Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bot1978

senior tag

válasz Goose-T #40714 üzenetére

oké tényleg szar, de közben meg olyan hang, hogy ha nem lenne szar akkor tényleg jó lenne, csak szar :DDD
    Ezek az 50 rongyos cuccok... oké van hogy pontos, aláírom, sőt még olyan is van, hogy tud valami nekem újat hangban, amihez nem vagyok szokva és emiatt ez elég akár egy impulzusvásárláshoz is, csak nincs igazán íze bűze, se nem röfög, nem tudom, úgy el lehet velük brummogni csak valahogy nem tetszik. Ennek legalább a hangszíne jó. Átkapcsolod úgy is jó. Hangszínekben tudja, amit szeretnék, csak minden más szar.
    Kéne egy Fender JB aztán így abbafejezni a szenvedést egy életre, csak ennyit letenni az olyan lenne, mint amikor valaki úgy vesz Porsche-t, hogy nem tud parkolni. Ha elkezdenék valami drága holmit kipróbálni (amin egy technikai hibát nem lehet a hangszerre fogni) úgy érezném magam ott közben, mintha műf@szt vennék egy szexshopban. Csak hát hiába okoz örömet otthon egy egyszerűbb groove is, ha a hangszer hangja valahogy szürke, színtelen, szagtalan az mégse olyan.

Szerintetek a racionalitás talaján állva mikor kell drágább hangszerre váltani? Mennyire kell tudni hozzá? Vagy tökmindegy, nincs ilyen és ha van pénzed akkor a legjobbal kell elkezdeni aztán kész?

Új hozzászólás Aktív témák