- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
God of War Sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Barto
tag
válasz
Adam_Shepard #595 üzenetére
Köszi,hétvégén rászánom az időt majd!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Adam_Shepard #596 üzenetére
Ráadásul sokszor spartan rage közben nem volt hitreg, hiába püföltem a királynőt.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard #595 üzenetére
Sigrunban meg az a pláne, hogy
az öszes eddigi valkűr skilljét használja egymás után felváltva -
El Barto
tag
válasz
Snip3r_HUN #591 üzenetére
Úgy érettem hogy az elején még teljesen felesleges velük foglalkozni,ködvisszhangot a normál és arany ládák is adnak,nem kerül felesleges időbe. Én vagy tizet kinyitottam ma farmolgatás közben,később már lehet tökölni velük!
-
-
El Barto
tag
válasz
dinostaRR #586 üzenetére
Nem,a labirintusok,a csapdák,és az ellenfelek minden újrakezdésnél random,ezért sajnos próbálkozni kell. Irány az egyik oldal,amikor egy ellenfeles arénába értek,próbáljatok nagyon gyorsan tájékozódni (viszonyítani ládához,szoborhoz),hogy az ellenfelek után merre tovább. Ha mindenki lezúzva,futás tovább,megint ellenfelek,megint futás tovább,elvileg a harmadik ellenfeles arénában lesz egy aranyozott láda. A birodalomszakadásokat mindenképpen érdemes kinyitni,ha jól emlékszem az egyik ad egy eposzi ékkövet ami jelentősen lecsökkenti a köd hatását,plusz gyakran ellenőrizzétek a felvett cuccokat,lesz olyan kő ami minden ölés,vagy Halálbárd csapás után visszatölt egy adagot. Sajnos az eleje melós,de megéri!
A lezárt,kék rúnás ládákkal nem kell foglalkozni,semmi olyat nem ad ami extra lenne,viszont sok időbe telik tökölni vele.
-
-
Anaren91
senior tag
válasz
Kvelstadt #585 üzenetére
Ami megérdemli, nem sajnálom rá a teljes árat, de manapság sajnos nagyon oda kell figyelni kinek a zsebébe rakja az ember a pénzét. És az olvasottak alapján a készítők bőven megérdemlik a teljes árat 🙂 Aztán remélem betölti a Horizon utáni ürességet, mert azt nem rég vittem végig és azóta nem találok játékot ami úgy lekötne.
-
Anaren91
senior tag
Úh de tudtam, hogy messziről el kellett volna kerülnöm ezt a topicot... Mindig akciósan veszek játékokat, de már az első pár oldalnyi komment után rá kellett nyomjak a kaufen gombra... Már csak töltené gyorsabban 😂
-
El Barto
tag
válasz
Adam_Shepard #572 üzenetére
Gratulálok!
Én ma háromszor nekimentem Sigurnnak,de levágott,egyszerűen most nincs hozzá türelmem. Farmolgattam Muspelheimben meg Niflheimben,ki akarom maxolni az összes páncélt,talizmánt. Magára a játékra most 81%-ot ír,de picit besokalltam,pár nap pihenő és hétvégén platinázok!
-
dinostaRR
tag
ködhorgonyt is ládák dobják? Már mentem jó pár kört de semmi eddig
-
El Barto
tag
válasz
Snip3r_HUN #566 üzenetére
Gratula!
Én most mentem a legjobb körömet,12.299 ködvisszhang,+ az extrák!
Több mint a fele csikom megmaradt.
-
Zsinder
aktív tag
válasz
Adam_Shepard #574 üzenetére
Na ez menő. Nekem eszembe se jutott, hogy valami ilyet belinkeljek.
-
Redcaster
őstag
(#573) 3L1T3 és (#575) Xaels
Köszi a gyors válaszokat
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard #570 üzenetére
És megvan. Platina. Ha jót akartok hagyjátok a végére a Valkűr queent.
-
Redcaster
őstag
Sziasztok!
Múlthét hétfőn rendeltem a PS4Pro-t, remélem holnap feladják, csütörtökön pedig már nálam lehet. Viszont mivel még GoW "szűz" vagyok, így mindenképpen ki akarom játszani legalább a 3. részt, mivel az előzőek közül sajnos csak azt portolták PS4-re. A kérdésem az, hogy a 4. rész élvezetéből mennyit von le, ha még nem játszottam az előzőekkel? Vagyis melyiket játsszam először: a 3-at vagy a 4-et?
-
Zsinder
aktív tag
válasz
Adam_Shepard #568 üzenetére
Nem is az a baj vele, hogy erős, hanem csal a rohadék
-
Zsinder
aktív tag
Nem volt ez egy nehéz platina.
A próbák azért messze nem pumpálták úgy fel a vérnyomásomat, mint néhány régebbi részben, bár csak normálon játszottam végig. A Valkűrfőnök viszont nem egyszer a padlóba döngölt. Kicsit zavaró volt, hogy ha elkezd egy mozdulatot akkor befejezi mindenképp és sokszor elkapott pedig mögém csapódott be... Meg a kontroller majdnem a padlóba -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Adam_Shepard #565 üzenetére
-
Tom5
addikt
Most kezdem Nilfheim-et. Itt ki is kell jönni a labirintusból? Vagy elég ha lejár az idő. Eddig mindig megöltek csak azért kérdem....
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Én is végeztem a storyval, brutal jó volt (én ezért a játékért vettem meg leginkább a PS-t).
Áhhh nagyon állat lett!Túl vagyok az első Valkyrie-n Gunnr-on, eszemént brutál harc, komolyan mondom tombol az ereimben az adrenalin. -
-
válasz
Snip3r_HUN #559 üzenetére
Nemteccik. Nem Kratosos az egész felsőtestes páncél.
Igazából én reméltem hogy be lehet hozni a régi setjét majd. -
törölt tag
Most tartok ott, hogy a levágott fej beszélt a kígyóval.
Mennyi van még a sztoriból kb.?
-
kiezTe90
senior tag
Lehet volt már szó róla, de Nektek nem tekeri nagyon a ps4 pro-t a játék amikor beléptek a térképre/menübe? Olyan mintha elakarna repülni.
-
dunc
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #551 üzenetére
Én még nem vettem meg a játékot.
-
dunc
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #549 üzenetére
ezt használd -
válasz
Snip3r_HUN #547 üzenetére
A queen még nincs meg és úgy lesz 9 ha ott lesz megint a ködös.
-
válasz
Adam_Shepard #545 üzenetére
Meg. 7 sisak le van rakva a csücsülőkre. Még mondták is a 7.nél hogy "áhá szóval 8an vannak."
-
válasz
Sirandrish #543 üzenetére
És akkor egy kis matek reggelre.
7sisak megvan, elméletben már csak a tüzes világban kell megcsinálni és mégis jelzi nifleheimben is, pedig az már kész. Ha tényleg ott lesz megint akkor mi lesz? Lesz 9 sisakom 8 székre? -
wolf13
őstag
A sztori végeztével haza mentetek aludni?
-
Csabee86
senior tag
Nem sok játék mondhatja el magáról, hogy így megindul a találgatás a végigjátszása után. Tényleg olyan a játék, hogy kapsz egy kérdésedre egy választ de az felvet két másikat. Bennem is annyi kérdés van, hogy nem fogom győzni kivárni a következő részt.
-
Badlof2k
senior tag
Az durva lenne ha alkut kötnének
Főleg azután hogy megölték a fiát..akit mindennél jobban szeretett,én arra tudok gondolni hogy mivel nem tudja Midgardot elhagyni igy először arra kell valamit kitalálnia hogyan tehetné , aztán utána elmenne Asgardba valahogy és el lopná vagy valami olyasmit is kiszedett Mirmirből amiről mi nem tudunk és neki viszont nagyon fontos információ.. -
Xaels
félisten
válasz
Snip3r_HUN #530 üzenetére
Ez rendben van, de hogy szerzi vissza? Ugye ő most gyakorlatilag senkinek sem árthat és egy ilyen ereklyét nem hiszem, hogy őrizetlen hagynának. Odin elvette tőle valamiért, most csak úgy visszaadná? Ennél én személy szerint valamivel csavarosabb történetet várok. Pl. történik valami és alkut köt Kratossal, hogy hozzuk el neki a szárnyait valamiért cserébe aztán meg ellenünk fordul. -
Badlof2k
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #533 üzenetére
pár kör Nilfheim gyorsan hoz a konyhára én legalábbis ott szedtem meg magam nagyon törtezüstel..
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Adam_Shepard #531 üzenetére
Én eladtam, mivel ki akarom maxolni az izzó ill. a valkűr páncélokat..
-
válasz
Sirandrish #529 üzenetére
Maradjunk annyiba hogy kész van a nagy része. De nem mindet vertem le, volt amelyket csak túléltem.
Kár hogy nem lehet velük újra küzdeni. -
Adam_Shepard
addikt
válasz
Snip3r_HUN #530 üzenetére
Van ertelme eladni? Igy is 500 k hacksilverem van
-
Snip3r_HUN
addikt
Freya volt korábban a valkűrök királynője, Sigrun csak azután lett a királynőjük miután Odin levágta Freya szárnyait. Amíg Kratos és Athreus Jöttünheimben vitték fel a hamvakat, Mimir-t lent hagyták, közben felkereste őt Freya hogy kiderítse hova zárta el Odin a szárnyait. Tehát a legvalószínűbb hogy Freya valkűrként tér majd vissza. Jut eszembe, aki leverte már a valkűr királynőt, a sisakját el lehet adni 100k tört ezüstért. -
válasz
Adam_Shepard #523 üzenetére
Én most ott járok hogy midgardba már csak
most fogok rámenni a két farmolós harcolós tüzes és ködös világra, aztán nem tudom mi lesz még hátra de amiket számol a játék térképen szok kész lesznek.Eir meg a queen van hátra. -
Csabee86
senior tag
válasz
Adam_Shepard #523 üzenetére
Ha erre a trofira gondolsz
, akkor azt megszereztem a story közben."Trilingual" -
Csabee86
senior tag
Most ment le a stáblista. Azért ez egy maradandó élmény volt. Hihetetlen. A titkos befejezés meg álleejtős. Trofizás szempontjából mit ajánlanátok? Melyek a legkönnyebb trófeák?
-
El Barto
tag
válasz
Snip3r_HUN #520 üzenetére
Tegnap két valkűr halál nélkül,elsőre... hétvégén veszek egy Leviathan fejszét a Praktikerben!
-
szallasi007
őstag
válasz
Snip3r_HUN #514 üzenetére
Gratula
én ma fejeztem be, nincs már kedvem
levadászni Odin rohadt madarait -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Snip3r_HUN #514 üzenetére
"Ha lesz folytatás esélyes hogy Freya valkűrként tér vissza." Sanszos, lévén másképp amúgy sem tud bántani senkit. Ugye ezt az átkot kapta Odintól, hogy senkinek nem tud ártani. (Baldr-t meg mindenképp meg akarja bosszúlni) -
válasz
Adam_Shepard #515 üzenetére
Nekem volt pár rúna amit mindig vittem a kövi settbe.
-
Snip3r_HUN
addikt
Nehezen de sikerült legyőzni a Valkűr királynőt.
Ezután Mimir elmesélte hogy régen Freya volt a valkűrök királynője, és amíg Jöttünheimben jártünk Freya megkereste Mimirt arról kérdezve hogy Odin hova rejtette el a szárnyait. Ha lesz folytatás esélyes hogy Freya valkűrként tér vissza. -
válasz
Adam_Shepard #510 üzenetére
Te eddig bennehagytad az adott cucban a követ amit beleraktál?
-
Badlof2k
senior tag
válasz
En full ivaldiba gyurtem le , jobb statokat ad mar alapbol mint a valkur set ahogy neztem talan a kesztyu az ami valamiben jobb , meg nekem a valkur set jobban tetszik kinezetre
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Max akkor veszted el ha eladod a kovácsoknál, de akkor is vissza lehet venni.
-
Adam_Shepard
addikt
Ha unsocketelek egy követ az nem fog elveszni, ugye? A vegere 2 pancelt csinaltam -Ivali + izzót a két helyre de a Valkűr queenhez szerintem összegyúrom a kettőt.
-
Na niflheim kipucolva teljesen. Az ottani
megszenvedtem, ami azt jelenti hogy megölt párszor és mikor meglett sokkal inkább túléltem mint legyőztem.valkűrrel
Viszont helheimbe elsőre meglett most, pedig mikor először odatévedtem esélyem nem volt.
Ja és egy darab ereklye hiányzok ott, de fogalmam sincs hol lehet. -
Imilenni
addikt
válasz
Csabee86 #507 üzenetére
Szia!
Ez alapján próbáld belőni!
Szerintem ~60% körül lehetsz a fősztorival. -
Csabee86
senior tag
Egy kérdés. Most tartok ott, hogy
. Kb. hány százaléknál járhatok?Kratos visszaszerezte a pengéit és a boszorkány meggyógyította Atreus-t -
válasz
Snip3r_HUN #505 üzenetére
Majd megnézem azok mit tudnak de azt leszámítva hogy ott érdemesebb azt hordani nekem jó lesz ez.
-
válasz
Snip3r_HUN #495 üzenetére
Ugy látom sokan ennél az ivaldinál köt ki a végére. Mondjuk érthető mert jól is néz ki meg jó is.
Én az aggastyánt hordanám még szivesen de az csak kék vagy lila. -
Badlof2k
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #502 üzenetére
Najó...
DDD
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Snip3r_HUN #500 üzenetére
Igen de óvatosabbaknak is ajanlott, mert tolti vissza a hpt a mist evhos set.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs