Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
-
LOGOUT
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Uraim, kivancsi vagyok a velemenyetekre. Nagyjabol belottem a wifit, 7-800mbitet merek telon a lakas nagy reszen, tavoli teraszon 3-400 korul.
Aztan T64-en a firewall-nal engedelyeztem a Hardware flow offloading-ot, igy ugyanazon helyeken atlagosan 100mbit+-al merek tobbet, orom es bodotta.
Telefons Speedtest appon viszont eszrevettem, hogy van reszltes eredmeny (bongeszossel ellentetben) es itt nem a legrozsasabb a helyzet.

Aztan utanaolvatsam a bufferbloat-nak es a waveform-os teszten Grade C jott ki

Talan a Lynksisforumos t64 threadbe irtak, hogy valaki CAKE-t szeretne hasznalni QOS-re, mert az milyen jol van implementalva
Nosza, QOS menu. Enable QoS, CAKE AOM mode, minden default

Ujabb Waveform bufferbloat tesztnel Grade A, hurra, pingek, jitter is lenyegesebben jobb, de 67mbit/0.5mbit fel??? WTF???
Csak azert eroltetem, merg heti 3 napot meg minding WFH vagyok, rengeteg Teams Audio es Videohivassal, ami Asusmerlines Ax56u-nal sokat baszakodott, szoval valamikor fontos lehet.
Kerdes, CAKE=ON-nal ilyen DL/UL sebesseg az normalis? Ping az jo, de Ti hogyan allitottatok be, hogyan allitanatok be?

udv
BSZerk: mondom merek Speedtest.net-en egyet laposon (W10). Oldal betoltodik, de szervert nem listaz?? Telon megy a test, ugyanaz a szerver, de 341/0.22!!!. DafuQos?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest