Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe fiú
senior tag
Hali mi a véleményetek a Giga P35 S3 lapjáról egy Core 2 Duo E6550 menne mellé
-
Joe fiú
senior tag
Hát nemtudom végignéztem egy csomó dolgot de sehol nemtaláltam különbséget a DS3 és a sima S3 között lehet h csak énvok ostoba nah mindegy hogyha tudnak hozni akkor majd DS3-at rendelek
-
Joe fiú
senior tag
Hali Gigabyte P35 DS3 alaplapom van és az a gondom h rohadtul melegszik az alaplapi borda kb 60fokos lehet mert a kezemet rátéve sűt rendesen.KÉrdésem az lenne h tapaztalt vki hasonlót?és h létezik-e h a tuning miatt ilyen meleg?Core2Duo E6750 van benne 3200-on járatva.Köszi
-
Joe fiú
senior tag
Hali!
Láttam olcsón CSX memóriát,és elgondolkoztam 2*2GB(800-as) megvételén.Azt szeretném kérdezni,hogy a Giga P35C DS3R rev2-es lapom mennyire fogja szeretni?
Köszi -
Joe fiú
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni?Elég érdekes hibajelenségem van.
Gigabyte P35c ds3r alaplap
Core 2 Duo E4500 alapon
MSI HD2600 XT
2x1gb KINGMAX
FSP táp
250Samsung winyó
Frissen telepített Windows Vista Ultimate op.rendszer legfrissebb driverek feltelepítve és a gép random időközönként hirtelen újraindul.Mi okozhatja a problémát?Ha van ötletetek segítsetek,mert elég zavaró.
Esetleg Bios Update orvosolhatja?köszi[ Szerkesztve ]
-
Joe fiú
senior tag
Most már nem használok szünetmentest,de eddig azt használtam.Úgy emlékszem F10-es bios van fenn,most lehet hülyeséget mondtam,de mintha az lenne fenn.Eddig tuningolva is volt a rendszer,most már az sincs rajta,de amíg tuningolva volt,addig nem jelentkezett a hiba,op.rendszer újratelepítése és tuning levevése után kezdődött.
Vga,vagy táp okozhat ilyet?a többi elemre nem gyanakodnék.Köszi a segítséget. -
Joe fiú
senior tag
válasz Gorneck #38629 üzenetére
Gigabyte P35C DS3R rev2
Core 2 Duo E4500
MSI HD2600 XT
2x1gb Kingmax Mars
FSP 350W....
és Vista 32 bit.Remélem,hogy az lehet a gond,amit másik topikban is írtak,hogy hálókari driverét elfelejtettem felrakni és a vista kavart bele.Frissítek akkor a Realtek oldalról és remélem jó lesz,mert az a kínos a dologban,hogy havernak adtam el a gépet,és újraraktam neki,és azután kezdett szenvedni,de akkor remélem,tényleg csak ez a driver-galiba van.Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest