- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
Új hozzászólás Aktív témák
-
wzol
tag
Elvileg most péntektől. Ha valakinek lesz tapasztalata, akkor jöhet
-
boky01
csendes tag
Ez lesz az uj Glo Hyper Pro. Nekem tetszik, tok meno az oled kijelzo es 90 perc alatt feltolt. En most a hyper uniqe-ot hasznalom, az 3 es fel ora alatt tolt fel, mint egy orokkevalosag neha.
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
Valakinek van egy aktuális listája a jelenlegi izekről ? ... intenzitás / aroma megjelöléssel lenne a legjobb.
köszönöm.
A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
fecaga21
senior tag
Üdv.
A Tera és a Heets az gyengébb, mint a Neo?
-
gyuri2008
veterán
Az arany dunhill-t aki szívja nem érez valami furcs ízt?
-
Iramirez
aktív tag
Jön vissza a mandarin és a áfonya vanília íz.
-
trebrona
nagyúr
válasz AlexWolf #588 üzenetére
Az X2 a második generációt jelenti.
Az air készülékkel egymás után 3 töltet "fogyasztható", míg a sima X2-vel 2.
btw itt a hivatalos oldal: https://myglo.hu/oldal/glo-hyper-x2-air------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
AlexWolf
senior tag
Hello,
Kb 3 hete vettem egy Hyper X2 air-t. Eddig tökéletesen bevált, normál cigit sikerült kiváltania vele.
Viszont most jön a láma kérdés.
Mit jelent ez a "X2" a nevében? Kétszer hevíthető egy töltet vagy gyorsan egymás után lehet használni új töltettel?Valaki homályosítson fel légyszi.
Köszi
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Bubaaa
aktív tag
Az első készülékemet regisztráltam,semmi előnyöm nem volt belőle. Mikor elromlott,kidobtam,és vettem másik készüléket,azt már nem regisztráltam. Nem a készülékből van a bevételük,hanem a töltetből. Így hogy adtak egy rossz készüléket,nem kell töltetet sem vennem. Szerencsére van még pár fajta készülék a piacon,nem ragadzkodom én ehhez..
-
pilipi
aktív tag
Ügyesen forgatod, de nem ezt írtam.
A regisztrációk pozitívumairól írtam és, hogy sok esetben tényleg megéri azt a havonta 1 esetleg kettő reklám emailt megnézni.
Dobd ki a kukába 2 doboz cigi ára nem számottevő összeg a mai világban.
Ezzel az ügy megoldódik és mindenki boldog. -
pilipi
aktív tag
A készüléket regisztrálod be, de ez így van a számtech termékek, tévék és más egyéb eszközöknél is. Amit általában honorálnak vagy plusz garanciával vagy más egyéb dologgal.
Nekem már kétszer cserélték ki az évek során a készülékemet, első alkalommal azért mert meggyengült az akku, a második alkalommal pedig a bekapcsoló gomb hektikus viselkedése maitt.
Tehát ~5000 forintért és egy regisztrációért már 3 készüléket kaptam.
Ezen felül (a többi hasonló cég példát vehetne) 3 havonta 6 ezer forintos emag utalvány (összesen eddig már 24 ezer forint értékben), type c töltőkábelek, tisztító kefék, tartó tok, karpántnak használható toltőkábel, asztali csikkgyűjtő ami hírtelen eszembe jut.
Szerintem elég korrekt hozáállás a részükről. -
Bubaaa
aktív tag
Tegnap vettem egy Hyper x2 készüléket. Hazajöttem,gondoltam feltöltöm. Háát nem működik. 4 töltőfejjel próbáltam.Villogott pár másodpercig körben és a közepe,majd abbahagyta...
Felhívtam az ügyfélszolgát. Közölték hogy 1Amperos töltő kell. Megnéztem nekem mind a négy nagyobb.. Közölték hogy regisztráljak az oldalukra,akkor kicserélik... Mondtam neki,hogy nem szeretnék regisztrálni. Akkor nem cserélik...
Mondtam hogy így már nem is kell a készülék,hogy ennyi macerával jár. Pénzt nem adnak vissza.
Kérdem én,ha egy hibás terméket vásásrolok,miért kell regisztrálnom ahhoz hogy kicseréljék a készüléket. Ja és szaladgáljak új töltőt venni. Nagyon ügyfélbarát egy cég...
Hol lehet ilyenkor panaszt tenni? Nincs erre valami jogszabály? -
classic B
senior tag
Nikotin mentes rudakat lehet kapni valahol?
Amúgy már nagyon unalmasak az ízek és nem is esik olyan jól szívni. Le kellene szokni. -
gyuri2008
veterán
Kritikán aluli lett a glo készülék.
-
gyuri2008
veterán
Ma vettem egy hyper x2 a neo-nak nagyon égett íze van.
Mi lehet a gond? -
gyuri2008
veterán
Ma vettem egy glo hyper x2 készüléket feltöltöttem teljesen. Akartam hsználni de nem kapcsol be mi lehet a gond?
-
trebrona
nagyúr
Ha esetleg valaki nem olvasná a hírlevelet:
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Draken
őstag
Sziasztok! Próbálta esetleg valaki az új gépet? Értem hogy vékonyabb, de felmerül bennem a kérdés, ilyenkor nyáron vajon mennyire melegszik fel a vékonyabb burkolat?
-
Rinkasime
tag
Nekem Neo-ból amit hosszútávon bírok szívni az a: borsmenta és áfonya,nem gondoltam volna,hogy pont a menta fog nállam bejönni. Általánosságba azt vettem észre,hogy ami pattintós azok ízlenek,ami nem pattintos az meg nem ízlik és szívása se olyan erőteljes.
-
Logan_M
csendes újonc
első pár doboz még élvezhető aztán az is ugyanolyan rosz lesz mint a rendes neo
Egy dal szavak nélkül, mint egy éjszka álom nélkül...
-
kl122
tag
Van itt esetleg tapasztalata valakinek a Dunhill+Hyper x2 kombóról?
Minőségre, ízre milyen a Neo töltetekhet képest, ez is annyira köhögtet mint a régi készülék+régebbi Neo töltetek? -
Gloob
addikt
-
deadbody
tag
Üdv van egy Glo-m G403 modell, rég megvan lassan 1 éve is de nem igazán használtam akkor mikor vettem nem tetszett, most újra nekifutottam, még szivok rendes cigit de már egyre többször ezt, a problémám/kérdésem viszont az lenne h normális hogy a dohánytöltet végét egyáltalán nem heviti, viszont ahol már nincs benne dohány ott pedig igen. Ez igy normális? És az újabb Glo hyper x2-re érdemes lehet beruházni, az is igy hevit, vagy ott végig a dohányt?
-
gyuri2008
veterán
IQOS ILUMA hol lehet venni?
-
gyuri2008
veterán
Mitől van, hogy égett íze van a neó dohánynak ?
Sárgadinnyés ízű.
Talán az alufólia miatt?
Új a készülék. -
Logan_M
csendes újonc
csak engem zavar hogy a nem pattintós neóknál, névszerint Mentolos dunhill, eleje After eight, a vége felé meg olyan szaga/íze van mint az állatkert elefántketrecének? szálanként takarítom már izopropillal meg fülpiszkával és pipatisztítóval, mint halottnak a csók. Az iqosnak meg csak égett kukorica+pár embernek érezhető bagó szaga van (szubjektív, fater szerint fing, párom szerint mikróban felejtett popcorn, anyám szerint bagó)
[ Szerkesztve ]
Egy dal szavak nélkül, mint egy éjszka álom nélkül...
-
Gloob
addikt
Erősen szubjektív dolog ez. Szerintem igen, megéri. Valamivel kisebb, tetszetősebb forma, újfajta záró fedél (nem csúszka), két külön gomb a kétfajta használathoz. Az aksi elég jó, egy dobozt simán bír 1 töltéssel.
A Pulze 2.0 is nagyon jó szvsz. Nekem abból is van, de az egy másik topic témája már!Samsung Galaxy A52S
-
kl122
tag
Van itt aki már próbálta az új Dunhill dohánytölteteket?
-
Oceanus
tag
Sziasztok!
Van egy Hyper+ Uniq es egy X2 nemrég vettem őket. Lehet ezekhez valamilyen tokot venni? Vagy akármi bármi ötlet a védelemre?
Üdv
[ Szerkesztve ]
Ember tervez, Isten perverz!
-
kl122
tag
Sziasztok!
A legújabb Glo készülékkel, illetve a mostani Neo töltetekkel is fennáll még az, hogy fullaszt és köhögtet, vagy ezt azóta már megoldotta a gyártó?
-
Storms
őstag
Üdv!
Jelenleg Glo X2-t használok, de ebbe csak a Neo jó, ezért szeretnék másik készüléket is venni.
Melyik készülék a legolcsóbb amibe a heets, tqs stb. is jó?
Dohányboltba csak az Iqos kapható meg a Glo?
Uwoo y1 mini mennyibe kerül, és van a dohányboltba is?ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
gyuri2008
veterán
Boost módba hogy kell kapcsolni?
-
gyuri2008
veterán
Egy feltőltéssel hány neot lehet elszívni?
Telefon töltővel is lehet tölteni?[ Szerkesztve ]
-
sztivo
őstag
Pattintósokkal nincs gond, kék mentol, áfonyás, scarlet ezek erősek
-
sztivo
őstag
Nekem az a tapasztalat, hogy ami nem pattintós (és függetlenül attól, hogy elpattintod-e vagy sem), az kb hegyi levegő.
-
xxman
senior tag
válasz FіkuszKukіsz #529 üzenetére
Mire számíthatok füst/gőz, illetve íz és élmény tekintetében?
Köszönöm előre is!I just wanna have some fun.
-
xxman
senior tag
Sziasztok! Én jelenleg iqost használok, egy lil solid 2.0 eszközt, Russet Heets-el, ez kellően erős, és dohány ízű.
Kaptam egy hyper+ uniq eszközt és gondoltam akkor már rápróbálok. Milyen neot ajánlotok, ami kb a russet heets-nek felel meg?
Köszönöm!I just wanna have some fun.
-
need
addikt
Nekem most dobta fel az egyik hirdetésbe. Szerintem csak az a különbség nehogy elfordítható a fedele.Ezt se lehet normálisan takarítani és 1 hónap múlva olyan büdös lesz mint a dög!!
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
dionaea
őstag
Hyper x2? Mik nem vannak.
-
need
addikt
válasz zolivissza #522 üzenetére
üdv.. és ebbe a ketyerébe bele lehet rakni a Glo cigit is..?
közbe rá kerestem.. nem...[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
senior tag
válasz Aventador91 #520 üzenetére
én kék pueblo-t szoktam venni.
amúgy ez a kedvenc gépem, 225 °C fokig állítható öt fokos lépcsőkkel, kellően hosszú ideig füstöl vele a dohány, kb egy perccel tovább, mint a kollégák a sima cigijüket elszívják.
annyi negatívum, hogy két-három év után eddig mindegyik elromlott.[ Szerkesztve ]
amor fati
-
senior tag
-
Aventador91
őstag
válasz zolivissza #518 üzenetére
erre a célra valami gyenge dohány jobb lenne nekem kék westtől megfájdult a fejem
-
Aventador91
őstag
az előbb kipróbáltam amit írt. töltöttem dohányt a globa, annyit amennyi a neoban van. beledugtam a letört szűrőt.
elég erős, meg is fájdult a fejem tőle, ki is kapcsoltam a glot menet közben, nem tudtam végig elszívni. pedig én cigis vagyok, csak esténként neozok itthon. egy 40grammos dohányt elszívok max 2 nap alatt.
+ iszonyat retkes lett belül a glo, rendesen kenhető az a dohányos nikotinos trutyi.
és macerás kipiszkálni az elhasznált dohányt.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Aventador91 #515 üzenetére
nem tudom, lehet hogy van lyuk, belevilágítottam, bénáztan egy képet, ennyi kis dohányt teszek bele, a tölcsér szára talán lejjebb ér, mint a likak. Amióta megjelent ez cucc, az első napokban vettem kettőt, azóta használom őket cirka hetven százalékban dohánnyal, rendben működnek.
amor fati
-
eboostr
aktív tag
válasz zolivissza #512 üzenetére
Köszönöm a választ. Ez ilyen "koleszos módszer"-nek hangzik. Ettől a használattól, nem írtó büdös a készüléked?
-
senior tag
szép estét
tudod évek óta vaporizálok, többféle is van a birtokomban, egyik jobb mint a másik, és a glo is kiváló dry vapor. a vágott dohányon nem azt értem, hogy én vagdosom, a cigaretta dohányokat hívom így, amik 30gr-os kiszerelésben kaphatóak. megemlitsem még, hogy gyógynövényeket is szoktam? szárított kamilla virágzat a glo-val is finom, galagonya virágos hajtásvég, stb.[ Szerkesztve ]
amor fati
-
Aventador91
őstag
válasz zolivissza #512 üzenetére
na majd kipróbálon
amúgy a gép szájánál ahol bedugod a neot, ott vannak belül lyukak. simán beszóródhat oda a dohány. hosszú távon nem fog jót tenni
-
pilipi
aktív tag
? miaf...m ide is beszivárgott a nyomorúság?
Miért vágnám, miért turbóznám?
Megveszem, elszívom és kész, vagy nem?
De jönnek a vidéki fi..ss.esek, krumpli után cigi hacking
NEMÁÁÁ -
senior tag
válasz Aventador91 #509 üzenetére
miért? nincs elégve a dohány a művelet végén, sötétbarna színű, lényegében mint egy dry vaporizert használom. füstélmény megvan, a nikotin pedig felszabadul. ha a dohányt elégeted, az káros. itt nincs láng.
eboostr: a glohoz kapható elhasznált cigiimet nem dobom el, abból lesz a füstszűrő. ha felénél eltörsz egy szálat, látod, hogy csak az alsó felében volt dohány. A felső fele egy papír cső, a végében egy kis szűrővel a belsejében. Ezt használom ha simán dohányt raktam az eszközbe szűrőnek:
amor fati
-
eboostr
aktív tag
válasz zolivissza #508 üzenetére
De mit vágsz ketté? A glo töltetet?
-
Aventador91
őstag
válasz zolivissza #508 üzenetére
akkor szívhatnál akár rendes cigit is
-
senior tag
az eszköz alul nyitható, a beletett és 'elégetett' dohány azon keresztül szépen kitolható a belsejéből. akár a kis kefével, amit hozzá adnak. mini tölcsért használok a betöltéshez, a tölcsért háromnegyedéig rakom dohánnyal.
a he-t sikerült megválaszolnom?amor fati
-
eboostr
aktív tag
válasz zolivissza #506 üzenetére
Nekem csak egy kérdésem lenne: he?
-
senior tag
((az eszköz vágott dohánnyal is kiválóan működik, a cigijét kettétörve a füstszűrő jó füstszűrőnek. az elhasznált cigaretta pusz kétszer használható, ha kap négy csepp nikotinos folyadékot, a cigiben lévő dohány a cseppeket szépen felszívja.))
amor fati
-
Gloob
addikt
válasz classic B #501 üzenetére
Nagykanizsán. Először 4e Ft-ért akarta adni, beszélgettünk, mutattam neki az emailt a Glo-tól. Erre telefonált egyet, mivel ő nem tudott erről a dologról. Majd még egy telefon, és mondta, hogy melyik boltjukba menjek, ott lesz ennyiért. El is rakatott egyet, ha esetleg elfogyna 2e Ft-os készlet. Szóval rendes volt.
Samsung Galaxy A52S
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest