- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabás
addikt
-
fradi81
veterán
Sziasztok
A poptrayben beállítottam a gmailes fiókom:
Név: Gmail
Kiszolgáló: pop.gmail.com
Protokoll: pop3
felhasználónév: emailcímem
jelszó: jelszavam
port: 995
routerem van abban is beállítottam a portot biztos ami biztos, a másik két fiókom jó csak ez nem. Mi lehet a gond? -
Gabás
addikt
ha nem használod, nincs rá szükséged (vagy fordítva)
egyébként gúgel a te barátod (is) -
Hi all!
Én most csináltam itt mail címet.
Érdekelne, hogy mi a pop, és engedélyezzem?? Kicsit levagyok maradva ezen a téren, valaki felvilágosíthatna...
THX!
-
Imy
veterán
Gmailben lehet mappákat csinálni? Mert Én nem találom sehol sem.
-
fradi81
veterán
Működik valakinek a gmail pop3-ba?
milyen beállításokkal? -
Diego!
senior tag
Nálatok jó most a Gmail? Az istennek se tudok belépni
-
Kazimír
őstag
Engem még nem hagyott cserben egyszer sem..
-
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy amióta átálltam IMAP-ra némely küldött leveleim bekerülnek a Sent Mail-be, de a Trash-be is!
Konkrétan egy embernek írt leveleimnél vannak így, Thunderbird a kliensem, semmilyen szűrő nincs beállítva, webes felületen sincs olyan ami a Trash-be rakná. -
HXY
addikt
Hellosztok!
Hol lehet beállítani, hogy az e-maileket ne csoportosítsa, ha azonos címzettől érkezik?
Külön szeretnék látni minden e-mailt.
-
Csapi007
veterán
Hello
Mostanában sokszor csak a sütik törlése után tud belépni.
Mért van ez?(FF-et használok)
-
RexpecT
addikt
válasz
concret_hp #2467 üzenetére
281 KB szerintem azért ezt illene átküldenie.Bár szerintem inkább freemail-éknél van a hiba.
-
RexpecT
addikt
This is an automatically generated Delivery Status Notification
Delivery to the following recipient failed permanently:
********@freeemail.hu
Technical details of permanent failure:
PERM_FAILURE: SMTP Error (state 13): 554 5.7.1 <********@freeemail.hu>: Relay access deniedFreemailre akartam levelet küldeni csatoltam hozzá egy képet és ezt írta ki!
Wtf -
Bici
félisten
Ismerősöm Thunderbird-el töltötte fel, és ott semmi hiba nem volt.
Próbáld valahogy átkonvertálni a leveleket TB formátumába. A The Bat nálam leszerepelt akkor, amikor nem tudta letölteni a leveleket az aim.com-os címemről. Minden mással jól működött, még a nevetséges Incredimail-el is. -
Bici
félisten
Nnna, megcsinálták helyettem a mutatványt, mert haver ma bent maradt tovább a melóhelyén.
Most írt, hogy fent van minden, és semmi nem hiányzik, pont annyi levél van fent, amennyi kell.
Annyi a csavar az ügyben, hogy nem sima gmail fiókról van szó, hanem egy google apps címről, amit ma délután csináltam neki az én domain nevemhez.
Hiba nem volt, de sebességről nem tudott mondani semmit, mert elment közben másik géphez.
Itthon is leellenőriztem, és minden oké, tényleg minden fent van, hacsak nem csal a számláló.Remélem, segített!
-
lorcsi
veterán
ha keresni akarok a levelek között és egy csatolot doc is olyan néven van mi a fenhééert nem dobja ki
-
Bici
félisten
Na, most beszéltem a haverommal, akinek a melóhelyén 10MBites dedikált szimmetrikus vonal van, úgyhogy majd egyik éjjel bemegyünk a melóhelyre, amikor szabad a sávszél, és feltoljuk.
Itthon húzós lenne a 192Kbit-el feltölteni... Annyi idő alatt úgyis szakadna min. egyszer, pláne, ha terhelve van. -
Megpróbáltam feltölteni a leveleket a következő módszerrel.
Létrehoztam egy könyvtárat a kliensben, ami a webes felületen ugye egy cimkének felel meg, majd áthelyeztem a 2073 darab levelet abba a mappába, el is kezdte feltöltögetni és miután végzett a kliensben 1804 új levél látszódott.
Ez töb mint 200 elveszett levél, azonban a webes felületen az adott címke alatt csak 788 levél van és az összes levél résznél is csak 895.
Akkor ez most hogy a csodában van? -
Bici
félisten
Na, kipróbáltam a windows-os változatot, és télleg az.
Nem rossz ez sem, de pont a lényeg hiányzik belőle:
Elsősorban a levél olvasásánál fontos a beszélgetés szerű rendezés, és az, hogy az előző levélből idézett szövegrészt elrejtse automatikusan."Sajnos", ezek a funkciók annyira hasznosak, hogy érdemes ezek alapján is megválasztani a klienst.
-
Sziasztok!
Van nekem egy The Bat!-es backupom régi levelekről, még egy freemailes fiókból.
Most hogy lett IMAP támogatás Gmailben, megtudom oldani, hogy azt a kb. 2000 levelet felnyomjam a Gmailes tárhelyemre?
Minél több helyen van meg annál jobb, nem szeretném ha elvesznének. -
Bici
félisten
válasz
Snoop-y #2436 üzenetére
Ebben mind igazad van, de én a gmail-en kívül nem ismerek olyan levelező klienst (akár webes, akár asztali), ami úgy tudná kezelni a beszélgetéseket, mint a gmail. Ehhez ragaszkodnak.
Ha ilyen funkcióval tudsz másikat, akkor meg vagyok győzve, sőt jobb is lenne, ha lenne ilyen, mert én sem szívesen javaslok ilyen szolgáltatást egy cégnek.
Én már kerestem, de hiába. -
Snoop-y
veterán
Hát arra nincs garancia, hogy jobban őrzik.Mivel a google vastagon abból él amit írtál.
Eléggé fél még tőle sok nagy cég.Mármint attól ,hogy a cégen kívül tároljanak bizalmas adatokat.Véleményem szerint mivel túl nagy cég, fikarcnyi rálátásod sincs ,hogy ki hogyan kezel náluk bármilyen adatot. Rendelkezésre állásban tuti befutók az biztos
Egy nagyobb cég szerintem nyugodtan megengedhet magának egy saját levelező ( csoportmunka ) kiszolgálót.Azt úgy konfigoltatjátok ahogy jólesik ebből kifolyólag sokkal rugalmasabb és hatékonyabb rendszert kaphattok. -
Bici
félisten
Sziasztok!
Lehet, hogy nem pont ide illő a kérdés, de nem találtam rá jobb helyet.
Szóval, egy cég számára keresek email megoldást.
Elsőnek persze a sima tárhelyhez mellékelt email jött szóba, de a főnök, és sok alkalmazott gmail hívő (a beszélgetés-szerű rendezés miatt). A google apps szolgáltatás biztosít gmail fiókokat is saját domain név alá. Ezt én már használom egy ideje a sajátommal, és szuperul műxik.Igen ám, de itt egy nagyobb cégről van szó, ahol nagyon fontos az adatvédelem. Kérdésem arra irányul, hogy szerintetek a gugli mennyire tartja biztonságban az email-eken küldött adatokat? Tutira indexeli őket, a reklámok miatt. Szerintetek egy cég - aminek nemzetközi ügyfelei vannak - levelezhet egy ingyenes szolgáltatás keretein belül?
Örülnék annak is, ha elkalauzoltok jobb topikba, vagy linkeltek valami idevágót.
Köszi szépen! -
Finwe
őstag
Hello!
Olyankor mit lehet tenni ha létrehoztam egy gmail fiókot de véletlenül töröltem és szeretnék újra regisztrálni az előző nick-en? Ugye most már azt írja ki, hogy foglalt de nem lehet mert törölve lett, vajon mennyi idő alatt évül el a törölt nick?
Sajnos a másik nick nem jöhet szóba.thx,
Finwe -
tildy
nagyúr
Beállítottam outlookban imapot gmailnek, de az összes iso-8859-2 kakrakterkódolású levélnél kérdőjelek jelennek meg magyar karakterek helyén. Másnál is ez van?
-
7
addikt
válasz
Integra #2417 üzenetére
Cimkezni lehet, avagy angol verzioban label.
Hogy automatizald a folyamatot, csinalj szuroket (filter), amik mondjuk adott cimrol erkezo leveleket automatikusan ellatjak adott cimkevel. Nekem igy van.
A dolognak az a hatranya, hogy igy tobblepcsos "konyvtarszerkezetet" NEM epithetsz fel.
Ha IMAPot hasznalsz, akkor a cimkeket konyvtarkent kezeli a levelezokliensed, es leszedi az ujabb leveleket ott is.
-
Integra
titán
hogy tudom megoldani gmailben hogy foldereket csináljon és abba rakjam az egy személyhez tartozó maileket?
van olyan aki mindig új levelet ír és képtelen felfogni hogy reply-t nyomjon a levélre, hogy nekem a főoldalon csak egy név és mögötte 50-es szám legyen, hogy nem 50 sorom legyen és vele legyen tele a főoldalam....
illetve ha ilyet lehet csinálni, akkor utána ha outlookból letöltöm a mailjeimet, a foldereimből is letölti a küldött és fogadott leveleket? vagy azokat nem tekinti letöldendőnek? -
7
addikt
Lényegében annyi, hogy nem kell felmászni a GMail honlapjára, hanem levelezőkliensből is kezelheted a mailjeidet (majdnem) ugyanúgy, mint a GMail-ből - ugyanúgy archiválhatod, törölheted, vagy amit akarsz, és ez nem is lokálisan megy, hanem magán a serveren. Ha akarod, a maileket nem is tárolja ilyenkor a gépen a program. Van, akinek kell.
-
Owner2
csendes tag
van valakinek otlete, hogyan tudom kiiktatni azt hogy mas belepjen a gmail cimemre, ha az en gepemet hasznalja. a sajat oldalat meg nem tudja megnyitni. Help!
-
vak egér
csendes tag
szewasztok!
-
bnss
veterán
Megtaláltam: Gmail Space
-
bnss
veterán
Olvastam valahol, hogy használható a levélfiók tárhelynek, FTP-vel fel lehet rá tölteni az adott dokumentumokat. Ha ez valóban így van, akkor egy FTP kliens beállításához mik az adatok (pl, kiszolgáló, port)? Köszi előre is.
(Nem a Gmail Drive-ra gondolok)
-
D4rkm4n
őstag
Vajh miért nem tudok power point prezentációt küldeni gmail-en keresztül? Tömörítve sem megy.
-
IMAP- támogatás angol felületen a gmail-ben. Ez mit jelent? Mire jó ez a szolgáltatás?
Thx. -
fokukac
nagyúr
már 4336 MB a tárhely...
-
TriackFeri
aktív tag
A gmail jelzi valahogy ha becsatolta a fájlt?
mod: közben meglett
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Be quiet! DARK ROCK PRO 4
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- 27% - Samsung G8 Odyssey OLED 34 Monitor! 3440x1440 / 175Hz / 0.03ms / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.