- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #57510 üzenetére
-
X2N
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del #57510 üzenetére
Látod megint csak jönnek a kifogások ahelyett hogy elhagynád a hibás kéztartást, (talán nem kellene leengedni annyira azt a gitár nyakat, vagy tökig leengedett gitárral Hetfield-et imitálni) mutass egy barrés akkordot melyik nem megy.
m3tr0-Mit szoktál gyakorolni? Mutass tabot, példát. Kezdőként az természetes hogy nehéz az akkordokat váltogatni amikor az ujjaidat sem tudod irányítani. Ha valami fáj(alkar,csukló, ujj) az baj, nem szabad úgy fojtatni mert csak további probléma lesz belőle, nem erőltetni kell a dolgokat, hanem szépen minden nap beletenni azt a gyakorlást amitől megszokod ezeket a mozgásokat. Nyugodtan pihentesd a kezeidet gyakorlatok között, csinálj mindent inkább lassabban metronómra mint gyorsan szarul.
Már régen volt, de nekem baromi nagy élmény volt kezdőként is a gitározás, persze én rengeteg egyszerű, számot játszottam kezdőként(The Shadows, Black Sabbath,ACDC),Maiden kaliberű számokat csak ilyen 2-3év után kezdtem el játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Bontatlan Lenovo Thinkpad x13 gen 2 Ryzen 5 pro 5650U 16GB RAM 256 SSD
- Új, bontatlan! Xiaomi Sound Outdoor (30 W) - 2 év garancia!
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest