Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Psychonaut

veterán

válasz Daweee #4410 üzenetére

Elvitte a nyári fizetésem, meg a spórolt pénzem a szemét, hát hogy írnék már a pofátlan fajtájáról? ;] :D

50W fullcső (17 kg), ennek megfelelően szól, ha kell bluesos, ha kell hard rockos, eszméletlen. Minél jobban felhúzom, annál jobban kijön a csövek ereje, tényleg nem hittem volna.
    Mikor kipróbáltam Nyíregyházán, csodálkoztam, hogy "csak ennyi a torzítás?", aztán kiderült, hogy 1-esen volt a Master, feltoltam 2-esre, máris bömbölt.
    Nagy szerencse, hogy kertesházban lakunk, így nincs szomszéd, ha hazajövök nem kell foglalkoznom annyira a hangerővel.

A torzítás nekem kicsit furcsán volt megoldva, ugyanis nincs rajta külön torzított csatorna, sem pedig torzító poti, hanem egy kapcsolóval a Volume gomb (ami ugye alapesetben a hangerőért felelős) lesz a torzító poti, a Master pedig a hangerő-állító. Megszokást igényel, de ha egyszer megszokom, nem lesz gond. Van benne beépített reverb is, ami kifejezetten jó, illetve van Boost funkciója, ami +10dB-t ad hozzá a hangerőhöz, szólózáshoz ideális. Van potija, de jobb lenne a gyári lábkapcsolóval használni, de az sajnos nem tartozék (+6000 Ft, megvagyok nélküle).

A vásárlásról egy kicsit: Nyíregyházán vettem egy sráctól, 90 000 Forint volt, de egy hónapos, doboz, leírás, minden megvan, még a nejlonja is, meg a kis hungarocell védősarkok. Garancia, számla megvan, Hangszerdiszkontba garis (ez jó, mindent ott vettem eddig), még ugye 11 hónapig. Listaára 117 000, akciósan 113 000, szóval 25 000-ret nyertem kb. az üzleten.

Na, röviden ennyi. Ha van még kérdés, igyekszem válaszolni rá.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés