Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Goose-T
üzenetére
Bocs elnéztem, magamból indultam ki, de engem is támadás érte pedig én nem vártam el semmit, csak mondtam én így próbálok élni, erre jött, hogy kb egy gyökér vagyok.
De tényleg, ahogy már volt említve ezt inkább a pol topikban kellene folytatni.Ba cy lus
Off topikot légyszi használd! -
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Goose-T
üzenetére
Segítek.
Azt is mondta, hogy minden jóérzésű ember így él.
Ilyet nem mondtam.
Meg valami olyat is, hogy aki társadalmilag érzéketlen, az csóró.Ilyet sem mondtam. Azt mondtam, hogy a pénztelenség az jellemzően korrelál a társadalmi érzéketlenséggel.
Meg hogy lényegében mindenki félkegyelmű, aki nem így gondolkozik.
Ilyet se mondtam. Azt mondtam, hogy aki szerint rendben van az, hogy gyermekeket munkára kényszerítenek embertelen körülmények között, az nagyon nem oké.
Ja meg azt is, hogy rajta kívül itt senkit sem érdekel, hogy a nyolcévesek bányában dolgoznak, és ezért tart itt a világ.
Nem mondtam, hogy rajtam kívül senkit nem érdekel. Azt mondtam viszont, hogy az ilyen felfogás miatt tart itt a világ.
A lényeg az, hogy nem csak azt mondta, hogy ő így él, hanem lényegében azt is, hogy mindenki félkegyelmű, aki nem.
Ez egy téves dedukció.
Gyengébbek kedvéért: a mondókám lényege, hogy én azért nem rendelek Kínából, mert nem akarok részese lenni semminek, ami ezzel jár, vagy ennek hozadéka. Olyan áron sem, hogy olcsóbb ott valami.
Bármilyen más következtetés, mint például azt, hogy aki viszont rendel, az érzéketlen, vagy félkegyelmű, az csak a fogadó fejében létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- iPhone 16 Pro Max 1 TB Black Titanium
- Karácsonyi akció - MacBook Pro 13" CTO (Early 2015, i7 / 16GB / 512GB)
- Bomba ár! i7-12700 + Msi B660 alaplap!!!
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi