Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem azért lehet jó, mert pl lehet vele gyakorolni a hangszer beállítást.
Ha már jól megy akkor azért mert beállítás javítás, akármi után többért el lehet adni, el tudom képzelni hogy vannak akik ebből pénzt csinálnak.
Vagy kíváncsi adott termékre, hogy milyen a fogása, milyen érzetre súlyra, vagy kísérletezni akar.
Nekem pl Rocksmithr-e ponnjó lenne egy dzsunka gitár, a lényeg hogy humbis legyen, azt ugyanis jobban zabálja a szentem. Sokkal pontosabban érzékeli a pengetett hangokat. Nomeg azért lenne nekem jó egy ilyen, hogy próbálgassam a beállítást, kipróbáljam a reszelgetéseket, csiszolgatásokat rajta, esetleg vegyek valami ócska szar kínai hangszedőt kipróbálni. Mókolásnak, míg zenélésre van egy normális gityóm mellette.re: (#36690) arnyekxxx
Ne kezdjük el megint!
-
brickm
őstag
Jol néz ki fotón...
plSzerk.: De amugy egyszer még lehet én is nézek egy ilyen 7 vagy 8 húros deko gitárt. Mert alapvetően évente 2x van kedvem mélygarázs zsiszegni, de annyit meg nem ér, hogy építsek/vegyek drágább darabot. Ezen meg ami hiba van, max 2délután megcsinálom. A festékhiány meg ki étrdekel..

-
bigrob
őstag
Ne kezdjük megint...
Van aki szeret ezzel b*ziskodni, van aki nem.
Aki szereti megveszi, aki nem megveszi 200k-ért amit akar PONT(Amúgy a "repedezett" fogólapot én mutattam ((képen sokkal rosszabb volt mint a való életben)), olyan száraz volt a fogólap mint állat, kapott egy kis ápolót és alig látszott, ahol meg igen ott kiwaxoltuk, asztalos haverom szídta a mindenkimet is, hogy ilyen nüansznyi dolgokért találom meg
A berakásoknál a túl nagyra fúrt berakás lyuka is ki lett waxolva és úgyis ment rá a madaras matrica jokomo-tól. Annyira kicsik voltak, hogy alig volt érezhető és a játszhatóságot amúgy egyéltalán nem befolyásolták.) -
Goose-T
veterán
Nem szándékozom kéthetente újabb gityót venni, csak azért írtam a programot, hogy levadásszam ezt az egy darab CST-24-et.
Meg esetleg még egy basszusgityót, hogy legyen teljes felszerelés a házi próbatermemben.Amúgy meg ki ne szeretné a nagyon olcsó, ám mégis tök jó dolgokat? Nem véletlenül játszadozok a kínai pickupokkal sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Gaming notebook topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

pl
A berakásoknál a túl nagyra fúrt berakás lyuka is ki lett waxolva és úgyis ment rá a madaras matrica jokomo-tól. Annyira kicsik voltak, hogy alig volt érezhető és a játszhatóságot amúgy egyéltalán nem befolyásolták.)