Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadows
senior tag
válasz UnConnecteD #60 üzenetére
mert kevés az usb a lapon csak 4 van rajta ha karit teszed bele a szőrözőset akkor is csak 6
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
janos666
nagyúr
válasz UnConnecteD #60 üzenetére
Mondjuk mert én egy Razer CH-val játszok. De van egy A4tech rádiós egerem is, mert szeretem a rádiós perifériákat, csak akkoriban még nem volt razer szintű rádiós egér mint most a logitech nemtomhány, viszont rásiós billentyűzetet így találtam hogy bill+egér együtt, majdnem annyiért mint egy másik hasonló (programozható miltimédiás gombok) bill egymagában. És ha már megvan akkor használom is, ha pl. filmet nézek elpakolom az egérpadot a fotelkarfáról és rácsapom a rádiós egeret a fára.
[Szerkesztve]TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz UnConnecteD #600 üzenetére
[link] ---> Menü ---> Bios áttekintő.
Vagy a M.I.T menü kéne? Az meg a tuning menü pont alatt lesz...Gorneck#1239
-
veterán
válasz UnConnecteD #651 üzenetére
Köszi!
-
Cs(|)be
tag
válasz UnConnecteD #880 üzenetére
privi ment
-
Chas01
tag
válasz UnConnecteD #4596 üzenetére
Tőlem akár ingyen is megkapja, vagy max egy jelképes összegért... Épp ki akarom dobálni a régi szarokat amik csak fogják a port...
Van itt sd-ram, edo is, alaplap p1 p2 slot1-es, két at-s ház... ha valakit érdekel jöhet privibe És bocsi a hirdetésért... csak meg akarok szabadulni tőlük.A zenész informatikus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest