Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
delta9
senior tag
válasz
andorpapa
üzenetére
akkor megpróbálom sorban, amit tudok:
effektíve a mintavételezés hogyan történik az passz. a hangszedőn keresztül a megpengetett húr frekijét mutatja egy mutató, ami alatt a skálán láthatod, hogy hány Hz-en ''rezeg''. Emellett mutatja azt is, hogy az éppen milyen zenei hanghoz van legközelebb (C-D-E-F-G-A-B), valamint pl egy kis # mutatja, hogy félhangot hangolsz. Igen, olyat érdemes venni, amin van egy kis mikrofon is, mert nekem sem mindig van kedvem kihúzni az erősítőből a gitárt, inkább odarakom elé és a mikrofonon keresztül hangolok. Ebből következik, hogy tök mindegy, akár fütyülhetsz is neki, azt is kijelzi, hogy milyen hang
Hangszórósat én még nem láttam, de nincs is rá szükség, mert pl. a hegedűs ''húz'' egy üres G-t, a mutató máris mutatja, hogy az valóban G e vagy esetleg korrigálni kell.
lehet, ha látod, könnyebb elképzelni, szo csekk disz:
Bővebben: link
persze ezer gyártó csinál ilyeneket, de a boss azért megbízható termékeiről híres, így én csak ajánlani tudom. -
delta9
senior tag
válasz
andorpapa
üzenetére
próbálok én válaszolni, de itt valami baj van vagy az adsl-lel, vagy nemtom, de nagyon lassú minden.
szal frekvenciát mérnek 440Hz- a normál A hang (matáv telefont felveszed, a vonalhang is ''A''). Ha veszel, kromatikusat vegyél, mert azzal nemcsak az egész hangokra, hanem bármire tudsz hangolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Hangszórósat én még nem láttam, de nincs is rá szükség, mert pl. a hegedűs ''húz'' egy üres G-t, a mutató máris mutatja, hogy az valóban G e vagy esetleg korrigálni kell.