Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
rendicsek...már csak az lesz kérdéses, hogy menni fog e.
nagyon remélem. -
GrooveHero
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
esetleg ez??
-
GrooveHero
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
oh...pill, énse innen szedtem, de nem találom a z oldalt, nem néztem, hogy műxik e. 1000 gig bocsi

-
GrooveHero
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
hali. nekem se a cd-s, se a gigabyte honlapos driver nem működött, hanem ez:
nem a legújabb, de ha jól emléxem, akkor nekem ezzel működött.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ne a cd-n lévőt tedd fel, ez egy 1000 éve elavult fostaliga driver alighanem. Giga honlapjáról szedd le a legújabbat. Úgy sem megy?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gyaluld le a drivert előtte, esetleg driver cleaner is pucold ki az a tuti. Aztán a legfrissebb drivert tedd fel. Jobb ötletem nincs így első körben.

-
GrooveHero
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
ühhüm...hát...nemtom...elég gikszeres a helyzet, én már azon gondolkodtam, hogy elmegyek, és veszek pér ezerért egy jobb hangkártyát, mint ezt fost baszkuráljam, sztem te is ezzel járnál a legjobban.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
és akármelyik input, vagy outputra lépsz, mindig szükék a sávok?
-
GrooveHero
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
ahhh...hja...eggen.....erre gondoltam. esetleg nem stimmel vele? vagy ígysem jó? mert akkor már nem tudom mi lehet a gond.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish
üzenetére
Rakd újra a hangdrivert sztem.
-
emre
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezek szerint az kérdő, illetve felkiáltójelek megléte semmit sem jelent.
Mondjuk nekem már a controll panelt sem sikerült elindítani, mert nem látott a rendszer hangeszközt.
Egyedül a mikrofon kalibrációt sikerült futtatnom, a saját parancsikonjával a programfiles-ból, de visszahallgatni már nem tudtam.
-
emre
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem szinte biztos, hogy valamelyik hangeszközhöz tartozó PCI basz-nak nem találja a driverét.
Az eszközkezelőben, sárga kérdőjeles cuccok, (nem az audio és hangeszközök között!) aztán a cd-ről aut. frissítés. De asszem ezt neked nem kell külön ragozni.

Én sajnos már a második P35-ös lapommal futok bele ebbe a hibába, hogy nem látja a feltelepített audio drivert, mert valamit lefelejt install közben.
-
nike_
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
kételkedem
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ennyivel nem úszod meg! Mi van meg és mit toltál el??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: már itt is a válasz

-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
megvan!!!

Már nem kell help
-
kételkedem
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az alaplaphoz kapott cd-ről raktad fel a drivert, vagy a giga weblapjáról letöltöttet? Ezutóbbit erősen ajánlom
Többször előfordult már, hogy a cd-n levő driverek nem voltak teljesen rendben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Többször előfordult már, hogy a cd-n levő driverek nem voltak teljesen rendben...