- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hidd el, el tudom dönteni, mennyi hangot játszom percenként. A dolog baromi egyszerű. 60 bpm-re beállítom: tik-tak-tak-tak-tik-tak-tak-tak-tik-tak-tak-tak, stb. tak és tak, tik és tik között is ugyanannyi idő telik el: 1 másodperc. Ha 400-ra állítom, akkor 60/400 másodperc telik el tik és tik, illetve tik és tak között is.
(#26508) Zoli133:
De ha 400 bpm-en negyedeket játszol akkor nem csak a hangsúlyosokra pengetsz, hanem minden negyedre.Na ez az, a másik dolog meg, amit nem értek, hogy lehet több pengetés úgy, ha csak egy részhalmazát (hangsúlyos hangok) nézem a hangoknak. Ez kicsit a fából vaskarika esete nekem, de lehet másról beszél.
-
Zoli133
addikt
De ha 400 bpm-en negyedeket játszol akkor nem csak a hangsúlyosokra pengetsz, hanem minden negyedre.
100bpmen, lehet 3/4, 4/4 mindegy egy negyed kotta hossza pont ugyanannyi, azaz ha valaki azon a tempóm folyamatosan negyedeket játszik akkor tökmindegy az ütem jelölés a pengetés sebessége ugyan az lesz.
Persze ha zenét ir az ember akkor nem csak negyedeket játszik es figyelni kell az ütemre, de sebességi szempontb9l most ez mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Futás, futópályák
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Retro hardver csomag egyben vagy külön is!!
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ / 5G / 256GB / Számla+Garancia /
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4700MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest