- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Magyarországon a 3G szolgáltatást már vagy ~2 éve lekapcsolták, a Telekom a Yettel és a Vodafone is (akkor még így hívták), tehát az biztosan nem fog működni. Ha a stick nem támogatja a 4G/LTE szolgáltatást, akkor legfeljebb a 2G marad, ami briutálisan lassú, akár több percig is eltarthat rajta egy-egy weboldal betöltése. Az NCM-ről fogalmam sincs, hogy micsoda.
-
SztiviVander
addikt
No hát itt a gond, hogy a kameráknak tök más alhálózat (192.168.50.x) van kézzel beverve mint ami a flint-nek a default (192.168.8.x) meg az nvr -nek ami most be van állítva 192.168.8.121 szintén manuálisan.
Legegyszerűbb megoldás:
1. az nvr -ben írd át 192.168.50.121 -re az ip-t meg 192.168.50.1 -re a gw-t, elmented, elveszted a kapcsolatot, de no para.
2. flint-en a network-lan alatt a router ip-t átírod 192.168.50.1 -re (gondolom a kamerákban akkor az a default gw)
3. kérj új 192.168.50.x ip-t a gépednek (hálókábel kihúz-bedug, vagy wifi kikapcs/bekapcs, vagy cmd -ből ipconfig /release , utána ipconfig /renew, és újra látni fogod az nvr-t meg a kamerákat is és kívülről is fogod őket látni. Feltéve hogy a kameráknak a 192.168.50.1 van/volt beállítva gw-ként. Ha nem az akkor fentiek után már belső hálózaton el fogod érni őket és át tudod írni. -
SztiviVander
addikt
Az nvr-nek az atjaroja nem jo akkor. A flint lan ip-je kell legyen minden eszkozben a gw. Ha onvif-es az nvr (felhos szerverre csatlakozik az nvr is meg a telefonon levo kliens is es a cloud koti ossze a kettot) akkor nem kell befele port forward. Mivel nem emlitettel ddns-t se igy azt gondolom nem direktben csatlakoztal eddig sem az nvr-hez.
-
-
SztiviVander
addikt
-
Üdv!
Először is rákötném a másik router egyik LAN portjára, azon a helyen ahol végelegesen is lenne, úgy már be tudod járni a területet amit le kéne fednie, és látod, hogy ki tudod-e váltani vele a másik kettőt. A webes felülete szerintem elég egyértelmű, bár a gyári szoftvert én nem sokáig láttam, hamar cseréltem Tomato64-re.
Azt nem tudom pontosan milyen javaslatot vársz, lényegében leírtad miket szeretnél beállítani, ezt megcsinálod és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest