Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom
senior tag
jaja!

nekem meg olyan vizsgáim voltak, hogy egy régi moziépületbe (elsőként épült az alföldön!) tartották, ahol 500 ember előtt kellett játszani olyan vizsgadarabot, amit előtte egy fél héttel adtak fel
én meg alapból lámpalázas vagyok
WEBER: én rájöttem, hogy néha minél hosszabb egy akkord neve, annál kevesebb hangot kell lefogni: Am7: egyetlen hang
MOD: Weber egy b-vel írja a nevét
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
én is giátrozni akartam tanulni, de csak zongor indult a kevés jelentkező miatt, ezért kb 4 évig tanultam zongorát, bár az órák felét ellőgtam, és van itthon zongoránk is de nem nagyon gyakoroltam (fleg azt nem,amit feladtak
) aztán fokozatosan áttértem a gitárra, és most már rengeteget játszom a gitáron, és semmit a zongorán.
az a tudat, hogy KÖTELEZŐ a gyakorlás, rendesen megutáltatta velem
de azért a Buena Vista Social Club-tól megtanultam azt a fergeteges zongorabetétet!
meg Bluest szoktam zongorázni, bal kézzel az ingabasszust, jobbal meg összepötyögök valamit
Ja, bocs, ha sértő, de nem szeretem, ha kioktatnak
-
Bencom
senior tag
kib. gyorsan írtam, és kapkodok, pedíg nem tudok gyorsgépírni... ez van... a pontosj elipszilon sosem volt az erősségem, bár ez azért egyértelmű hiba, ezt még én is látom, de benéztem, na...

nem vagy te Gambit, hogy állandóan figyelmeztess a helyesírási hibáimra!
jaj, inkább nem emlkegetem, mert megjeleneik
-
Tütüm
aktív tag
Az biztos hogy nem csekély meló
Ha megvannak hozzá az eszközök akkor márcsak gyakorlat kérdése,neki sincs semmi iylen irányú végzettsége. A szerszámokat összehozni az nem lehet kevés pénz,akinek alapból van mint vki itt írta hogy apuka nagy bütykölős annak máris könyebb
a másik meg hogy ez ne moylan hangszerkészítés mintha hegedűt vagy akusztikus gitárt készítenének,itt ki van vágva gyakorlatilag a forma,nyak már macerásabb,de gyárilag is bevágják CNC alá aztán annyi,utána elektronikát beszerelik. megpróbálnám csak gépek kelleneének
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg Bluest szoktam zongorázni, bal kézzel az ingabasszust, jobbal meg összepötyögök valamit