Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thezollie
csendes tag
Hali!
Valaki helpeljen!
Jön a v0.5.2 és azt irja:
Javitva: Összetartozo lelkek
Ez nagyon érdekel engem, de sajnos nem derül ebböl sokminden ki :S
Vettem egy faja kis fegyvert, és addig nem akarom felrakni, amig nem tudok a javitásokrol valami konkrétat.
Amugy pont most váltott nálam 5.2-re XD
Üdv! -
thezollie
csendes tag
Hali ismét!
Cinege1-nek:
Miután csatázol: te nyersz, Küldetésre mész: te nyersz.
Akkor nem tudnak támadni egy órán keresztül, ha vesztesz elötte.
Viszont, ha mögötted avn arénában az illető és neked 1 életpontod van, akkor is kihivhat!
Különben meg kell várni az egy órát!heihachi-nak:
Igen, kisérleteztem az inteligenciával: Olcsobbá tettem a kajálást.
Most hogy életem felhuzzam, nem kell 1000 arany!
kb 1000 az életpontom. 50-es inteligencia. Megveszek 20 db 10 életerő almát a piacon 20-30 aranyért, majd egyeséevel megeszem ha lemegy az életem.
Akkor számoljunk: 20 alma=200 életerő
50-es inteligencia *20= 1000 életerő
Ha összesen 20 almát eszel meg: 1200 életerőt kaptál mindössze 600 aranyért.
Szerintem elég nagy sporolás
5.000-6.000 arany az 1200 életerős kaja a piacon.Hun'reeth-nek:
31-es szinten tronoltam a sima arénában, az omnipotensben, és a turmában!!!
És magamtol kerültem fel!!!
Most 34-es vagyok, egyenlöre csak a sima arénában tronolok, és az omnipotensben.
Turma jövö héten lesz végleg enyém!Üdv!
Zollie
s06 -
Hun'reeth
őstag
válasz
DarkPaladin
üzenetére
Nem rossz. Én most 1.500.000 JP-re gyúrok.

A CT-t is vezetem de ott néha cserélek egy klántárssal.
-
heihachi
addikt
válasz
thezollie
üzenetére
Néhány hsz-el ez előtt még azt írtad, hogy az intelligenciára is érdemes rágyúrni
Én azt szoktam, hogy a maradék aranyat annak gyakorlására költöm, hogy ne maradjon nálam egy arany se.
Amúgy szvsz az alkat sem hülyeség, engem egy időben állandóan nullára vertek le, amikor a nagyon sokkal erősebbek megtámadtak, onnantól persze boldog, boldogtalan levert. Na most, hogy van mondjuk 2000 életerőm, már nem ver le egy két erősebb ellenfél támadása sem nullára (kivéve amelyik még így is), és nem rajtam élősködnek a gyengébbek, akik kiszúrják, hogy hp limittel lenyomhatnak. -
Cinege1
csendes tag
válasz
thezollie
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget
Lenne még egy kérdésem, hogyan tudnak megtámadni közvetlen miután csatáztam és épp küldetésre mentem, mert nekem mindig azt írja, hogy fáradt az ellenfelem és nem enged
Azért bánt mert van egy játékos aki nagyon erős és rajtam éli ki szadista hajlamait 
-
thezollie
csendes tag
Hali!
Az ékszerek akkor jok ha rendelkeznek tulajdonságokkal.
Lehet ez fürgeség, sebzés, karizmás....
Ami nem kell: inteligenciás és alkatos...
Szinteden a legjobbak:
1.
+10 karizma
+10% karizma2.
+10 képzettség
+10 % karizmaEzeket keresd és hidd el könnyebben nyersz a csatákban.
Üdv! -
Cinege1
csendes tag
Sziasztok!
Két napja játszom és nagyon tetszik már mindjárt 9-es szintű vagyok, de rengeteg dologról elképzelésem sincs
Tudnátok nekem segíteni, hogy hol tudnék utána nézni, hogy melyik ékszer mire jó? 
-
thezollie
csendes tag
Sorry, nem müxik amit irtam.
Pedig ugy nagyon jóó lenne. Viszont igy az inteligenciámat felhuzom 100-ra, hisz az is sporolás egy idö után
Üdv! -
thezollie
csendes tag
Gladiatus legális cheat:
Mivel folyamatosan arénázgatok, ezért az életem ingadozik...
Ez sok aranyba van nekem :S
Kitaláltam egy megoldást, hogy tegyem olcsóbbá:
Ahhoz, hogy olcsobb legyen a kajálás:
Van olyan funkcio, hogy inteligencián keresztül plusz X-et ad (nálam 42-t, mivel ekkora az inteligencia)
Nah mivel zsoldosotok van, és van gyógyítotok, ezt az értéket ki tudjátok tolni, igy megnövelhetitek a kaja életpontját!
(+%-os inteligenciát ado cuccokkal, persze nem kell a fökarakteren hagyni! Kajánál felrakod, utána leveszed)
Ezért vehettek olcsobbért kisebb életpontú kajákat...
Tehát inteligenciára is érdemes rágyurni...
Üdv! -
thezollie
csendes tag
Hali!
Én Zollie vagyok az s6-rol.
Látom nektek se tetszik az összetartozo lelkes cucc :S
Nem lehet ez ellen valahogy "lázadni"?
Amugy ha van vki s6-rol az irjon
Üdv! -
smitiné
csendes tag
válasz
heihachi
üzenetére
Az új szabályok szerint egy tárgyat minimum az értékéért kell piacra rakni, és maximum a 30x-áért lehet. Vagyis, ha az értéke 199 volt, akkor minimum 199-ért kellett volna kiraknod. Az már más kérdés, hogy miért ajánlott akkor érte a rendszer kevesebbet...
Javaslom, mindenképpen keress meg a fórumon egy GO-t és kérj magyarázatot!
-
heihachi
addikt
Ez a játék egyre szarabb. Most annyiért tettem fel cuccot a piacra, amennyit a játék tök magától felajánl, és kitiltottak érte... Micsoda baromság.
-
savee
csendes tag
Üdv lenne egy kérdésem hogy mitől függ ez egyesületi háború során ellopott pénz nagysága?
Van valamien % - arány amivel kiszámolható? -
Hun'reeth
őstag
Nekünk se tetszik.

Én most azzal is bajban leszek, hogy ha el akarom boltolni a most 450e arany fejpénzem majd mondjuk 1,5 milliónál (eddigi rekord 1,14milla) az miképp tehetem meg úgy, hogy ne legyen tápolási szabályba ütköző?
Persze nagy értékű amulettekkel megoldható a piaci szabályok betartásával de ha a GO ráfogja, hogy ez tápolás semmit sem tehetek.
Ráadásul ezzel az a baj, hogy viszont vannak kivételezett egyesületek és emberek. Ők hiába buktak le többszörös !!!! csalással, tápolással aztán valamiért mégiscsak visszaengedték őket. Nekik bármit szabad.
-
heihachi
addikt
válasz
instant_h2o
üzenetére
Ezekkel a szabályokkal semmi mást nem érnek el, csak azt, hogy a nagy szakadékokat a karakterek között stabilizlják. Akit már feltápolt az egyesülete, az röhög a markába, mert az életben nem éri utol senki őket. És nem kevés tápolt karakter van.
Egyre szarabb ez a Gladiatus, a szabályoknál ahelyett, hogy arra figyelnének, hogy játszható legyen, baromságokat vezetnek be sorra, mint pl az összetartozó lélek szabály, amivel megölték a piacot. Simán vághatsz valakit hp limitig, és úgy legyőzheted, de nem adhatsz el 1999-ért egy 2000 aranyas szart? Micsoda baromság.
-
instant_h2o
csendes tag
Erre:
[link] -
mleslie
tag
válasz
instant_h2o
üzenetére
Mire gondolsz?
-
instant_h2o
csendes tag
A több 100K-s eladási ár max. arra jó, hogy elgyakorlod. De egyéb értelme valóban nincs.
Nem tudom egyébként, hogy a piacok milyenek? Vannak értelmes cuccok? Vagy most még vannak, míg kifutja magát az összes régi cucc...aztán meg semmi sem lesz?
Valahogy az az érzésem, ez az egész arról szól, hogy ki akarják takarítani a "régi" felszereléseket a játékból.Jah..még valami:
Változás várható a játékszabályban. Ez a hét volt a terv, de ha minden igaz, akkor a jövő hét elejére csúszik. Emiatt érdemes lesz benézni a fórumra. -
Hun'reeth
őstag
Van még aki tolja S2-n a régebbiek közül? Én vagyok. 70-es aréna első helye már 300e fölötti fejpénzzel.
-
-
mate0217
aktív tag
Most regeltema játékra!!!!
-
lvnt
őstag
Hányas verziónál tart most a játék? Gondolkozom rajta, hogy folytatom a nyáron, amolyan unaloműzésként

-
getto11
csendes tag
ki gladózik 1 hete keztem és már kilences szintü vagyok

-
getto11
csendes tag
szerintem tök jó

-
savee
csendes tag
Köszi a választ Gaff

-
savee
csendes tag
Hello az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy amiket a karakteremre rakok azok összetartozó lelkek-é válik és hogy ez miért jó vagy rossz nekem??
-
Gaff
csendes tag
válasz
heihachi
üzenetére
Látom, itt van. Én már több, mint 1 hónapja nyomom v05-ben, semmi extra infó nem kell hozzá. Gyorsabban lehet fejlődni, magad választhatsz a küldetések között és 3 mehet egymás mellett párhuzamosan. Valamint megéri belépni egy gazdag egyesületbe, így 10%-ot spórolhatsz a képzési költségből.
-
heihachi
addikt
Megjött a 0.5, akinek van bármi hasznos infója, az megoszthatná, mert elsőre kicsit bonyolultnak tűnik.
-
Gaff
csendes tag
-
mleslie
tag
Ahogy én hallottam, már gyakorlatilag mindenhol bevezették csak nálunk nem.
-
mleslie
tag
Tudni már, hogy mikor jön a 0.5?
-
FefeeX
veterán
Én két gyógyítóval nyomtam, meg 1 védővel, 1 támadóval, és saját karakter is támadó volt. A szintemnél magasabb helyeket mind pucoltam (mondjuk a támadóknak mind rayols/uróthiens cuccai voltak
)
Sok fenyegetést kell gyüjteni a "tanknak" hogy ne mást gyepáljon be az ellen. Ezután pedig kell a sok életpont, mert ugye abból él a "tank", plusz a blokkolások... -
savee
csendes tag
Hello mindenkinek én az s3-on játszom savee néven.
Olyan kérdésem lenne hogy milyen felosztásban érdemes alvilágozni gondolom elég egy gyógyító de a többieket hogyan válasszam ki?
Előre is köszi.
Savee
-
Gaff
csendes tag
Szerintem is valami programozási malőr lehet. Feltételezésem szerint valami kompenzáció is létezik a játékban, hogy a kicsiknek is legyen némi esélyük.
Úgy tűnik egyes képletekbe nem lettek belekalkulálva a szélsőséges helyzetek (őröké rendben van, 50-es főellenfelé nem). Az evidens, hogy a 11-esek kritikus sebzése ki van maxolva (crit. damage: 90%, skill: 57, charisma: 77, damage: 120-155), inkább az az érdekes, hogy a köztes őrök esetében rendszerint blokkolódik az ütések java, míg ugyanez a zsoldos a főellenfelet minden körben megüti, és szinte mindig kritikus sebzéssel, tehát gyakran 200 fölött üt.
Ha lesz egy kis időm lefordítom magyarra az alvilági csata analizátoromat, kíváncsi vagyok a konkrét számokra, hogy egyes helyzetekben hány százalék blokkolódik és mennyi a kritikus.
Korábbi tesztjeimben Zagrash (100-as főgonosz) esetében már nem jöttek be a tizenvalahányas szintű zsoldosok, az őrök ellen azért úgy-ahogy elmuzsikáltak.Talán a 60-as alvilági szörny is elcsíphető lesz hamarosan

-
FefeeX
veterán
válasz
Flash Gordon
üzenetére
gyanítom (bár már nem most hagytam abba, hanem pár hónapja) - hiába cuccolod a 11est mikor nulla kb az alap statja...
-
Gaff
csendes tag
Jól elbeszélgetek itt magamban, de hátha valakit mégis érdekel.
A 50-es védőket Csontvázharcos, Mutáns kripta-bogár stb. rohadt nehéz megölni csak 11-es zsoldosokkal, 40-es + 11-es vegyes csapat a nyerő, de a főgonosz nagyon nem csípi az alacsony szintűeket, második alkalommal a 27-ik körben vérzett el. Míg a 37-es alapkarakter csak 296-ot karcolt rajta, az egyik 11-es 27 kör alatt adott neki 4071-et! -
Gaff
csendes tag
Rég nem próbáltam, most nekiugrottam Lord Aesteronnak, és a 33-ik körben - régi Quakes kifejezéssel élve - "eldobta a zsákot". 37-es vagyok és kaptam egy baltát, ami alapból 68-103-at üt. A drágaságom 58-as, szóval egy darabig csak az alvilágban tudom használni, de akkor mostantól özönhetnek hozzám az 50-es főellenség cuccok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FefeeX
veterán
válasz
heihachi
üzenetére
Na nemár... Én piacolással, 2 hónap alatt, napi 6-8 óra minimum odafigyeléssel első voltam -9, -19, -29 arénában, nulla külső segítséggel - bár kétségtelenül a diplomáciai érzék is számít, meg hogy tudod-e menteni a lóvét, ami nálad van...
Beérni be lehet a top karikat, mivel előbb-utóbb mindenkinek elege lesz és nem játszik már annyit mint előtte, azonban ez nem egy < fél év projekt. Itt naponta rajta kell lenni az aukciókon, a piacon stb, folyamatosan. Aztán egyszer csak, mikor már csak 4-5 ember van szinten belül, aki meg tud verni, megunod az egészet, és otthagyod (mint én tettem)... Mondjuk kétségtelen, akkoriban volt időm meló közben is nyomni
Ehhez nagyon nagy mértékben taktikai érzék kell (vagy know-how) plusz megint nagy mértékben diplomácia (de csak akkor már, mikor van mire tárgyalni, nem ám az első szintű, segíts nekem mert király vagy emberek
Good luck mindenkinek

Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kompakt vízhűtés
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Micron 32GB 3200Mhz 2Rx4 RDIMM 1.2V ECC RAM
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én azt szoktam, hogy a maradék aranyat annak gyakorlására költöm, hogy ne maradjon nálam egy arany se.
Azért bánt mert van egy játékos aki nagyon erős és rajtam éli ki szadista hajlamait

a játéknak meg épp nem kéne lemásolnia társadalmi igazságtalanságokat. De ez már más téma.