- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Üdv.
Én most már mindegyikből vettem. Az ananászost még nem próbáltam ki, de majd ma.
IQOS -ból én csak a sötétkéktől köhögtem az elején. Viszont nem minden szívásnál. De az erős, vagy inkább intenzívebb is. Viszont végre bejött Magyarországra az erdei gyümölcsös, azt már vártam.
Ennél viszont sokkal intenzívebben ingerel. Kezdem amúgy megszokni, de egyelőre az áfonyás az, ami annyira nem eszi meg a torkom.
Csak standard -ban használom.
Glo most már szinte mindenhol van. Legalábbis Pesten. Színválasztékkal, tehát nem csak egy-egy fajta. Tokot lehet majd kintről rendelek, de Ali -val mostanában nem vagyok túl elégedett. Gondolom a változások miatt, de nekem 3 cuccnál is volt fennakadás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest