Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
spammer
veterán
Köszi, azt néztem, de nem akarok ezért is még egyet regelni, meg gondolom online is tárolja a jelszavakat
Na majd utánanézek jobban, mert csak átfutottam rajta.Egyébként a FF-os Quickpassword az olyan, hogy az elmentett jelszavakat listázza, meg is tudja mutatni, és bármelyiket egy gombnyomással vágólapra tudja tenni. De a jelszavak helyileg a gépen vannak csak tárolva, és nem kell hozzá regelni sem.
Igazából ez a vastag betűs bug idegesít nagyon

-
M3oH
addikt
Az Te vagy
En speed dailszeru kezdooldalt hasznalok, tehat a gyakori oldalak ott vannak. Igy, ha az utolso lapot bezarom, arra jutok. Es nem akarom bezarni a bongeszot, csak azt az oldalt. Aki igy hasznalja a bongeszot evekota, annak baromi idegesito ficsor. Persze ez megszokas kerdese 
-
laszlohu
addikt
Az a kieg senkinél sem működik 26 - ika óta, meg kell várni, míg kijön egy új verzió belőle.
Userscriptben viszont van alternatíva :
Csak olyan sorrendben installáldd fel, ahogy belinkeltem:
Az alábbi kieggel engedélyezed a userscripteket :
[link]majd
az alábbi userscripttel működik a rating:
[YTRating]A tampermonkey beállításaiban lehet kezelni a userscript - eket, ha több van belőle.
-
laszlohu
addikt
-
csokoládé13
tag
Szia!
Ilyen gondom nekem is volt, de még néhány verzióval korábban. Nálam a Gmail is ilyen volt, alig tudtam elolvasni a leveleim.
Kikapcsoltam a "GPU gyorsított 2D képernyő"-t és megoldódott a probléma.
Azóta viszont javíthattak valamit, mert a GPU gyorsítást engedélyezve sem jött elő ilyen hiba. -
laszlohu
addikt
Nálam pl. semmi baja nincs a youtube - nak
ha összeomlik bizonyos oldalakon (nem youtube)
írdd be az url - be:chrome://flags/
Az összes harmadik féltől származó cookie tiltása
engedélyezés, majd chrome újraindítása.Gyorsítótár törlés, sütik törlése is szokott segíteni :
Url - be :chrome://settings/clearBrowserData
Az Adblock - ot is megpróbálhatod kikapcsolni
-
InfiniteReality
őstag
Feltételezve, hogy már eleve van egy gmail accountod:
Chrome-ban csavarkulcs (beállítások) -> Options -> Personal Stuff (Személyes Dolgok) -> Sign in (bejelentkezés?) -> Itt megadod a gmail cimedet és jelszavadat, majd az Advanced (speciális?) résznél beállítod mit szinkronizáljon. Másodpercek alatt megteszi, s ezt kell elvégezned az összes gépeden. Ha minden gépen beállítottál már mindenfélét, akkor valamilyen módon "összefésüli".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Chrome
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na majd utánanézek jobban, mert csak átfutottam rajta.