Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Köszönöm!
Közben én is megtaláltam hiszen barátunk a kereső
Csak hát a pánikom miatt hamarabb járt a kezem a billentyüzeten,mint az eszem!
Nézzétek el ezt nekem...3 hétig paráztam Ipon garancia miatt, ezen a héten pedig naponta kellet szájkaratéznom velük mire kaptam egy lapot....
P35C-DS3R helyett ma kaptam egy EP35C-DS3R-t! Csak mivel "oem"a lap, "kamu dobozt" katam hozzá, és a doboz, és az alaplapleírás sima verzió, nem "C"-s, és most hirtelen ráparáztam, pedig maga a lap "C"-s! Komolyan kikészítik ezek az Ipon-osok az ember idegeit! Holnap teszt, mert a melóhelyemen van a gép többi alkatrésze!
Üdv
Twine -
sz.j
nagyúr
Nekem a DS4-es laphoz nem kell semmilyen progi, mert símán a BIOS-ban csökkentem a Vcore-t. (Miért más lapoknál ezt nem lehet?)
Még csak az elején vagyok az "antituning" kisérletnek, itt tartok.
-
donki
senior tag
Nem tudom. Lehet elkezdek játszadozni a feszültségekkel.
A memtest-86, ami ugye saját boot cd-ről indul nem mutat ki semmilyen memória hibát.
Ha elindítoma a windowst, az viszont igen.
Ennek többféle oka is lehet, eddig arra gondoltam, hogy driver hiba.
De mi van, ha egész egyszerűen ha a windows megy, akkor a többféle funkció több feszültséget kíván?
Gondolom abból semmi baj nem származhat, ha kivétel nélkül mindent megkínálok egy kis plusz feszültséggel? Még a procit is, mert bár 1.225 kéne neki, a bios szerint csak 1.220-at kap. -
Kristof86
tag
HELÓ
1------------smart fan mode nál 3 féle beállítás van: voltage,auto, pwm. De ezekkel nem lehet pontosan beállítani a hűtő sebességét. Nincs valami olyan eszköz , szoftware amellyel be tudnám állítani a hűtő sebességét??2-----------Még mindig nem értem milyen terhelés alatt érted a 60 fok környékét. Nem tudna valaki pontosabban válaszolni arra a kérdésemre, hogy egy q6600-asnak mekkora az optimális hőmérséklete tuning esetén is?????
KÖSZI

-
bim
veterán
nyilván azért irtam hogy a memoszorzást lejebb kell venni hogy érjen is valamit a memosebesség egy magasabb proci fsb mellé társitva.8x450/1125mhz. ez szerintem lazán fog menni az egész rendszerének.nyilván a proci mehet többet is de akkor már esetleg a memszorzást is le kell venni 2,4x re . igy akkor esetleg egy 8x480/1152mhz is benne lehet simán.persze ehhez rengeteget kell tesztelni.
ezek csak elnagyolt órajelek amin én kezdenék.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
emre33
addikt
NCQ engedélyezi, és nem a C&Q!!!!!
Nem!
Elvileg reinstall nélkül is meg lehet csinálni:1. Le kell tölteni
Download Intel® F6 Floppy Installer 7.6.0.1011
2. A zip fileból kicsomagolod "iaStor.sys"-t a "windows\system32\drivers\" könyvtárba.
3. Letöltöd ICH9R-AHCI.REG-et. Futtatod.
4. Restart. Biosba ahci mód bekapcsol.
5. Megkeresteted az új meghajtókat itt "windows\system32\drivers\" vagy telepíted ezt: Intel® Matrix Storage Manager Version 7.6.0.1011 -
Ronnie12
tag
-
sz.j
nagyúr
"Pedig tényleg nem ördöngősség a bios falsh pendriveról"
Nekem is egyszerűbbnek tünik a többi BIOS frissítési módnál, ezért is néztem ki ezt a @Bios mellett.
Bár a pendrives-nak jobban örülnék, valszeg ez lesz a "befutó".Ami nagyon bízonytalanná tesz, az az amire Gina hozzászólása hívta fel a figyelmemet.
Vajon nem lesz gond a frissétés közben amiatt, hogy a a lapomon fentlévő F7-es BIOS nem támogatja az E8200-es procimat?
-
Ősember
őstag
eddig én is csak a pöcköket érintettem össze, de az nem hozott ilyen látványos javulást
az elemet meg marha nehéz kiszedni, kb 10 percem ráment, vga-t is ki kell szedni 
Brae: 2.1 helyett most is pl csak 2v-ot kapok... marhára nem vagyok boldog töle.. valoszinü egyszerüen nem ad le elég feszt és kész. majd kitesztelem normális ramokkal, ha lesz idöm.
-
-
-
-
Csapi007
veterán
Lementettem a pendrive-ra az exe fájlt. Kicsomagoltam ugyanoda (nem mappába).
restart Q-flash floppy B néven látja a pent- kiírja hogy x meg y MB teljes/szabad és ott cask egy ...DIR van ami nem csiál semmit.tlac: 8x400-at akarok. Ha visszaállítottam tízre, majd disabledeltem az eist és utána megint 8-ra akkor úgy maradt. Mondták hogy lehet emiatt nem megy a tuning, de így se volt jó.
-
JagelloZ
tag
Olvastam az Asus combo-val kapcsolatban, hogy nem olyan jók ezek a DDR2-t és 3-t is kezelő lapok. Pedig per pillanat tényleg az az egyik leghosszútávúbb megoldás, hogy egy dula proci és ddr2 egy olyan lapban amibe majd mehet Quad és DDR3. Így egy fél év múlva, szépen lehetne cserélni bele az alkatrészeket...
-
bim
veterán
ezt nem értem.
biosban 1.95V van beállitva és azon viszi...1125mhz blend 1H 1,95V -
Pancsermeste
őstag
Igen, azt szerencsére el is értem (965P DS3) vdrop moddal a 3600 is megvan alapfeszen. Gondolom feszemeléssel kb. 4Ghz a max. elérhető. (8x500) Ezt talán tudja az alaplapom is. P35 esetén meg ugye elvileg emelni tudnám az FSB-t, de akkor a szorzót le kéne venni 7-re. Jó esetben menne 7x570 -et, de akkor memót is kellene vennem.
Az 7x570 mennyivel lenne gyorsabb mint a 8x500? -
Termi16
őstag
Basszus ebben lehet vmi...jó, hogy 1 hét alatt kétszer raktam újra a vistát, de erre nem figyeltem

Nahh akkor meglátjuk mi lesz 3.-ra.
debut12: Nem, egy cooler master hyper-uc van a procim, így 3,2ghz-en 1,45v-on (ez 3,5-re van belőve csak ígymaradt
) 35fokosak a procik terhelés nélkül, orthos alatt még nem néztem.Amúgy szerintem gyárival is meg lehet próbálni a tuningot, ha meg viszi alapfeszen, akkor főleg.
És term. van értelme, bár ha zenét hallgatsz rajta meg netezel, akkor nem fog feltűnni.

-
Hurkaleves
őstag
Hát akkor Úgy néz ki vennem kell 1 tápot is. A VGA az 7800gtx, szal sztem egy 450-500W-os táp azért nem volna rossz, bár nem tudom, lehet, hogy elég a 400W is.
Szerk.: Gorneck: a képen látható értékek allat a biosban: CPU: 1,35V ( kb ), ramok: +0,3V, PCIE: 100V
De fura, mert amikor nem volt terhelve, akkor sem 1,35V-ot mutatott a cpu-z, hanem 1,31-et, terhelés közben meg 1,296V vagy 1,280V
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

))