Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
Hova lenne célszerű írnom ha elfelejtettem a jelszavam?
Sajna annyiszor megszólt a regisztráció kitöltésekor nicknévvel, jelszóval, h dühömben már beírtam egy tök snassz jelszót, fullra nem azt amiket használni szoktam és fel is írtam én, de csak nem jól, mert nem fogadja el
A segítő kérdésre is csak vmi asdf-et írtam, h haladjunk már, így az az út sem járható:-/
Megvan az a mail amit a másodlagos mailcímemre küldtek, a Verification code-dal együtt, szal tudok mire hivatkozni..remélem elfogadják
-
Sil
senior tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
A 10MB nem véletlenül annyi mindenhol, jelenleg kb ennyi a technikai korlát: ennél nagyobb méretű fájlok emailben való küldésénél már nyilván elég komoly veszélye lenne a fájl sérülésének menetközben.
-
Sil
senior tag
válasz
pampika
üzenetére
Ha gond lenne nekik a kapacitás, akkor tuti nem indított volna a Google olyan internetgyorsító szolgáltatást (majdnem mint egy anonim proxy), mint amiről ma olvastam. Bővebben: link
-
pampika
őstag
válasz
Barohawk
üzenetére
Nem.A 2 giga az 2 giga.Ők maguk írták,hogy azért kezdték el növelni,mert volt,akinek sikerült már megtöltenie az 1 gigát.
Azért sztem eléggé égő lenne,ha az általad említett módon működne,hiszen a gugli mégiscsak az egyik legnagyobb kereső,tehát bőven van miből tárhelyet vennie. -
pampika
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
De a 2 giga is folyamatosan nő.Most épp 2170 mb-nál jár.

-
Slayer Valor
őstag
Nam ost alaposabban is átnéztem a g-mailt, annyi + van benne h 2 higa fér rá, de ugyanúgy 10 megát küldd max, mint a yahoo... én inkább maradok a yahoo-nál.

-
Geree
senior tag
Hali!!
Valaki megszánhatna esetleg egy invite-al...

Nekem teccik ez a dolog...
-
Slayer Valor
őstag
Kösz mindenkinek

-
attavanti
tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
kuldtem egy meghivot a vipmailos cimedre, sok sikert hozza
-
b14
senior tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
A b14.uw.hu -ra elmész és ott az egyik link segítségével regisztrálsz. Egyébként több, mint 2170 megabájtot ad.
-
Slayer Valor
őstag
Erre a gmail-re hogyan lehet regelni? Asszem 1gb fér rá nem? Mennyit lehet vele maximum küldeni? Ez engem érdekelne, mert a yahoo is 1gb-os tárhelyű és csak 10 megát lehet vele küldeni. Bár ez is nagy teljesítményű

-
battag
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki küldeni nekem egy invite mail-t!
Előre is köszönöm!
battag@freemail.hu -
localhost
Közösségépítő
Hmmm. Nálam megvan az eredeti post másolata

ÉS még benne is voltam az ígért 5 percben!!!!
___ részlet ___
''Message-ID: <cfc70fb7050503091667a7cad6@mail.gmail.com>
Date: Tue, 3 May 2005 18:16:39 +0200
From: ''127.0.0.1 localhost... ''
'' the localhost has invited you to open a free Gmail account.
To accept this invitation and register for your account, visit...''
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Nem akarna valaki invitálni engem, véletlenül?!

-
Sil
senior tag
Mondtam, hogy ha angol nyelvűre telepíted rá, akkor angol lesz. De az eredeti angol itt van: Bővebben: link
-
Kuznyikov
aktív tag
Segítsetek plíz! Lenne egy ismerősöm akinek lesz egy kis vállalkozása, szeretne hozzá egy email címet is használni. Ez a gmail megbízható? Mert nem lenne jó egy instabil email szolgáltató, vagy egy későbbi email cím csere! (csendben mondanám, ha van javaslat valami tutira léccci írjátok ide) THX!!!
-
b14
senior tag
A Gmailes topicban lettem Őstag.
-
Sil
senior tag
Firefoxhoz Gmail Notifier kiterjesztés (0.5béta6), magyar verzió: Bővebben: link
Ami új az előzőhöz képest:
- ismét működik a számláló nullázása
- választható háttérszín az ikonhoz (új levél esetén) -
b14
senior tag
UP
-
b14
senior tag
-
b14
senior tag
Senki se szállna be az elhasznált invitek törlésébe?
-
Integra
titán
jól látom, hogy gmail-ben nincsen delete gomb???
-
b14
senior tag
Nos, nem tudtam, hogy hová kellene írnom az 1702. hozzászólásomat, de ez a topic érdemli meg szerintem legjobban.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Hamarosan kapni fogsz invite-okat. (max 50-et) Ezt írja, ha belépsz a webes felületen. Onnan tudod ezeket küldeni általad válaszott emilekre. Ez egy levelet küld a megadott címre amiben benne lesz egy olyan link, mint b14 oldalán vannak.
Ha magadnak küldöd a leveleket, akkor fel tudod őket dobni a közösbe b14-nél. -
Integra
titán
hogy kell ezeket az ajánlási linkeket csinálni hogy más is tudjon mailt csinálni?
-
-
Sil
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Persze, a ''hivatalos'' verzió itt van belőle: Bővebben: link
De az enyémben is benne van az angol is, attól függ csak, milyen nyelvű a Firefoxod. (Ha angol nyelvűre teszed fel, angol lesz.) -
Sil
senior tag
Firefoxhoz új verzió (0.5 béta5) a Gmail Notifier kiterjesztésből, több új funkcióval, magyarul: Bővebben: link
(Telepítése: a linken jobb egérgomb, lemented a gépre, és az egérrel ráhúzod a fájlt a Firefox ablakára. A végén a programot újra kell indítani. Elvileg Mozillával és a Netscape 8 bétával is használható.) -
-
Integra
titán
nagyon kúl már csak a kérdés hogy hol tudok csinálni magamnak mail accountot?

mert a gmail.com-on nem látom a register négyzetet..
-
Sil
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Persze, csak a beállításoknál be kell jelölni Bővebben: link meg bekonfigurálni a levelezőprogramot. Nézd meg a Help menüpontot, pl Outlook Express esetén: Bővebben: link, Outlook 2003 esetén: Bővebben: link
-
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
Bővebben: link
jut eszembe, a gmail oldalán is engedélyezned kell a pop3 lekérdezést, alapból ki van kapcsolva
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Integra
titán
gmail.com támogat pop3-at outlook-os lekérdezéshez??
-
b14
senior tag

-
_Petya_
őstag
A gmail-ben egy rakás nyelv közül lehet választani. Magyar miért nincs még? Sokan jelentkeznénk fordítani, de még lehetőséget sem adnak rá...
Petya -
L3zl13
nagyúr
Dobtam 30 invite-ot b14 honlapjára.
-
hz hefti
tag
egsz delelott nem ment nekemse. most mar jo
van 50 invite -em -
pampika
őstag
Mostmár megy

-
pampika
őstag
Mi a kutykurutty vammá a guglival??Nem hajlandó bejönni,mindig server errort ír ki.Szobatársam gépén bejön,de csak a listát tölti be,a leveleket már nem hajlandó megnyitni.Az ő levelei mennek simán

-
b14
senior tag
UP
-
TiMoN
senior tag
Van nekem is csomo invitom, ha valakinek kell dobjon meg 1 mailel.
-
b14
senior tag
A fordításnál: Kérlek, vagy kérünk?
-
b14
senior tag
Már lassabban jönnek a megabájtok.
-
b14
senior tag
Jöhetne fel egy pár invite.
A gmailt miért nem lehet még fordítani? -
Sanya
nagyúr
ja a zöldeket ugyanúgy kell hagyni, mivel azok a parancsok.
de most a groups megy, utána kapunk újat, lehet a gmail-t
de a link, aki még mindig nem találná:
Bővebben: link
lehetőleg, ha olyan kifejezésekre bukkantok, akkor nézegesetek előtte szét az eddigi fordítások között, hogy minden jól menjen ! -
_Petya_
őstag
Üdv!
A gmail kezelőfelületét nem lehet fordítani?
Petya -
Grunya
aktív tag
És az ilyesmit hogy kell lefordítani?
START_BOLDQUERY_STEND_BOLD - START_BOLDNUM_GROUPSEND_BOLD of START_BOLDNUM_GROUPSEND_BOLD -
szesa
senior tag
bocs hogy most olyat kerdek ami mar talan le lett irva, van gmailos cimem mar de most szeretnek masokat is beregisztralni.
Hogy lehet invitalni vagy meghivokat letrehozni?
(nem az erdekel, hogy itt a link es regisztralj hanem, hogy mikent lehet a meghivokat letrehozni)
most atbongeszem a temat gondolomm errol szol az egesz
thx![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ah megvan
ezeket az oldaso kis xarsagokat sose szoktam megnezni mindig reklamnak vettem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Sony Ps5 konzol slim
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

És ha az Eszközök / Kiterjesztéseknél nézed?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)