Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Goose-T
veterán
válasz
bigrob
üzenetére
Szerintem ez általános Windows-elkúrás, mert nekem is megbízhatatlanul működik egy ideje a külső hangkártyám, egy Midiplus Studio 2. Nagyjából ugyanazokat a tüneteket produkálja, néha még sima foobar2000-es zenelejátszásnál is akad a hang. Sőt, egy kis ideig kékhalálozott is a Windows, BIOS-t kellett frissítenem, hogy újra elfogadhatóan működjön a gép. Viszont Reaperben is alacsonyra tudom végre állítani a késleltetést, ami korábban nem működött. Cserébe nagyon-nagyon érzékeny, minden programot ki kell lőnöm, hogy ne recsegjen, úgy jut csak elég prociidő a proginak. Felvételnél a master effektet ki is szoktam lőni, mert az nagyon recsegőssé teszi, ha 256 sample-re vagy kisebbre van állítva a buffer. Persze azt hozzátenném, hogy 96KHz/24biten veszek fel és játszok le. A procim egy relatíve modern 4 magos/8 szálas Ryzen 5 2400G, 16GB memóriával, ultragyors NVMe SSD-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo IV
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest