- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chesterhun
csendes tag
Üdv!
Chester vok az 1. szerverről. Lenne egy kis problémám:
37es vok, Germániában a Sötét Katakombák alvilágában a főbossnál akadtam el.
Milyen módszert alkalmazzak a leverésére, mert 3/4 élete meg marad a csata végére, de a zsoldosaim mind fullosak (urothiens,rayols csupa 6-7 sebzés és 160 feletti képzettség mindegyiknek).
2 támadó zsoldosom van + a sajátom ami elég gyér (nem felszerelésileg), van 1 védekezőm (290 veszély), és egy 1es szintű 90%-os védekezésű és kritikus élesztésű medikusom.Ahogy figyeltem a harc menetét a 80adik körig 2szer élesztette magát 1500-al, ami szerintem nem kevés
Szval mi a módszer arra h élesztés elött levágjam? (az első gyógyítása a 46. körben ment végbe). Ennél jobb cuccokat már nemtudok találni a zsoldosaimra, és tudtommal van olyan aki 33ason is levágta.
Visszaolvastam és láttam ilyeneket hogy 90% kritikus sebzés a zsoldosoknak, de olyan cuccot nem találtam ami elég sok kritiket ad és mellete sebzést, képzettséget amire ugyancsak szükség lenne. Szval ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák

- Házimozi belépő szinten
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- EAFC 26
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szval mi a módszer arra h élesztés elött levágjam? (az első gyógyítása a 46. körben ment végbe). Ennél jobb cuccokat már nemtudok találni a zsoldosaimra, és tudtommal van olyan aki 33ason is levágta.