Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Uraim, kivancsi vagyok a velemenyetekre. Nagyjabol belottem a wifit, 7-800mbitet merek telon a lakas nagy reszen, tavoli teraszon 3-400 korul.
Aztan T64-en a firewall-nal engedelyeztem a Hardware flow offloading-ot, igy ugyanazon helyeken atlagosan 100mbit+-al merek tobbet, orom es bodotta.
Telefons Speedtest appon viszont eszrevettem, hogy van reszltes eredmeny (bongeszossel ellentetben) es itt nem a legrozsasabb a helyzet.
Aztan utanaolvatsam a bufferbloat-nak es a waveform-os teszten Grade C jott ki
Talan a Lynksisforumos t64 threadbe irtak, hogy valaki CAKE-t szeretne hasznalni QOS-re, mert az milyen jol van implementalva
Nosza, QOS menu. Enable QoS, CAKE AOM mode, minden default
Ujabb Waveform bufferbloat tesztnel Grade A, hurra, pingek, jitter is lenyegesebben jobb, de 67mbit/0.5mbit fel??? WTF???
Csak azert eroltetem, merg heti 3 napot meg minding WFH vagyok, rengeteg Teams Audio es Videohivassal, ami Asusmerlines Ax56u-nal sokat baszakodott, szoval valamikor fontos lehet.
Kerdes, CAKE=ON-nal ilyen DL/UL sebesseg az normalis? Ping az jo, de Ti hogyan allitottatok be, hogyan allitanatok be?
udv
BSZerk: mondom merek Speedtest.net-en egyet laposon (W10). Oldal betoltodik, de szervert nem listaz?? Telon megy a test, ugyanaz a szerver, de 341/0.22!!!. DafuQos?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest