Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
DroneZ^
üzenetére
ezt már ötödjére kérdezed a topikban

HPET Support
Enables or disables High Precision Event Timer (HPET) for Windows Vista operating system.
(Default: Enabled)HPET Mode
Allows you to select the HPET mode for your Windows Vista operating system. Select 32-bit mode when you install 32-bit Windows Vista ; select 64-bit mode when you install 64-bit Windows Vista. (Default: 32-bit mode) -
stigma
addikt
válasz
DroneZ^
üzenetére
Én nem akarok belefolyni, csak visszajárkáló vagyok Giga Topicba de inkább 2x2 Gb ami szerintem jobb megoldás, mert mintha 4x1 el sok probléma lenne.
Én tesztek alapján Ár/teljesítményben ezt ajánlanám: G.Skill F2-8500CL5D-4GBPI
Ez a fajta ram típus ősembernél most megtalálható -
-
quasarus
tag
válasz
DroneZ^
üzenetére
Hi! nekem is ram problémáim vannak. everestben másolásnál "0"MB!!! mutat, és az időzítést alapból 5.5.5.5.18-ra teszi, holott a gyári alap érték 5.5.5.5.16, uh hülyéskedik a rammal rendesen.
Akkor nem gáz ez a béta bios? F14c...
Én egy e8500-ös procit hajtok a deszkában, de nekem kínai ez a bios beállítás, pedig kiváncsi lennék a kicsikére, mit tud, mert E0-ás, a gigás tuning progival próbáltam, úgy 4,27ghz-t ért el. -
Mankó
veterán
válasz
DroneZ^
üzenetére
Könnyen lehet, hogy kevés feszt kap a ram.
Igaz nekem DS3-am van, de bios válogatja, hogy mennyit ad a ramoknak. Volt olyan bios fent, hogy +0,5V-ot kellett adnom biosban, hogy ténylegesen is 2.1V-ot kapjanak.
Nézd meg Everest alatt, hogy mennyi feszt kapnak a mostani beállításokkal a ramok (DIMM) és az alapján állítsd be a feszeket! -
Qru
MODERÁTOR
válasz
DroneZ^
üzenetére
Sztem nem. Tesztet olvastad gondolom... Déli híd alig lett fejlesztve, mem kezelésre én is hallottam panaszt nem egy helyről. A PCI-E 2.0 és fullos CF viszont jól jöhet ha CF-t rendszert akarsz (de nem akarj inkább
). Úgy is jön a foglaltváltás lassan ezért sztem nem éri meg. -
drur420
tag
válasz
DroneZ^
üzenetére
Nos.... Azt montad ha visszaveszed a tuningod megszűnik a problémád! Igaz? Én spec azt javallanám hogy tuningolt értékekbe kezd el letesztelni a cuccost Elösször [memtest86]-ot javallok! Aztán ha tuning értékekbe lefutott hiba nélkül akkor jöhet a prime. Ha ott se fekszik meg akkor legalább tod hogy a stabilitásod rendben van ... De az általad leírt tünetekből ítélve kétlem........
Szép napot. -
DroneZ^
őstag
válasz
DroneZ^
üzenetére
Tipp? Kiegészitem a diagnozist - nem csak áramtalanitás, hanem kikapcs után, ha beinditom, ugyanugy recseg, talan proci terhelés váltakozasakor, ha megall minden a gépen nem recseg, resetelek, teljesen megszünik a hiba, ha leszedem a tuningot a procirol akkor nemcsinálja, a C1E-t meg a többi energia takarekos üzemmódót kikapcsoltam mégis szivat
, valaki plz, könyörgöm, segitsen!

-
bim
veterán
válasz
DroneZ^
üzenetére
probáld ki az easytune5-el vezéreltetni a ventit.nekem ment.(nem a pro-val)
nemértem ezt a kib@szott audiogondot mindenkinél...én elinditom a realtek drivert.mondjuk az 1.86-ost és rendbe feltelepül és műxik faxán.megjegyem a gyári lemezről is tökéletesen fel tudom telepiteni.
macka: ha egy quadrol lenne szó azt mondanám hogy könnyen elképzelhető.nade egy sima 2magosrol van szó.akkor ott az asusban szét volt feszelve minden PLL meg VTT. ugy ugysem használhatnád 24/7-ben mert kinyiffanna a proci. számomra sok lenne az 1,5V álandora de én ovatos duhaj vagyok. miért nem egy 8200-at vettél?
-
Gorneck
legenda
válasz
DroneZ^
üzenetére
Könyörögve kérek mindenkit...ne vesszen már el a részletekbe és van kereső...tessék gúúúglizni...
C1E+Eist közösen felelnek az energiagazd funkciókért.
De ezeket a gyári beállításokon kell hagyni oszt csók...
A gyári pchealt beállításokat vagy miket pedig ismét csak nem bazirgálni... -
-
bim
veterán
válasz
DroneZ^
üzenetére
ne légy lusta.
kösd be a hdd ledet is! ha ilyen fagyásnál kiakad a win. akkor folyamatosan világit.akkor mozgasd meg finoman mindkét kábelt. nekem ez okozta a win fagyást.miután ujra felpörgött a vinya ment tovább minden mintha mi sem történt volna.persze nem biztos hogy neked is ez a probléma de egy probát megér mivel nem kékhalálos hibaüzid van... -
bim
veterán
válasz
DroneZ^
üzenetére
nne add fel hanem harcolj!
nekem akkor csinált ilyet amikor a HDD megállt és a tápcsatiát meg kellett mozgatnom hogy elinduljon ujra a vinya.ekkor a HDD led folyamatosan világitott.ez a winfagyos dolog szerintem vinyóra vezethető vissza.cserélj kábelt vagy kérj kölcsön egy másikat.
attol nem szar az intel mert nem müxik valami rendesen.boltban örök élet alatt sem fogják kiszürni mi a hiba neked kell utánajárnod.
kezd a vinyóval.lara: szerintem nem fogja elbirni az a szivatyu a nagyradit.és ha kölcsönbe van csak nálad akkor ne is nagyon szereld. e felett a vizhütés felett eljárt az idő.ez nem valo 2magra..vegyél egy jó blokkot meg egy laingot és csinálj egy tartályt.
-
DeadMeat
nagyúr
-
bim
veterán
válasz
DroneZ^
üzenetére
nekem megy és elégedett vagyok vele.nincsenek hifi igényeim..a játékok szóljanak és ne recsegjen/ne cincogjon.
ha ránézel a nagy PH.-s alaplap tesztre ott is nagyon jónak minősitették a hangkeltőt.(most nem fogom előkeresni a tesztet gorni ugyis megteszi) amugy nem tudom a 2.1es revnek hogyan szól. -
Exakt
aktív tag
válasz
DroneZ^
üzenetére
nem lehetetlen hogy megy 500at... tesztelned kell hogy kideruljon...
ha megy a lapod 500-at es ha a ramod is menne annyit akkor egyertelmu...
Ha nem megy a lapod vagy a ramod 500-at, akkor asszinkronba kell hajtanod, mig a 428-at 100% hogy visszi mind a ketto, tehat szinkron...
innentol Gorneck23 megmondja melyik a jobb
de szerintem az 500-as aszinkron gyorsabb lesz..P.S.: ha megy is a lapod 5 kilot
nagyon a határán lesz... en hosszabb távon nem ajanlanam hogy ezen hasznald szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fujifilm X
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a legjobb példányok 1.296V-on tudják a 3.6GHz-et. Mérd ehhez 

, valaki plz, könyörgöm, segitsen!
. Mert lehet, hogy nem tiltottad le, és a win felrakott vmit hozzá..vagy nem..