Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dionaea
őstag
Nekem ugy, tűnik akik cigiről jöttek nem köhögöknek aki más hevitosrol azok igen. Érdekes. Én arra lennék kíváncsi ezek a készülékek mennyire károsak. Értem hogy, cigihez képest kevésbé de mi a helyzet a chemicaliakkal
És ok hogy káros de azért jó lenne tudni mennyire. Tudjuk a cigiről hogy, mit okozhat. De itt még eléggé kevés hatastanulmany született vagy semmi, vagy inkább hallgatnak. -
ρσгτσ
addikt
Üdv.
Én most már mindegyikből vettem. Az ananászost még nem próbáltam ki, de majd ma.
IQOS -ból én csak a sötétkéktől köhögtem az elején. Viszont nem minden szívásnál. De az erős, vagy inkább intenzívebb is. Viszont végre bejött Magyarországra az erdei gyümölcsös, azt már vártam.
Ennél viszont sokkal intenzívebben ingerel. Kezdem amúgy megszokni, de egyelőre az áfonyás az, ami annyira nem eszi meg a torkom.
Csak standard -ban használom.
Glo most már szinte mindenhol van. Legalábbis Pesten. Színválasztékkal, tehát nem csak egy-egy fajta. Tokot lehet majd kintről rendelek, de Ali -val mostanában nem vagyok túl elégedett. Gondolom a változások miatt, de nekem 3 cuccnál is volt fennakadás.
-
need
addikt
Hi
na meg itt is
nekem a nyáfonya "too much" most inkább a menthol megy és próbálom nem össze roppantani csak a végén.. a sima se rossz..Na most a köhögés.. szerintem sok esetben attól van hogy túl száraz hiába próbálkoznak itt a víz párával..
standard vagy boost használod..?
Tok meg kiegészítők..
Sokan már annak is örülnek hogy tudtak szerezni sokáig nem lehetett sehol kapni most ott tartunk hogy telítve lett szép lassan a piac.. értelemszerűen így nem sok minden kiegészítő van még itthon mondhatni szinte semmi.. -
ρσгτσ
addikt
Üdv. Mindenkinek.
Én is vettem tegnap egy Glo -t.
IQOS -t én már régóta használok, de nálam megmaradt a mentolos szivarkázás is. Viszont látom más is köhög tőle. Nekem másnál nem volt ilyen. Konkrétan minden szívásnál irritál. 3 fajta NEO -t vettem és akkor is ez van, ha nem pattintom el.
Engem azért érdekelne, hogy mi az oka ennek. Függetlenül attól, hogy meg lehet -e szokni. IQOS -hoz elég kevés íz kapható Magyarországon, és én szeretem az ízesített, gyümölcsös dolgokat is. Szóval ebből a szempontból mindenképpen szimpatikusabb ez az eszköz.
Meg nekem IQOS -nál már mindegyiknél kellett cserélném hevítőket.
-
törölt tag
Sziasztok!
GLO-nál is működik az, hogy 14 napon belül visszaviszem a dohányboltba és visszaadják kp-ben a pénzt vagy csak ez a szerződéskitöltős, e-mailben külős, futárra várós?
-
dana79
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 1,5 hónapja vettem egy GLO Hyper készüléket.
Eddig működött rendesen.
Tegnapi napon amikor benyomtam egyszer rövid időre a gombot, 1db led villogot. Gondoltam le van merülve.
Rádugtam töltőre, de nem jelezte a töltést. Akkor várok vele.
1 óra után sem változott a helyzet. Kipróbáltam 3 töltővel, egyikkel sem csinál semmit. A töltők jók.
Ha tovább nyomom a gombot, akkor össze-vissza villognak a ledek, és rezek a kütyü 2x egymás után kettőt.Mi lehet a probléma?
Köszi!
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Mitől van az, hogy egy Neo elszívása után iszonyat büdös a Glo készülék? A kocsiba beülve nem lehet elviselni....
Rendszeresen tisztítom a kefével és alkohollal is. Sima cigi ízűt szívok.Köszi előre is!
-
Stylerr
addikt
Sziasztok! Tegnap én is csatlakoztam a Glo használók körébe. Olvasgattam róla, a tisztítást akkor én is fültisztítóval fogom végezni.
Áfonyás patront vásároltam hozzá. Nagyon bejön eddig a kis cucc, bár eddig csak kb 6 szálat szívtam belőle. Sima cigiből is ilyen napi 4 szálat szívtam el. -
SpongyaBob
veterán
Én meg pont fordítva vagyok.
A Glo-t minden tekintetben jobbnak érzem. Nem érzem azt, hogy elszívtam és kellene még egy rögtön mint az iQOS-nál volt és még lehetne sorolni amiben jobb.. Kizárólag áfonyásat szívok, ezt nagyon eltalálták. Nem véletlen hogy pár napja már heets-ből is van áfonyás.
-
HellGreg
őstag
Nem tudom, amikor megvettem, nagyon tetszett, főleg az áfonyás. Boost módban már nagyon égettek az ízek szerintem. Tetszik-tetszik, de valahogy mindig azon veszem észre magam, hogy iqost szívok (blue kizárólag). Nekem olyan kiforratlannak tűnik még ez az egész, bár az elején nagyon dicsértem, most már visszafogottabb vagyok. Az iqosszal viszont az a baj, hogy két doboz kell belőle egy nap, amit képtelenség finanszírozni.
Az elektromos cigi meg felejtős, 3 év kínlódás után feladtam, miután beleöltem egy csomó pénzt. -
Tibee86
nagyúr
Vettem tegnap egy ilyen csodát, hátha áttérek 2-3 év iqos használat után, mégiscsak 300ft-tal olcsóbb egy doboz belevaló (persze gondolom csak egyelőre, aztán majd ez is felmegy) . Mivel egyfajta töltet van ami nem ízesített így azt vettem hozzá, ma csak ez volt nálam a melóba.
Hát nagy csalódás, pedig tetszik a mérete, meg hogy egyszerűbb elvileg tisztítani is.
Semmennyire nem hozza a "dohányzás érzést" (hozzáteszem, hogy a legtöbb heets se, amíg nem jött a russet, addig a sienna ált csak közel hozzá), még a sárga heets is "erősebb". Gőz/füst van, de mintha levegőt vennék, szívás közben majd égeti a számat, a végefele a torokban is kellemetlen az érzés amit okoz, és még köhögtem is tőle. Büdösebbnek is érzem, az meg csak ráadás, hogy miután vége és kiveszem töltetet rendesen füstöl és nagyon undorító szagot áraszt.
Alig vártam, hogy hazaérjek és beizzitsam az iqos-t.
Nem flame keltés a cél, puszta tapasztalat sok év iqos után. -
Bubaaa
aktív tag
Csak nekem büdös a készülék? Napok óta azt vettem észre,ha leteszem a közelembe,büdös szaga van. Mivel kéne tisztítani,ami elveszi a szagát?
-
dionaea
őstag
Én azt vettem észre bő 2 hónap után hogy az ízesített vackok finomak de nem jók. Tehát kaparja az ember torkát meg olyan fura érzés jön a tüdő felől. 2 hónapja vettem egy afonyasat, a fele megvan és 1 hónapja egy mentolos több mint a fele megvan de néha azért jól esik egy szál.
A terrakotta egy hétig szár volt eléggé de aztán eltűnt minden negatív íz. És nincs köhögés furcsa érzés. Azóta és nincs vele baj sztemMondjuk én cigiről jöttem. 2 hónap után jobban érzem magam mintha cigiznék de ha bele futok a napi 15 szallba nagy ritkán akkor már nem esik jól.
-
Üdv Urak és Hölgyek!
Beszereztem én is egy ilyen készüléket kíváncsiságból,alapjáraton iqos-t használok cirka fél éve.
Pár szálat szívtam csak el vele,de egyelőre vegyesek az érzéseim.
A köhögésen még meg sem lepődöm,szerintem jobban gőzöl mint az iqos,emiatt lehet ez.Ez a régi elekromos cigarettás próbálkozásomból ismerős.
Ahogy az is,hogy jobban megérzem a tüdőmben is,megfeszít egy kicsit pedig a Boost funciót ki sem próbáltam még.
Még a fogása is vape-es (iqos duo hevítője jobban bejön,kényelmesebb nekem).
Viszont szerintem pont a durvább gőzölés miatt a nikotin mennyiség is több,meg is fájdult gyorsan a fejem.
Pont mint amikor a nikotinos liquid-del túltoltam a e-cigit,vagy amikor sok cigit szívtam el a hagyományos cigarettából.
Iqosnál semmi ilyet nem tapasztaltam eddig.Az ízek viszont jók.
Az epres nem rossz,a mentolos tetszik,bár én a durvább mentolhoz vagyok szokva (Sötetkék Heets).
Viszont az áfonya…
Intenzív áfonya íze van,kicsit az erdei gyümölcsös Airwaves-re emlékeztet.Bár ne tenné…
Ezzel az ízzel engem büntetni lehet.
Sima dohányost nem vettem (az nem is érdekel),ahogy Trópusi gyümölcsöst sem vettem még.Kitapasztalni ez a 3 doboz is elég leszCirka 1 órája van meg,így adok neki pár napnyi esélyt,aztán meglátjuk.Ha másnem tartalék/kiegészítő szerepet fog betölteni az iqos mellett.
-
Brigi04
friss újonc
Sziasztok! Pár napja kaptam énis ezt a glo készüléket, áfonyasat és mentolosat probáltam hozza, de mindkettőtöl köhögök, mikor a 3.rezgés meg volt utana normalisan tudom szívni es nem köhögök! Ez mitől lehet?
-
törölt tag
Nekem sem jött be a Glo.
Az Iqostól semmi bajom nincs és nem is volt, de a Glotól az első alkalomtól kezdve erősen köhögtem és fulladtam és mikor visszavittem a 14 napon belül hogy visszakérjem az árát mondta a nő a dohányboltban hogy nem én vagyok az első aki ezért vitte vissza. -
sixpak
nagyúr
válasz
nettinet20 #274 üzenetére
Legyen szerencséd vele, nekem nem jött be.
Lehet, ha nem az iqos után próbálom, hanem sima cigi után, akkor nem lett volna gond.
Mindegy, a készülék megvan, lehet egyszer kijön egy olyan töltet, amitől nem köpöm ki a tűdőm. -
sixpak
nagyúr
válasz
nettinet20 #272 üzenetére
Én majd' két év iqos után vettem egy hónapja egyet.
Mind az 5 fajta töltetből bevásároltam, mindegyiktől köhögtem.
Adtam neki még egy esélyt, vettem még ötöt, ugyanaz.
Úgyhogy az enyém a fiókba került, még jó, hogy csak 6000 volt, nem 20-30. -
Toxy
aktív tag
válasz
nettinet20 #270 üzenetére
Az elején kb1 hétig nekem is kaparta a torkom. Főleg amíg mellette szívtam a Gold Marlboro-t is.
De aztán abbamaradt.
Hétvégén elszívtam bő másfél hónap Glo után egy sima cigit (Marlboro Silver)
de nagyon büdös volt és fura. -
Barbarita
friss újonc
Dolgozom, ha hazaérek felhívom őket, mert még regisztrálnom is kell!
A töltést úgy veszi fel, hogy ha bedugom az áramba néha néha kivillan a fény a bekapcsoló gombon és ennyi -
Barbarita
friss újonc
Sziasztok! Tegnap előtt vásároltam készüléket és hiába töltöm nem akar bekapcsolni, mitől lehet? Az első rezzenés után elengedem a gombot az a karika villog vagy háromszor utánna kikapcsol....segítség
-
nyanco
friss újonc
Sziasztok, én ma vettem Glo UNIQE készüléket, megosztom veletek az eddigi tapasztalataim.
A térképen kerestem árusító pontot, ezt a típust csak néhány helyen, Budán lehet kapni. A Szél Kálmán téri dohányboltban mentem, és egyből két darabot vittem el. Az 1200-as töltet is nagyon jó ár.
Ezelőtt több, mint egy évig IQOS-t használtam, csak elromlott, és volt vele amúgy is gondom bőven, úgyhogy emiatt döntöttem a Glo-nál. Az első szembetűnő különbség, hogy sokkal könnyebb szívni, nincsen semmilyen "ellenálló" érzés, mint a Heetsnél, bár kíváncsi leszek, hogy pár hét elteltével is így marad-e. Ezenkívül valóban erősebb is, érezni, hogy nem hegyi levegőt szívok. Én elsőre sem éreztem azt, hogy köhögnöm kéne tőle.
Egyszer kétszer tapasztaltam kissé égető érzést, de miután egy picit beljebb toltam a cigit a hevítőbe (1-2mm-t), az elmúlt.
A mentolos Neo élményre nagyon hasonlít a mentolos Heetshez, a gyümölcsös ízeket is kipróbáltam, ami kellemes csalódás, mert tényleg érezni az ízt. Eddig az epres a nyerő.
Aminek örülök, hogy a Heets jellegzetes dohanyízére egyáltalán nem hasonlít, vagy legalábbis nem érezni az ízesítés miatt. Plusz előnye, hogy akárhány slukkot szívhatsz, amíg tart a menet, sőt, az utána lévő 3-4 slukk is még élvezhető, mig az IQOS-nál ez maximum plusz 1 slukkig működött.
Úgyhogy eddig pozitívak a tapasztalataim, nagyon kíváncsi vagyok, hogy néhány hét elteltével is adja-e majd ugyanezt az élményt :)
-
Jacak
senior tag
Sziasztok! Én ma reggel kaptam egy kéket,egész Fehérváron vadászni kellett rá...
Érdekes iqos után,de jobb.A mentolosra kíváncsi lennék,így elsőre egy epressel próbáltam k.. -
falabu88
aktív tag
Én ma jöttem rá véletlenül, hogy a felső műanyag kiszedhető (néha a töltetet használat után benyomva megforgatom, hogy kiszedje a trutyit), óramutatóval megegyező irányba kell kicsit forgatni rajta, van is benne 2 kis bemarás egymással szemben, nagyobb lapos csavarhúzó, olló, kés is jó lehet hozzá. Utána papírtörlőt óvatosan beletekerve elég sok retek jött ki, pedig naponta takarítom alkoholos fültisztítóval.
-
patrik321
csendes tag
Sziasztok! 2 hete szívom a neo-t, pár napja kezdett elég gusztustalan íze lenni hiába takarítottam a hozzá kapott kefével, tegnap már fintorogva szívtam egy egy szálat, borzasztó égett íze volt, aztán fogtam egy papírtörlőt, összesodortam, beledugtam és jól megtekergettem benne, barna lett az egész papírtörlő. Látom sokan panaszkodnak az égett ízre, dobjátok el a kefét jó messzire mert pont arra nem alkalmas amire kitalálták.
-
fatal`
titán
válasz
László6268 #249 üzenetére
Nem, csak a Neo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest