Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Mindenki azokat veszi...ha teheti...jár hozzájuk venti? Ha igen akkor megéri a pénzét...
6550em a tájfun elviszi 2.8on...idle. Terhelve már meg is mozgatja a lap a ventijét...
Rosszul hallottad...nincs külön poti tudtommal, de szabályozható az a venti...
[Szerkesztve]Gorneck#1239
-
Csapi007
veterán
Nekem Hyper TX2-m van és rendesen, magától szabályozza a lap.
Gorneck23: De sose gondoltam volna hogy az lenne az, mért nincs rendes neve?
Ráadásul nekem az most 2.1, elvileg 2.0-ának kéne lennie, nem? +0.2V
Vagy a Geil Ultra 1.9-ről indul?
#190: Azért ha vízhűtése van a lapot se könnyű kivarázsolni.
[Szerkesztve]"Csak úgy mondom"
-
bim
veterán
válasz Shadows #2604 üzenetére
az egyik tekercs adhat ilyen hangot.nálam a quad blend alatt egéész halkan megszólal.nem hangos inkább idegesitő.
de csak blend alatt igy gondolom a memoterheltséggel kapcsolatos lehet.
mivel nem blendelek minden nap ezért nem is érdekel a dolog.E6400-al nem volt ez a jelenség.... -
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz Shadows #4408 üzenetére
Abszolut nem indul el? Gar lesz szvsz...
Esetleg még ez:
Sziasztok!Mivel négy napig küzdöttem az alaplapom (Gigabyte DS4) életre keltésével és mások is járhatnak így, ezért megosztom veletek a nagy titkot, hogy nekem miként sikerült, ami másnak nem. Nekem egy egyszerű memória beállítás miatt nem indult el a gépem.(5/4/4/10 1.8v 375mhz-ről 5/4/4/10 1.8v 385mhz-re állítottam) A művelet lényege az alaplapgyártók által tiltott, a gép bekapcsolt állapotában történő Cmos Clear. (bios reset) A művelethez szükséges eszközök.
1db memória modul (4-es slot)
1db floppy lemez és a rajtelevő bios file
1db alaplapra csatlakoztatott floppy meghajtó
1db alaplapra csatlakoztatott hdd
1db jumper
1db biztos kéz, megtoldva egy fogóval (jumper le-felszerelés)Mivel ha valamit nem jól állítunk be az alaplapnál, akkor azt a lap állandó ki-be kacsolással tolerálja. Ez után segíthet a Cmos Clear. Igen ám, de a lapunk Dual Bios-al van megáldva és Cmos Clear esetén is megmaradnak bizonyos beállítások (elem kivétel esetén is), és ugyan úgy nem fog indulni az alaplap. Sok helyen ilyenkor 1db 256mb-os (800mhz) memória modult javasolnak az újra indításhoz, de nálam ez sem működött. Szóval a sorrend a következő.
1: Helyezzük be a floppyt (bios)
2: Kapcsoljuk be a gépet (ki-be kapcsolgat)
3: Mikor bekapcsolt a gép az előkészített jumpert gyorsan dugjuk rá az alaplapon levő cmos clear kivezetésére
4: Majd húzzuk le a jumpert és magátol újra indul a gép
5: Azonnal nyomjuk meg a Insert billentyűt
6: És megkezdődik a bios helyreállítása és a gép magától újraindul
7: Nyomjuk meg Del billentyűt és már benne is vagyunk a bios-banInnen, ha minden jól megy akkor lehet örülni, mert a Bios beállítások teljesen törlődtek és üzemképes az alaplapunk!
Remélem sokan hasznát veszik ennek a leírásnak.***
Üdv.
Robi73
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Laraxior
titán
válasz Shadows #4408 üzenetére
nekem 2.66 os cerkával nem indult a DS4..nem szereti az 533as procit a P35. :-)
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest