Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Üdv Urak.
Egy kis pc+padló effekt kérdésem lenne.
Vox tonelab st usb-vel gépre kötve ami volt hozzá progi driver az fenn van és már semmire nem rinyál.
Elvileg jó. Mondom zsír lehet pengetni ezerrel, de sajna olyan bajom/hiányosságom lenne, hogy csak felvétel közben tudom használni "monitorozás nélkül"/süketen. A felvett cuccli zsír visszajátszva.Audacityvel tudtam ezt is elérni hirtelen, kérdés mi a módja annak hogy realtime ki tudjam küldeni hangszróra, mert audacity-ben volt olyan opció, hogy hangszórókimeneten hallom amit felvesz de az süket, kb úgy működik ha rádugom a tonelabot a gépre onnantól elnémítja az alaplapimat, de nekem valami progira lenne szükségem ami ezt tudja hogy összekeveri a winamp/mediaplayer hangját a tonelabéval, vagyis hogy együtt halljam őket.
Valami ötlet valakitől???
ui:
Itt a usermanual:
Ebben ilyen ábra van a végefelé amit le is írtam, de jó lenne ha meg lehetne hackkelni hogy menjen minden egyszerre ne csak vox vagy pc hangok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- OLED TV topic
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs