Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• benedekco

addikt

válasz FockeWulf #49924 üzenetére

Anyámnak küldtem a minap egy túrótorta receptet, hogy milyen isteni lett és mennyire könnyen megcsináltam. Erre jött a válasz, hogy éve leje óta duplája a tejszín ára és most egy ideig nem süt túrótortát. Hát ennyi. Barátom is most rinyált mennyit kért ablakcserére a szaki és inkább megcsinálja maga. Azt látom, hogy perpill a kaja ára annyi otthon mint itt az UK-ban, van ami olcsóbb van ami kevesebb. Itt van rezsicsökkentés ellenben otthonnal (tudom, otthon is van, ha az ember nem házban hanem egy kis lakásban él). Cserébe a fizetések nem ott vannak mint itt.
    Mikor én csináltathattam a beállítást szakival a Fenderen, Squier CV-n meg az Epi Les Paul-on akkor volt £45 az alap, és £65 festés javítással (20-40ezer ft, attól függ milyen és mikor árfolyammal nézzük). De ez volt jó pár éve. Na ehhez képest tűnt nekem soknak a 31 ezer. De amúgy ahhoz képest már nem, amit előbb írtam (leszámítva az otthoni átlag fizut, mert ahhoz megint sok).
    Amúgy tök mindegy milyen gitárt veszel, azt be kell állítani, nincs mese. Az olcsót és a drágát is. A kérdés, hogy meg tudod-e csinálni magadnak vagy sem. Szerintem ha gyakorlatlan az ember akkor csináltassa meg egyszer, aztán ha belejön idővel akkor utána tud állítani pár év múlva. Ez egy egyszeri kiadás. Általában a boltokban szokott járni egy ingyenes beállítás, azaz már a gitár ára tartalmazza azt.

Új hozzászólás Aktív témák