- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
TotO'
aktív tag
Hello, van egy érdekes, és felettébb idegesítő bugja a chrome-nak, ami miatt már a Wint is újratelepítettem, jó nem pont emiatt, de ez is baromi zavaró.
Lényegében annyi, hogy ha valamit matatok a lapok között (másikra lépek, újat nyitok, bezárok) akkor miután leviszem az egeret, annak a könyvjelzőnek a tooltipje beragad a képernyőbe, amelyiken keresztül lehúztam a kurzort. Majd ahol először megállítom a kurzort, ottmarad, és nem lehet eltüntetni, csak ha megint felviszem a kurzort a lapokhoz.Chrome restart nem segít, sem másik profil, csak gép restart, de elképzelésem sincs mitől jön elő a bug, mert nem indulás után egyből "ragad be". Igazából googlen sem tudom hogyan kereshetnék rá, meg szerintem ez nem egy sűrű hiba..
Remélem valakinek van valami ötlete! Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi haladó szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest