- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
remi67
tag
Én nem tapasztaltam se köhögést se semmi egyéb hasonlót. Az is igaz, hogy nálam már régen a vape a főcsapás, reggel meg este szívtam el egy-egy analóg cigit (valójában malbi szivarkát) ezt váltottam ki a Neoval.
Mondjuk maga az egész messze nem ugyanaz mint a hagyományos cigi, de arra a napi 2 alkalomra megtartom, bár az első napokban a kísérletezésre való tekintettel délben is engedélyeztem magamnak egy harmadikat, ami leginkább a "terracotta tobacco" volt, ami SZVSZ kábé nem való semmire, az egyetlen íz amit kiérezni belőle az a meleg papíré. A "purple click" jobb, ahogy a "blue click" is, egyelőre ezt a hármat próbáltam ki, normál módban használom és a pattintással kivárok 1-1,5 percet. Viszont a kapszula elpattintása után sokkal kisebb a különbség a purple és a blue között. -
need
addikt
Hi
na meg itt is
nekem a nyáfonya "too much" most inkább a menthol megy és próbálom nem össze roppantani csak a végén.. a sima se rossz..Na most a köhögés.. szerintem sok esetben attól van hogy túl száraz hiába próbálkoznak itt a víz párával..
standard vagy boost használod..?
Tok meg kiegészítők..
Sokan már annak is örülnek hogy tudtak szerezni sokáig nem lehetett sehol kapni most ott tartunk hogy telítve lett szép lassan a piac.. értelemszerűen így nem sok minden kiegészítő van még itthon mondhatni szinte semmi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Erős táblagéppel újrázik a Nubia
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest