=29528.0Ha tudna valaki (akárki!) segíteni korábbi bejegyzéseimben azt megköszönném!

köszönöm : Raaf
-
Raaf
csendes tag
Sziasztok Mindenki !
Kérdésem lehet valahogy közvetlenül G
. ben Flasht cserélni, nekem is 3db van fennt!
De nem cserélném a 235 végű flasht mert azt használja minden Mozz. Fox, a You Tube, stb azok mennek hála!
De látom/olvasom van akinek más Flash jön be!
De itt ma a frissen feltett G.C. a Farmeraman ( ott ahol most a nyereményjátékban a sorsjegyeket kell feltenni! ) kidob, csak a keret marad meg a kikapcsoló gomb! 1 szó mint 100 mi a sza.... tudok csinálni ????
Van valkinek valami ötlete még?? Korábban már SPAMMER segített hálás is vagyok neki nagyon ezért, de hátha nektek is van még valami ötletetek amit nem próbáltam még ki?!Ja és nagyon köszönöm mindenkinek aki segített a kép közvetlen berakásában a javaslatával!
A PrtScr ismerem csak doc-ba és a képfeltöltésre full méretben tettem fel és a linkjét csatoltam eddig!üdv Raaf
-
Raaf
csendes tag
válasz
spammer
üzenetére
hali spammer!
Hát frissitettem a régit (21. 0.1180.60 beta) ról 21.0.1180.75 -m lett belőle!
Mi az az "m" a számok után?!
Sajnos változás nincs csak annyi hogy már hiába kapcsolok ki bármit a korábbi 3 Flash közül a Farmerama egyes továbbmenő oldalairól kidob, csak frame (kerete!) marad meg a bejövő oldalnak -mint régen- meg a visszaváltó gomb!
Még jó hogy a visszaváltó megvan különben csak a lapbezárás lenne a vége!
Lehet hogy a Revo Uninstallal kelett volna leszedjem a Guglit?!?
Neked melyik G.C. verzió van fent?
Emlékeim szerint amíg a 20 as körüli verzió volt fennt, nem volt gondom a Farmerama -val !
A Foxot nem nagyon használtam (csak régebben!) de sajnos most is viszakell mennem a G.C ból ha minden funkcióbeállítását használni akarom a játéknak !
Teljesen magam alatt vagyok olyan jó volt ez a G.C. böngésző most meg téregessek vissza a Foxhoz néha!
Ja és indulásnál egy picit (1-2mp!) leáll a betöltésnél -eddig nem volt- de aztán betölt, még jó hogy (TE említetted asziszem) lementettem itt a bookmarks és bookmarks.bak fileokat , mert vissza importkor egy IMPORTÁLT -nevű főkönyvtárba teszi bele az összes könyvjelzőt !
Ja és a lényeg hogy a 3db (korábban belinkelt FLASH!) Shockwave és Adobe Flash verziószáma változatlan maradt!!!? Ugyanazt használja ez is vagy azt NEM frissitette?
Még valami ötlet, pedig uninstallal töröltem és minden amit hagyni akart azt is töröltem!
Bocs a szájmenésért!
Raaf -
Raaf
csendes tag
válasz
spammer
üzenetére
Szia!
Csatolom a plug-in jelenlegi állapotát link ben!
http://kepfeltoltes.hu/view/120809/plug_in_save_20120809_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Most G.C (21.0.1180.60 beta m) verzió van fent, jelzi is hogy van frissítés hozzá! Frissítsem szerinted, szarabb már nem lehet! Adobe flash új verziót nem szivesen töltenék fel mert megzavarodik a FireFox (állandóan összeomlik benne a Adobe flash), örülök hogy legalább azt sikerült úgy ahogy megcsinálni, megy a You Tube is a régivel flash-el (11.2.202.235)!
Mit mentsek le ha teljesen legyalulom a G.C-ot? A könytárra elég a bookmarks és a bookmarks.bak kiterjesztésű file-ok lementése!? Meg gondolom a ezt:
http://kepfeltoltes.hu/view/120809/GogleChrome_bovitmenyek_save_20120809_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Még valami idevonatkozó ötlet!
köszi: Raaf -
Raaf
csendes tag
válasz
spammer
üzenetére
Hi!
Nem privibe akartam, csak képben ide a hozzászolásokba -mint a hogy más is csinálja- [[pld: (#11235) dethroner válasza spammer (#11231) üzenetére]] de nem ment, ezért csatoltam egy doc- file ba az oldal PrtSc "fényképét". Remélem megkaptad, a benne levő Flash -ekről tudsz valamit? Farmerama játék, amit szoktam gyúrni az akadozik még mindig, ellenben a régi G.C. al és Flash Playerrel nem volt semmilyen gondom! Meg lehet azt valahogy tudni melyik volt régebben felrakva, mert Update volt! A Flasht hogyan tudom a G.C. -ban lecserélni újnak melyiket ajánlod Flash -ből? Ha csere kell, melyik G. C -ot töltsem le! Legelső hozzászólásomban (#11266 Raaf) a mostani G.C. és Flash sorozatszámai fellelhetőek!
Köszi a segítséget eddig is!
Üdv: Raaf -
Raaf
csendes tag
válasz
spammer
üzenetére
Szia ((#11267) Spammer
Sikerült valamit javítani a helyzeten, már behozza az oldalakat, úgyhogy letiltottam a Flasht ! Remélem sikerül mellékelnem a képet (PrtSc) !
Hogyan lehet képet egyből mellékelni (hogy megjelenjen!), ezért doc-ba illesztem, az menni fog!?
Azért még a játékok akadoznak betöltéskor, ezzel is lehet valamit csinálni? Azért előzményeket és cookie-kat töröltem!
Van még mit tenni?
Remélem jó helyre tettem a hozzászólásom és megkapod!Köszi: Raaf
-
Raaf
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kéne hátha valaki....

Egy felugró kis ablakban a flash setup felugrott a Google-ban és elállítottam (mert javasolta -local storage-!), utána hiába állítottam vissza max.-ra innentől nagyon lassan töltődnek be oldalak illetve kidobál oldalakról!
Új G.C. feltevése nélkül be lehet valahol valamit állítani nem szeretnék megválni tőle szinte mindenre ezt használtam eddig! Újabban a Shockware Flash sem válaszol néha vagy várni kell rá!
Mielőtt törölném a G.C-ot előtte megpróbálnám a fenntlevő Google Crome (21. 0.1180.60 beta) böngészőbe beépült Flash Playert (11.3.31.222) törölni, hogyan csináljam, lehetséges ez? Két Flash van felrakva, anélkül kéne megoldani hogy törölni kelljen a Mozzilla. -hoz és YouTube programokhoz használt (11.2.202.235) flash-t is!! Ezt azért hagynám mert az új Mozilla Firefox összeomlik az új flash-el!
Ötlet, kinek volt hasonló gondja? Mi segített, bármi ötlet segíthet!
Köszönöm: Raaf
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. ben Flasht cserélni, nekem is 3db van fennt!