- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
bigrob #37409 üzenetére
Szia!
Van rá spéci többméretű reszelő, direkt bundprofilozó.
De amúgy én csináltattam szerszámkészítővel gyémánt bevonatos kis reszelőket, amikkel szépen lehet az éleket elreszelni, majd polírozom a végén. A polírozás előbb egy kb 300-as üvegpapírnak megfelelő bevonattal történik, a főpolír meg... fu nem akarok hülyeséget mondani de vagy 800-1000. A legvégén én még filccel át szoktam sikálni hosszába a teljesség igényéért.A nagyon bemart bundokhoz nem kellett volna síkolni. Azokat ki kellett volna b szni a picsába, mert így a többi bundot, ami amúgy jó állapotú volt, most a legrosszabbakhoz kell igazítanod.(tehát minden ezután lévő bundot alacsonyabbra kell csiszolnod) Ekhte kövi síkolásra esély se lesz már kb. Vagy rommá kell tekerned a nyakpálcát(lehet így is)
Szerk.: Ahogy néztem ami neked van azzal is meg lehet csinálni szépen a bundokat, kb hasonló az elv. Én annyit cisnálnék, hogy szereznék egy jó nagyítós lámpát, tudod mint a kozmetikusoknál. Aláraknám a fogólapot, a bund melletti két közt kiragasztanám papírragaccsal, majd alulemezt tennék rá, hogy véletlen se marj bele ha megszaladsz... és szépen vatosan kerekíteném ki a bundot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest