Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
God of War Sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nescafé
őstag
Üdv
Pokol tüzét azt hol találok ?
Köszönöm -
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Ilyen efektek is vannak?
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Na ez jó!
Ilyen harcolósokat akarok majd én is lőni. -
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
És tényleg ott az indeed.

Eszre se vettem játék közben. -
SH4D0W2011
őstag
No, 500+ hozzászólás, mióta nem jártam itt, rákeresve pár szóra nem láttam, hogy lett volna szó a Csillagkapus hivatkozásról. Funny Stargate reference in God of War Hát én felkacagtam.

-
Darksiders84
aktív tag
-
Xaels
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Tuti a folytatásban komoly szerepet kap, de itt nem feltétlenül arra gondoltam. Azért lehetett volna még egy kis harc vagy valami. -
Lacko66
tag
Hú de jó ez a felirat méret változtatási lehetőség. A vaksi szemeimmel (elmúltam 52 éves de ne röhögjetek ki) sokszor alig bírtam elolvasni az írásokat a kis betűk miatt.
-
prokxy
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Az a baj, h a HZD-vel is így voltam, kellapolcrajóleszaz, aztán rá(platina) 2 hétre ment is a háztól.
Most még tart a fellángolás, mert még nincs kimaxolva, de csak a trofikat fogom, utána tényleg adom el.
A limited valóban jó lenne, de most is van design-os tokos PC-s BF-ek, miegymás, GTA5, Dio3, stb, már egy fiókba raktam őket.
Szóval tetszik, jó, imádom, minden percét élveztem, áradozok róla, de még1x biztosan nem veszem elő 1 éven belül, az h GoW fokoaton kitoljam, neeem, nekem kell még a kontroller másra is! 
Ill. 2018 januári PS-esként van mit pótolni és ha előre nézek, lesz is,ami várat majd magára, Detroit, Crew 2, Páókembör, BF V (?).
-
Xaels
félisten
válasz
Darksiders84
üzenetére
Niflheim farmolás nekem sem fekszik de egyébként a fő sztori vége után Mimir nagyon sok történetet mesél még ha új helyekre mentek vagy olyanokra ahol Mimir még nem volt veletek. Rengeteg dologot meg lehet tudni a mitológiáról és ez ami még játszatja velem.
Egyébként én haragszom, hogy Jötunheimet ennyivel letudták. -
Darksiders84
aktív tag
Én amikor a végére értem kicsit csalódott voltam nincs semmi bajom a játékkal csak még mentem volna tovább mert tényleg olyan élvezetes élmény viszont utána olyan üresség jött rám mint pl a Zelda után is hiányérzet hogy vége. Én nem vagyok egyáltalán trófea gyűjtőgető nincs már türelmem és kedvem a sztori után még teljesen kimaxolni de elismerésem akik izzadnak némelyik művel.
-
prokxy
veterán
válasz
Darksiders84
üzenetére
Tegnap este értem az utazás végére, azt kell mondjam, hogy az év játéka eddig és nem véletlen volt 10/10 a legtöbb helyen.
Még van hátra pár trófea, ezt a hétvégén szerintem kipörgetem és hétfőn adom is el. Viszont nagyon gondolkozom, hogy egy limted-ben megveszem és elrakom,ennek a polcon a helye.
Vajon a mentés kompatibilis?
Utána hogy mi jön? Hááát, AC Origins elvileg, de az elvárások nagyok.

-
mcwolf79
veterán
válasz
Darksiders84
üzenetére
Egy trófea leginkább. Amúgy a céloknál oda van írva jobb oldalra hogy mi a jutalom.
-
Darksiders84
aktív tag
Össze szedte már valaki az összes zöld madarat? Mi a jutalom?
-
-
-=Jam=-
addikt
Már kijött tegnap, illetve ebben már elvileg benne van a felirat nagyítás is

-
Xaels
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nekem a farmolással van bajom, nem igazán tudom magam rávenni, de ez más játékkal is így van.
(#861) prokxy a vége után nyugodtan vissza tudsz menni.
-
prokxy
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Én lehet, h a sztori vége előtt elugrok oda, bár most a kapu már lehet nem engedi, ma este kiderül.

-
prokxy
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
-
El Barto
tag
-
-
törölt tag
Éppen ezért kezeljük a helyén a God of Wart, mert valahol tényleg elszomorító, hogy a kifejezetten nem online-ra kitalált, történetalapú, látványos, AAA-minőségű kaland- vagy akciójátékokra már csak akkor van esély, ha a Sony belerak egy csomó pénzt, hogy cserébe csak azok játszhassanak vele, akiknek van PlayStationjük. Ilyen a Last of Us, az Uncharted- vagy az Infamous-sorozat, a Bloodborne, a Heavy Rain vagy a Horizon Zero Dawn, vagyis az utóbbi évek legjobb játékai. Jöhet itt a GTA milliárd dolláros mikrotranzakciós bevételeivel, a Fortnite meg a PUBG popkulturális hatásával vagy a WoW a tíz éve folyamatosan többmilliós táborával, semmi sem érhet fel azzal az élménnyel, hogy az ember leül a konzolja vagy PC-je elé, mert van pár óra szabadideje, és azalatt fantasztikus írók és fejlesztők munkáját élvezi harc vagy éppen átvezető videókon keresztül. Miközben az online-ra rákattant barátai másfél órája nem tudnak CoD-ozni, mert lassú a szerver, nem ér rá a Béla, vagy nincs pénze Janinak a legújabb puskára.
Az utolsó betűig igaz. GOW cikk a zindexen.
-
prokxy
veterán
Ez a GoW azért fel tudja pumpálni a pulzust...
hasonló kis kerekfejű fiam van, korban fiatalabb és amikor Atreusmegbetegedett, ill. elrabolták, háát, azért gyorsabban vert a szívem. Mondjuk akkor is, amikor kis időre áttért a sötét oldalra!
Nagyon átjönnek az érzések, legalábbis nekem 
A játék nagyon profin össze van rakva, HZD ide vagy oda, ez most nekem nagyon favorit lett, alig tudom letenni.

Nem beszélve arról, hogy ma reggel sétálok melóba, csicsereg vmi fura hangon egy madár és egyből Odin szemei jutottak eszembe, ez már elvonási tünet lenne?

szerk: anno a Destiny 2 volt ilyen, délután kint vagyunk az udvaron, egyszer beborul az ég, én meg mondom az Asszonynak: "Na, indul a public event!
" Jót nevettünk mindketten! 
Most ott tartok, hogy
megyek Jötunheim-be, a kapu előtt kapcsoltam ki tegnap este a PS-t. Szóval nem sok van már hátra elvileg, utána ha platinázás lesz, akkor lehet farmolni. 
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
tudott az szépen öregedni? Én is meg akarom venni de annyira lóg a levegőben, hogy mi van,ha plusos cím lesz.
-
Redcaster
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
De jó hogy szólsz! Friss tulajként nekem az is kötelező. Hazaérek, veszem is

Közben elvileg a mai nap folyamán jön a Photo Mode a játékba!
-
Snip3r_HUN
addikt
Akciós a ps store-ban a God of War 3 Remastered (4490 Ft), ha valakinek kimaradt volna. Én is csak most húztam be.

-
Gery9112
őstag
Chris Judge hangjával ezek a rossz szóviccek is ütnek Kevesebb boy, több poén.
-
mcwolf79
veterán
Na a hollós trófea kivételével minden megvan. De most azzal nincs erőm xarakodni. Majd egyeszer ha rászánom magam a legnehezebb fokozatra majd jobban figyelek rájuk.
Most vissza az Uncharted 4-hez, mert már azt is illene végigtolni,és még nagyon az elején vagyok (árverés utáni pálya). MIre végzek aktuális lesz a Detroit
-
törölt tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Nincs kihagyható elem a játékban. Mindenhova vissza lehet menni, és kinyitni/megszerezni. Nincs elbukható item vagy trofi.
-
prokxy
veterán
Kösz, akkor meglesem picit magasabb szinten, ha nem megy, akkor vissza.
Más: eddig Sony hangprojektoron hallgattam a játékot, tegnap pedig felraktam a G933-at, kipróbáltam azzal is.
Végre egy zöld varjút nem szalasztok el, mert meghallom az a másik hangot.
Ill. sokkal dinamukusabbak a hangok és jobban hallani, hogy mi merre.Érdemes így bekapcsolni a fülhallgató módot?
-
-
Adam_Shepard
addikt
-
wolf13
őstag
Igen , lehet állítani, és jól tudod a gow - nehézség után már nem lehet. Csak annyi, hogy mikor nehézségi szintet választasz , mindig az utolsó mentési ponthoz tesz vissza.
Simba86@ A kongatóst nem kell sorrendbe, hanem adott időn belül. Ha megfigyeled a ládákon a jeleket, egy idő után szépen kigyúlnak újra.
-
törölt tag
Nincs a játékban olyan, amihez yt videót kell nézni. A rúnás láda ugyanúgy nyílik, ahogy mindenhol máshol: az egyikhez forgatókat kell beforgatni (a kezdőarénában memorizálni kell a jeleket, és a három másik aréna tetején random ülnek a forgatók), a másik meg kongatós, de azok természetesen ottvannak ahol a láda is.
A körök végén meg ne felejtsd el eladni Sindrinek a zsákmányt (az egyik fajta 500, a másik 1000 mist ehcot ér) mert közvetlenül a ládákból csak a megszerezhető töredékét fogod megkapni. -
Simba86
senior tag
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Pedig tavaly a horizont erölködés nélkül nyomta le a zelda. Azóta vártam még ehy olyan élményre mint amit a zelda adott és eddig, a gow-ig kellett várnom.
-
wolf13
őstag
Köszönök minden segítséget , így meglett nekem is az Apa és fia

-
El Barto
tag
Ha rage közben nyomtok egy R2-t,Kratos felkap egy sziklát és hozzávágja az ellenfeléhez - brutál sokat sebez,kétszer-háromszor simán el lehet sütni!

-
Xaels
félisten
mekkora egy szivacs volt. 2 órát szórakoztam vele, legalább 10-szer úgy vágott agyon, hogy végigvertem majd a legvégén egyszerűen ledarált két pislogás alatt.Geirdriful -
El Barto
tag
Nem kell aggódnod,bőven van belőlük!
Én is meglepődtem anno,mert a térképen jelölt egyet,odamentem,sehol senki,na mondom,ez bug. Addig-addig forgolódtam,amíg gyanús lett egy nagy szürkés kupac a fehér hóban (ez ott volt,ahol a térképen a halott óriás van lerajzolva). Belevágtam a Leviathánnal,erre felkelt! 
Sajnos a spawnolós helyet nem fogom tudni elmagyarázni,anélkül is sikerülnie kell,de ha ESETLEG bármi gubanc lenne,írj és lecsekkolom neked!

-
-
El Barto
tag
Szia!
Menj oda ahol a baltával jelöli a helyet,nézz alaposan körül,és ahol látsz egy nagy kőkupacot,csapj bele!
Azok a sziklaszörnyek már nem a mászkálós,hanem a "téli álmot alvós" fajta!
(Amúgy van egy hely ahol spawnol,de így nem fogom tudni sajnos elmagyarázni,bocsi...)Sok sikert!

-
wolf13
őstag
Sziasztok.
Kellene egy kis segítség. Az aggastyán setthez kellene nekem meg egy darab aggastyán törmelék.
Viszont sehol nem találok már aggastyant. Egyet tudom , hogy nem öltem meg a hegy gyomrában
Viszont visszamentem és már nem spawnol. A térképen 2 jel is van ahol küzdhetnek , mutatja a kis balta. De nincs senki. Gondolom más nem dobja.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Én azért egy Zeldát, Mario Odysseyt és Dark Souls 3-at folytatok, ha végig vittem a GoW-ot

-
Redcaster
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nekem is cél a platina, de ha megakadok a nehézség miatt, örömmel kezdem majd újra a játékot, mert hihetetlenül tetszik. Mikor olvastam a véleményeket róla, csak legyintettem, hogy oké, jó. Biztos annyira jó mint a Witcher 3, DS 3, vagy éppen a Skyrim. Nos, nem! Ez a játék ezeknél sokkal jobb. Ez eddig számomra A játék. Hihetetlen amit ezek a Santa Monica-s srácok összehoztak. Ha érkezne hozzá bármilyen DLC, gondolkodás nélkül venném meg. Remélem azért egy NG+-t beleraknak.
Előre félek attól a naptól, amikor a végére érek, viszont bízom a többi exkluzív címben, hogy betöltik majd az űrt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Macska topik
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2018-05/13/429691_bpayzmjpfcyfiocr_fb_img_1526214554467.jpg/800)

Tetszeni fog a fotó mód, ma jön ugye?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)